Konu açılalı uzun zaman olmuş ama yeni konu açmaktan iyidir.
Arkadaşa katılıyorum çantalar kesinlikle yetersiz eski oyun sisteminde idare ederdi ama yenilendikten sonra iyice küçük gelmeye başladı.
Doğru düzgün kasabilmek için yanında fazladan item takımı olması gerekiyor mesela meranda kasacak meteroit - buz yenetekli büyücü ikisininde takımı olmazsa kasamıyor.
Savaşcı önceden bir balyoz veya kafayla gezerken şimdi balyoz kafa diş vs itemleri çantasında bulundurmak zorunda.
çanta zaten yarısı dolmuş halde çıkıyosun ve çabuk doluyor. Ya torbaları yerde bırak yada işporta için öl ikiside mantıklı seçenek değiller el atılması şart
çanta penceresi öneri!!
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KURT LONCASI
Re: çanta penceresi öneri!!
Arkadaşlar neden çok yönlü düşünmeyi beceremiyorsunuz :?:
Hele bir düşünün çanta şu ankinin 3 katı oldu mesela adam gidecek merana çanta büyük olduğu için geç dolacak 2-3 saat aralıksız item falan kasacak sürekli.
Eeee bi yandan oraya item kasmaya gelenlerde olacak onlarda kalacak onlarda kalacak derken ortam kalabalıklaşacak böyle bir ortamda doğal olarak benim canavarıma vurdun yok canavarımı çaldın diye kavga çıkacak defalarca oldu bunlar bu durumlar sunucunun ve oyunun huzurunu bozacak o zaman oyunun anlamı kalırmı soruyorum :?:
Çanta tek sayfa olarak kalsın :!: :!: :!:
Hele bir düşünün çanta şu ankinin 3 katı oldu mesela adam gidecek merana çanta büyük olduğu için geç dolacak 2-3 saat aralıksız item falan kasacak sürekli.
Eeee bi yandan oraya item kasmaya gelenlerde olacak onlarda kalacak onlarda kalacak derken ortam kalabalıklaşacak böyle bir ortamda doğal olarak benim canavarıma vurdun yok canavarımı çaldın diye kavga çıkacak defalarca oldu bunlar bu durumlar sunucunun ve oyunun huzurunu bozacak o zaman oyunun anlamı kalırmı soruyorum :?:
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
item kasacak olan qider cinlerde kasar merana qel qit öl çantayı boşalt çok uzun iş.Sariyerli yazdı:Arkadaşlar neden çok yönlü düşünmeyi beceremiyorsunuz :?:
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- IxMykonSxI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Taskopru37
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Ayrıca çanta 2 çıkıcaksa oyunun buna ait altyapıyı hazırlaması lazım. Mesela daha geniş bir oyun evreni.. Mekanlar daha büyük olursa olabilir. Yoksa oyun çanta 2 yü kaldıramaz.. Kavga oLur..IxMykonSxI yazdı:Bence eşyalar üst üste konulabilse çanta büyütmeye gerek kalmazdı ..
Taşköprü
İslamcan
Kızılelma
Kızıllelma
BİR AĞAÇ GİBİ TEK ve HÜR, ve BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
İslamcan
Kızılelma
Kızıllelma
BİR AĞAÇ GİBİ TEK ve HÜR, ve BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
Böyle basit bir ihtiyaç mutlaka giderilmelidir ama pencere yetmedi diye m2 Elektrik gözlük koymayan bir zihniyetten de böyle yenilikler beklemek doğru olmaz.
İstanbul Kıyamet Vakti yetkililerinin işinin zor olduğunu biliyorum,başarılarının devamını da diliyorum ama böyle basit şeylere özellikle yüzeysel bakınca delirmemek elde değil.
İstanbul Kıyamet Vakti yetkililerinin işinin zor olduğunu biliyorum,başarılarının devamını da diliyorum ama böyle basit şeylere özellikle yüzeysel bakınca delirmemek elde değil.
- FERHATBEYy
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Ssheckill yazdı:bana katılanlar lütfen desteğe mesaj atsın
Biz Türküz biz Kürdüz yoktur farkımız,
Alevi Sünniyiz olmaz gayrımız,
Biz Lazız Çerkeziz nedir farkımız,
Yıllardır söyleriz budur şarkımız,
Kağıttan bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş, kaç "Deniz Gezmiş"!!
Alevi Sünniyiz olmaz gayrımız,
Biz Lazız Çerkeziz nedir farkımız,
Yıllardır söyleriz budur şarkımız,
Kağıttan bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş, kaç "Deniz Gezmiş"!!