HÜZÜNLÜ BİR VEDA [Erolçigdem &Sinekvalesi ]
Re: HÜZÜNLÜ BİR VEDA [Erolçigdem &Sinekvalesi ]
Seni yakından tanımasamda bende seni sende beni illaki görmüşsündür klan savaşında , bankada vb. yerlerde. Senin kötü bir lafını hareketini falan görmedim Erol. Seninle samimi olmasakda oyunu bırakmana üzüldüm. Çünkü oyundan en önemlisi (bana göre) lodos klanından bir adam kaybettik. Çarını silmişsin daha diyecek bir şey yok ama istersen tabiki kasarsın. Ama senin tercihine bağlı gerçek hayatta başarılar dilerim sana
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Selamun aleyküm
Öncelikle erol hakkım haramdır sana krşı ne yönden varsa
Oyuna dönmeni rica ediyorumm
yıllarını veren bir oyuncu küçük sebeblerden dolayı yıllarını elinin tersiyle itemez...
Bütün seni yıpratanları cezasızmı bırakcan?? bumu sana yakışan
ondara dersini vermeden gitmek de ne Aç tekrar chraını kasmaya başla tepemide attırma
Boşver gerisini
Öncelikle erol hakkım haramdır sana krşı ne yönden varsa
Oyuna dönmeni rica ediyorumm
yıllarını veren bir oyuncu küçük sebeblerden dolayı yıllarını elinin tersiyle itemez...
Bütün seni yıpratanları cezasızmı bırakcan?? bumu sana yakışan
ondara dersini vermeden gitmek de ne Aç tekrar chraını kasmaya başla tepemide attırma
Boşver gerisini
~~BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR~~~
Zalimfelek Dragayxoğuz Tuvaletkağıdı
Zalimfelek Dragayxoğuz Tuvaletkağıdı
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
hhayırdır oLm sen qene nıye bıRakıon ?

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR
Merhabalar
Degerli kardesim Erol bu sunucu sizin gibi dostlarımızla gelisebilir ve büyüyebilir
Fakat kendince gecerli olan sebeplerin oldugunu düsünerek..
Reel hayatta saglık,mutluluk, huzur seninle olsun
Hoscakal.
Degerli kardesim Erol bu sunucu sizin gibi dostlarımızla gelisebilir ve büyüyebilir
Fakat kendince gecerli olan sebeplerin oldugunu düsünerek..
Reel hayatta saglık,mutluluk, huzur seninle olsun
Hoscakal.
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Erol oyunu bırakmana çok üzüldüm umarım doğru bir karar vermişsindir.Hayatında Başarılar Kendine İyi Bak KARDEŞİM..
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Nefer Team
Allaha emanet ol.Reelde başarılar.
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
KukLacıdan 1 yıLdız daha kaydı.
Gerçek hayatında Başarılar...
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
- kalenderoglu
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Ne Denebilirki yada böyle bir konuşmaya nasıl başlanırki ne lugatım yeter benim böyle üzüntülü aynı zamanda kırılgan halimi ifade etmeye nede tecrübelerim ...
Herkes kardeşim diye bahsetmiş senden herkes kardeşim diye gönlünde yer açmış sana ama kimse benım kadar yakın olamaz sana kimse gönlümde koyduğum yere koyamaz seni kendi gönlünde ...
Daha oyuna başladığın ilk günü hatırlıyorum ilk günkü kapışmalarımızı masum sevecen bir o kadarda mutlu günlerimizi neler gördük geçirdik beraber neler yaşadık , yaşattık ..!
Nede büyük hayallerimiz vardı daha birçok şeye imza atacaktık beraber kimsenin yapamadığı yapmayı göze alamadı birçok şey ...
Kimse bilmez belki bu oyuna ilk adımını atmana sebep olan kişiyim . Ve bundan halada gurur duyuyorum , senin gibi birini bu oyuna kazandırdığım için ... Ben belki senın kadar tutunamadım oyunda ama sen içindeki o inatçı bir o kadarda hırs ile sımsıkı tutunduğun ve beni ardında bıraktın, Hani bi tabir vardır ; " boynuz kulağı geçti " bizimkisi o hesap ...
Her ne kadar geri dön diye kendımıde parçalasam biliyrumki kimseyi dinlemediğin gibi beni de dinlemeyeceksin o inatçı tarafın ağır basacak ve gelmeyeceksin ( şu an için ) ... ama ben biliyorumki sen bu oyuna döneceksin !
Kuzenım allaha emanet ol , burdaki kapı herzaman açık ve şunuda bilki kapıda herzaman bekleyeceğim ...
Kalenderoglu -
Herkes kardeşim diye bahsetmiş senden herkes kardeşim diye gönlünde yer açmış sana ama kimse benım kadar yakın olamaz sana kimse gönlümde koyduğum yere koyamaz seni kendi gönlünde ...
Daha oyuna başladığın ilk günü hatırlıyorum ilk günkü kapışmalarımızı masum sevecen bir o kadarda mutlu günlerimizi neler gördük geçirdik beraber neler yaşadık , yaşattık ..!
Nede büyük hayallerimiz vardı daha birçok şeye imza atacaktık beraber kimsenin yapamadığı yapmayı göze alamadı birçok şey ...
Kimse bilmez belki bu oyuna ilk adımını atmana sebep olan kişiyim . Ve bundan halada gurur duyuyorum , senin gibi birini bu oyuna kazandırdığım için ... Ben belki senın kadar tutunamadım oyunda ama sen içindeki o inatçı bir o kadarda hırs ile sımsıkı tutunduğun ve beni ardında bıraktın, Hani bi tabir vardır ; " boynuz kulağı geçti " bizimkisi o hesap ...
Her ne kadar geri dön diye kendımıde parçalasam biliyrumki kimseyi dinlemediğin gibi beni de dinlemeyeceksin o inatçı tarafın ağır basacak ve gelmeyeceksin ( şu an için ) ... ama ben biliyorumki sen bu oyuna döneceksin !
Kuzenım allaha emanet ol , burdaki kapı herzaman açık ve şunuda bilki kapıda herzaman bekleyeceğim ...
Kalenderoglu -
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
~~ÖzgüRKaLendeR~~
~~~MüHeNDiSBey~~~
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
>Hangi korkunç şey varki insandan korkmasın ?
Önce lonca sonra oyun yazık ettın kendıne erol yazık ettın.oyunda senın gıbı bı arkadası kaybetmek kotu oldu ama gerek msn gerek tlfnla olsa gorusuruz kendıne guzel bak kardesım.
[/color]
Kod: Tümünü seç
Benımde adım Burak'sa bu erol oyuna gerı donecek :D
Kötülerin insanlığa zulüm ettiği bir zamanda,kalpleri kararmışların çığlık seslerini duymuyorsan,daha İNZAR gelmemiş demektir.
Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
Erol kardeşim qibi sewdiğim bir insandın..Oyunu bırakmana çok üzüldüm..Bu oyunun senin gibi insanlara ihtiyacı var EROL GERİ DÖN...