DeW Lonca TıLsımda ~Merhaba TıLsım~
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HUN
Re: DeW Lonca TıLsımda ~Merhaba TıLsım~
TıLsıma Hos GeLdınız Umarım Hersey Istedıgınız gıbı oLur BasarıLarının AraLıksız Surmesı TemennısıyLe Esen KaLın Iyı forumLar.

Selamlar,
Öncelikle loncanız hayırlı uğurlu olsun ama bu lonca tüm sunucuları dolaştı bence. Daha önce Meran sunucusuna geldi fakat 1 hafta klamadan tekrar gitti.
Aslında bakım açısından çok güzel bir lonca, bunu büyütmek gerekir. Misyon ve Vizyonlarınız önemli değil, ama lonca anlattıklarınız gibiyse gerçekten muhteşem olur.
Hayırlı ve kalıcı olsun
İyi forumlar,
M.Ali
Öncelikle loncanız hayırlı uğurlu olsun ama bu lonca tüm sunucuları dolaştı bence. Daha önce Meran sunucusuna geldi fakat 1 hafta klamadan tekrar gitti.
Aslında bakım açısından çok güzel bir lonca, bunu büyütmek gerekir. Misyon ve Vizyonlarınız önemli değil, ama lonca anlattıklarınız gibiyse gerçekten muhteşem olur.
Hayırlı ve kalıcı olsun
İyi forumlar,
M.Ali
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- izmirlixbela
- FareAdam Düşmanı
- Fantomx
- Arzuhalci'nin Adamı
Selam ;
Öncelikle Tılsıma hoş geldiniz.
Umarım , Tılsım sunucusunda büyük başarılara imza atarsınız.
BAşartılanızın daim olması dileklerimle
İyi Forumlar
İyi Forumlar
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…
Fantomx - Hunxfantom
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…
Fantomx - Hunxfantom
- Conqueror
- FareAdam Düşmanı
Texas Loncası olarak loncanıza tılsımda başarılar dileriz ...
İmza düzenlendi.
- DewxByDewiLL
- İri Fare Avcısı
ÖnceLikLe tekrardan herkese seLamLar..
Tüm arkadaşLara yazan yazmayan ve tüm Lonca başkanLarı oLsun üyeLeri oLsun bizi saygı ve sevgiyLe karşıLayan tüm arkadaşLara teşekkürLer.
Ayrıca Roa Loncasına teşekkür etmek istiyorum. Çok güzeL diLekLerde buLunmuşsunuz fakat sizin kadar iyi oLabiLmemiz için daha çok yoL aLmamız gerekicek. Gerek oyun çapındaki üstün başarıLarınız gerekse İstanbuL kıyamet vaktine yapmış oLdugunuz projeLer oLsun farkınızı / Tarzınızı ortaya çıkarmaktadır. SizLere ve TILSIM sunucusundaki tüm LoncaLara başarıLar diLer destekçiLeriniz oLduğumuzu vurguLamak isteriz.
İzninizLe bir kaç merak uyandıran soruLara değineyim.
1. Dew Loncasının en aktif oLacağı sunucu TILSIM sunucusu oLacaktır.
2.TıLsım sunucusunu seçme nedenimiz ben tıLsımın açıLışının iLk gününden beri oynamıştım (39 zamanında ama daha sonra ayrıLıp başka sunucuya transfer oLdum)
3.Dew Loncası fazLa adını duyurma imkanı oLmadı arkadaşLarımızın okuL (üniversite,üniversite hazırLık dönemi) Nedeni iLe onLine oLamadıkLarı ve ben ve bnm gibi arkadaşLarın iş yoğunLuğu nedeni iLe onLine oLmadık ama artık İkv hayatımıza Dew adı aLtında hayatımızda İkv ye yer verme kararı aLdık.
4.Bizim için Loncaya kesinLikLe kaç kişinin geLdiği değiL kimLerin geLdiği önemLidir.İstersek sunucuda 5 kişi oLaLım ama hedefLerimizden vazgeçmeyeLim
İşte kısaca soruLarınızı yanıtLamaya çaLıştım daha ayrıntıLı soruLar sormak isteyenLer oLursa bana veya Dewxmecaz (Umut) Arkadaşımıza özeL mesajdan uLaşabiLirLer. Yakında yapım aşamasında oLan internet sitemiz oLsun facebook sayfamız oLsun Lonca e-maiL adresine kadar arkadaşLarımız yapımında uğraşıyor. OnLarıda buradan duyuracağız. Lonca aLt yapısı tamamLandıktan sonra Dewx KarakterLerini sunucunuzda görmeye başLayacaksınız.
GüzeL günLer geçirmemiz diLeği iLe...
Hepinizi Saygı ve sevgiyLe seLamLar bizden desteğini esirgeyen oLsun esirgemeyen oLsun kısacası tüm arkadaşLara teşekkür ederim. Bizim amacımız düşmandan çok dost kazanmak İkv yi dostLuk içinde nasıL güzeL oynandığını tüm İstanbuL kıyamet vakti oyuncuLarına Sunmaktır.!
Dew Lonca Yönetimi Adına:
Tüm arkadaşLara yazan yazmayan ve tüm Lonca başkanLarı oLsun üyeLeri oLsun bizi saygı ve sevgiyLe karşıLayan tüm arkadaşLara teşekkürLer.
Ayrıca Roa Loncasına teşekkür etmek istiyorum. Çok güzeL diLekLerde buLunmuşsunuz fakat sizin kadar iyi oLabiLmemiz için daha çok yoL aLmamız gerekicek. Gerek oyun çapındaki üstün başarıLarınız gerekse İstanbuL kıyamet vaktine yapmış oLdugunuz projeLer oLsun farkınızı / Tarzınızı ortaya çıkarmaktadır. SizLere ve TILSIM sunucusundaki tüm LoncaLara başarıLar diLer destekçiLeriniz oLduğumuzu vurguLamak isteriz.
2.TıLsım sunucusunu seçme nedenimiz ben tıLsımın açıLışının iLk gününden beri oynamıştım (39 zamanında ama daha sonra ayrıLıp başka sunucuya transfer oLdum)
3.Dew Loncası fazLa adını duyurma imkanı oLmadı arkadaşLarımızın okuL (üniversite,üniversite hazırLık dönemi) Nedeni iLe onLine oLamadıkLarı ve ben ve bnm gibi arkadaşLarın iş yoğunLuğu nedeni iLe onLine oLmadık ama artık İkv hayatımıza Dew adı aLtında hayatımızda İkv ye yer verme kararı aLdık.
4.Bizim için Loncaya kesinLikLe kaç kişinin geLdiği değiL kimLerin geLdiği önemLidir.İstersek sunucuda 5 kişi oLaLım ama hedefLerimizden vazgeçmeyeLim
İşte kısaca soruLarınızı yanıtLamaya çaLıştım daha ayrıntıLı soruLar sormak isteyenLer oLursa bana veya Dewxmecaz (Umut) Arkadaşımıza özeL mesajdan uLaşabiLirLer. Yakında yapım aşamasında oLan internet sitemiz oLsun facebook sayfamız oLsun Lonca e-maiL adresine kadar arkadaşLarımız yapımında uğraşıyor. OnLarıda buradan duyuracağız. Lonca aLt yapısı tamamLandıktan sonra Dewx KarakterLerini sunucunuzda görmeye başLayacaksınız.
Hepinizi Saygı ve sevgiyLe seLamLar bizden desteğini esirgeyen oLsun esirgemeyen oLsun kısacası tüm arkadaşLara teşekkür ederim. Bizim amacımız düşmandan çok dost kazanmak İkv yi dostLuk içinde nasıL güzeL oynandığını tüm İstanbuL kıyamet vakti oyuncuLarına Sunmaktır.!
DewxBydewiLL-DewxSeRseRi

Haklısın " sıfırın " gücü yoktur.. ama dikkat et "sıfırın" kaybedecek bir şeyi de yoktur

Haklısın " sıfırın " gücü yoktur.. ama dikkat et "sıfırın" kaybedecek bir şeyi de yoktur
- yeniceribaskan
- FareAdam Düşmanı
Yeniçeri Loncası adına Hayırlı ugurlu Olsun Derim...inşallah daimbir Lonca Olursunuz....
Yoklugumla VARlıgılma Birim..
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn...
Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı
Sırrage* Yeniçerixbaşkan
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn...
Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı
Sırrage* Yeniçerixbaşkan
- SettCyber
- İri Fare Avcısı
Tekrar merhaba.DewxByDewiLL yazdı:ÖnceLikLe tekrardan herkese seLamLar..
İşte kısaca soruLarınızı yanıtLamaya çaLıştım daha ayrıntıLı soruLar sormak isteyenLer oLursa bana veya Dewxmecaz (Umut) Arkadaşımıza özeL mesajdan uLaşabiLirLer. Yakında yapım aşamasında oLan internet sitemiz oLsun facebook sayfamız oLsun Lonca e-maiL adresine kadar arkadaşLarımız yapımında uğraşıyor. OnLarıda buradan duyuracağız. Lonca aLt yapısı tamamLandıktan sonra Dewx KarakterLerini sunucunuzda görmeye başLayacaksınız.GüzeL günLer geçirmemiz diLeği iLe...
Biz Lonca kurucuLarı hepimiz BETA Oyuncusuyuz ve 25 seviye döneminden beri oyunumuza devam ediyoruz. İlk önce Eminönü sunucusunda başLadı bizim maceramız. EskiLere sorarsanız eminim hatırLayacakLaRdır
Tüm fikirLerinize saygı duyuyor ve gösterdiğğiniz iLgiye teşekkür ediyoruz. GeLen özeL mesajLara da teşekkür ediyorum. Hepsine gereken cevabı verdiğimi umuyorum. Tüm tıLsıma teşekkürLer. Yakında D.E.W Kadroyu TıLsımda görmeye başLayacaksınız.
Herkese teşekkürLer tekrar.
~DeWxMareshaL~
~DeWxMecaZ~

~DeWxMecaZ~

- Realxhuman
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Fantomx yazdı:Selam ;
İyi Forumlar
Realxtiesto
Realxhuman
Humann
Realxhuman
Humann
- senolmadan
- FareAdam Düşmanı
Öncelikle loncanız tüm tılsıma hayırlı ve uğurlu olsun aramıza hoş geldiniz umarım istediğiniz şeyleri yapar ve istedğiniz yerlere gelirsiniz her şey gönlünüzce olsun hun loncası başkanı
Hunxbaşkan