Yönetime bir tavsiye.
- anubislider
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
Re: Yönetime bir tavsiye.
bence siz yönetimi kızdırmadan işinze bakın oyun mutlaka geri sarılacak veya hata geri alınacaktır
PcX.....
@nußis Lyd€r...
@nußis Lyd€r...
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia !
Iyorge yazdı:SelamlarAydoldu yazdı:Arkadaşim ben sana 100 de 100 katılıyorum. ben Mağdurlardan birisiyim bi yönetici bari çıkıp nezaman açıcaklarını söyleseler bizde o günü beklesek sabırsızlıkla yanlışım varmı ?? Yöneticiler sus pus oldu..
Öncelikle Aydoldu İmza Metnine Sizinde Yazdıgınız Gibi 2013 Kadar Yazıyor Yani Cezanız Sonuçlanmış Ve 2013 Kadar Cezalı Durumdasınız...
Alışverişi Kötü Emellere Kullanmayan Oyuncularda İse Bloke Yazar...
Geçmiş Olsun
İyi Forumlar.
Kaan Oncelıkle Bısı Bılmedıgını Heryerde Bellı Etme Her Bloke Edılen Kısılerın Karakter Transferı Yapmaya Calıstıgında Aynı Yazı Yazıyor.Bır Acıklama Gelıcek Zaten Bu Kısıler 999 Gun Bloke Yemıslerdır Dıye Alısverısı Kotu Emellere Kullanmayan Oyuncularda Ise Bloke Yazar Dıyosun Tamamen Sacma ..
ve Eklemek Istedıgım Bır Konu Daha Ben Bunu IKV/destek Gerek Bırebır Konusmada Game Master ve DEV lerede Iletmıstım Em Acıkları Nolucak Onlardan Acıgı Yaparak Esya Elde Edıp Paranın Anasını Aglattılar 2 Gunde bunlar Neden Bloke Yemedı Oyun Hatası ve Acıgı Deılmı Kotu Amaclı Kullanmadılarmı Sadece Bız Bır Kurus Bıle Kazanamamısken Neden Bloke Edılıyoruz Bunu Bıle Bıle Yenı Gelen Paketı Bekledınız ve Adamlar Parayı Kırdılar Sonra Paket Geldı Ee Ne Anladım Ben Bu Isten ? Umarım Acılır Tek Dılegım O ..

Eminönü
FelicitaNascosta '
Bu konuların forumlarda yer almamasının ne kadar doğru olduğunu kanıtlayan bir mesaj.Iyorge yazdı:SelamlarAydoldu yazdı:Arkadaşim ben sana 100 de 100 katılıyorum. ben Mağdurlardan birisiyim bi yönetici bari çıkıp nezaman açıcaklarını söyleseler bizde o günü beklesek sabırsızlıkla yanlışım varmı ?? Yöneticiler sus pus oldu..
Öncelikle Aydoldu İmza Metnine Sizinde Yazdıgınız Gibi 2013 Kadar Yazıyor Yani Cezanız Sonuçlanmış Ve 2013 Kadar Cezalı Durumdasınız...
Alışverişi Kötü Emellere Kullanmayan Oyuncularda İse Bloke Yazar...
Geçmiş Olsun
İyi Forumlar.
Araştırmanın henüz sonuçlanmadığını ve blokelerin net olmadığını açıklamamıza rağmen tamamen yanıltıcı tavrınızdan dolayı forum üyeliğiniz kapatılmıştır.
viewtopic.php?f=4&t=24996&start=10#p239925
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]