ÇoOK YaKINDa ..! mERAn Hoop [ThieFF]

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Justerini
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: ÇoOK YaKINDa ..! mERAn Hoop [ThieFF]

Mesaj gönderen Justerini »

FuNdaa yazdı:bşy dikkatimi çekti fatih gelince sen de geliyosun fatih oyunu bırakınca sen bi süre daha oynayıp oyunu bırakıyosun=) neyse hoş geldin ama namını en baştan kötü tanıtmasaydın iyi olurdu
çok dikkatlisin sana açıklarım ben bunu bi ara :D lakabımlı olan msnime giriom haberin ola handry varya :D bi ara konuşak..
morukkelleci yazdı:her türlü kasarız gelsin

benden item yok para kasıyorum çıkan çöpleri veririm :)

fatih 1 m çıksana hacı :mrgreen:
akşama çantanda bil parayı :D

Tokerx yazdı:
Justerini yazdı:ilk Hoşgeldin BeNden :D

Barışım Hoşgeldin :D

Hayırlı İşler :D

Bi pm uzağındayım :D bi kaç itemin bndndir :D

/f Kevınnash

TskxsubaY...
benle ws yaparken o itemleri mi kullanadın len :D :D
bilmem :D o kadar çok itemim var ki xD
hangisi bilimiom :D

Ama urbanalrdır Vs atrken byük bi hitimal :D veya mesmer + mavi alev karşımı bşydiR :D
Kullanıcı avatarı
FuNdaa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen FuNdaa »

Justerini yazdı:
FuNdaa yazdı:bşy dikkatimi çekti fatih gelince sen de geliyosun fatih oyunu bırakınca sen bi süre daha oynayıp oyunu bırakıyosun=) neyse hoş geldin ama namını en baştan kötü tanıtmasaydın iyi olurdu
çok dikkatlisin sana açıklarım ben bunu bi ara :D lakabımlı olan msnime giriom haberin ola handry varya :D bi ara konuşak..
hangi msnne girdiğin farketmes hepsi ekli ztnxD yüzde doksan oyundan biriyle bi tartışma ya da problem yaşadın çünkü barış sadece ihtiyacın olduğu zmnlar oyuna geri dönüyor onun asıl amacı normal bi oyuncu gibi "49 lwl olayım şu itemi düzeyim vslerde sürekli galip geleyim vb..." saçma bahaneler değil onun istediği zmn yanında olucak bi şey istedimi kem küm etmiycek dostlar edinmek bunlarla sohbetini ilerletip can sıkıntısını önlemek
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Petcarar yazdı:adamsan benim charı çalsana? :D çoluk çocuk iki üç çaylağı kandırdı diye hırsız olmuş ;)

Ottomanxwehrmact
./Ayakta alkış
Kullanıcı avatarı
JaCKoB
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen JaCKoB »

Petcarar yazdı:adamsan benim charı çalsana? :D çoluk çocuk iki üç çaylağı kandırdı diye hırsız olmuş ;)

Ottomanxwehrmact
şöylelerine bitiyorum ya benı tanımamzlktan gelıyorlar :):) benı bilen biliyor demekkı zamanında sana çok kaymış bizim arkadaşlar bide benmı kayyım sana :) kafama taktımı yapmıycagım şey yoktur herkez bilir ;) bu meranda oynayanların mutlaka 2çar bulundurur cunki 1ncileri hep biz soyarız 2ncileride g.t korkusuyla kasarlar :)

benım amacım sadece arkadaşlık dostluk fair play yani ;) neden ben arakdaşlarımı soymuyorum? sence cunki onlar benı sevip sayyıor bende onları istesem hepsını donuna kadar alırdım halada alırım ama hepsını cok sevıyorum benı sevip sayanları benı satanları DeYiL ;)
Gün Gelecek Çaldığım Çarlar için Bana Küfrediceksiniz :D Thieff-Baristr-Beckhamm-heuksealL-Fenerbahceli-KeZMaN almunyam full serisi daha bir çok çar :)
Kullanıcı avatarı
JaCKoB
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen JaCKoB »

FuNdaa yazdı:
Justerini yazdı:
hangi msnne girdiğin farketmes hepsi ekli ztnxD yüzde doksan oyundan biriyle bi tartışma ya da problem yaşadın çünkü barış sadece ihtiyacın olduğu zmnlar oyuna geri dönüyor onun asıl amacı normal bi oyuncu gibi "49 lwl olayım şu itemi düzeyim vslerde sürekli galip geleyim vb..." saçma bahaneler değil onun istediği zmn yanında olucak bi şey istedimi kem küm etmiycek dostlar edinmek bunlarla sohbetini ilerletip can sıkıntısını önlemek
DORU Söylemıssın funii :) ama ben ıtemlrimi 25 lvlde dizmeye başlıyorum :) 33lvlde gözlüğüm oluyor para desen o kolay:)
Gün Gelecek Çaldığım Çarlar için Bana Küfrediceksiniz :D Thieff-Baristr-Beckhamm-heuksealL-Fenerbahceli-KeZMaN almunyam full serisi daha bir çok çar :)
Kullanıcı avatarı
JaCKoB
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen JaCKoB »

kahretsın bulunmaz hint kumaşı gibiyim :) ben tek ikv oynamıyorum metın2 silkroad knght bir çok başka MMO oyunları oynuyorum herkesın bana ıhtıyacı var:D
Kullanıcı avatarı
JaCKoB
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen JaCKoB »

BU ARADA OYUNU İNDİRİYORUM Yeni çarım şimdiden hayırlı olsun:D bu kendime ayit olan 9ncu carımıda oyuna katıyorum :D
şuana kadar benden çar çalan olmadı:D çarlarımın hepsı duruyor hic bise bozulmamıs:D yenı carımın adın açtıgımda açıklıycam bazı haylazlar benım tahtımda gözlerı oldugu ıcın:D nıckımı cala bılrler o yüzden;):D tahtıma oturanı kucagıma oturturum:P :D:D herkese sevgiler saygılar:D Bu arada herkez pm adını yassın kim kimmiş bilelim:D
Kullanıcı avatarı
JaCKoB
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen JaCKoB »

Tokerx yazdı:
Justerini yazdı:ilk Hoşgeldin BeNden :D

Barışım Hoşgeldin :D

Hayırlı İşler :D

Bi pm uzağındayım :D bi kaç itemin bndndir :D

/f Kevınnash

TskxsubaY...
benle ws yaparken o itemleri mi kullanadın len :D :D
aramızda bir iki eşyanın lafı olmaz benım eşyam onun eşyasıdır onun eşyası benım eşyamdır ;) biz 3 4 gündür labide para kastımızı biliriz:D okadar günde 1myi geçik para oluodu:D
Kullanıcı avatarı
Request
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Request »

JaCKoB yazdı:hangı ıtemler?
:mrgreen: :mrgreen:
Resim StormmaqiC * // Büyücü Zırhı Beyindir .!!
Resim Resim
55 Vatan ~
34 Mekan ~
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen kfat4 »

Okullar tatil olduya doluşur artık bunlar :)
KORLEG
ZÜLKARNEYN
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön