Alın size bütün gerçekler !!!
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Re: Alın size bütün gerçekler !!!
Ocean akıllı konuş .Akıntıya kürek çekiyorsun 
Akıntı? Ne akıntısı? Biz artık onunla Tsunami olduk.Herşeyi başlatan o.Üste çıkmak isteyende o.Ben tahammül edemem böylelerine.

▓▒░ T U R B E Y L E R ░▒▓
▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
- zebani27
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
Gerizekalı mahluk hem kendin yazıyorsun hemde herşeyi başlatan FERHAT diyorsun...Her konun altına bişeyler sıkıştırıp millet ile polimiğe giren sen değilmisin şimdi gelmiş herşeyi FERHAT başlatıyor diyorsun.Azıcık haddini bil yerinde otur millet kimin ne olduğunu senden iyi biliyor merak etme..Milleti aydınlatmak yerine aynayı biraz kendine çevirsen iyi olur...Oceans yazdı:Akıntı? Ne akıntısı? Biz artık onunla Tsunami olduk.Herşeyi başlatan o.Üste çıkmak isteyende o.Ben tahammül edemem böylelerine.
ROWxİRONMAN
SıRaDaNıM , AmA ÖN SıRaDaN . . .
Bildiğini bilenin,arkasından gidiniz.
Bildiğini bilmeyeni,uyandırınız.
Bilmediğini bilene,öğretiniz.
Bilmediğini bilmeyenden,kaçınız.
KONFUÇYÜS
KONFUÇYÜS
zebani27 yazdı:Gerizekalı mahluk hem kendin yazıyorsun hemde herşeyi başlatan FERHAT diyorsun...Her konun altına bişeyler sıkıştırıp millet ile polimiğe giren sen değilmisin şimdi gelmiş herşeyi FERHAT başlatıyor diyorsun.Azıcık haddini bil yerinde otur millet kimin ne olduğunu senden iyi biliyor merak etme..Milleti aydınlatmak yerine aynayı biraz kendine çevirsen iyi olur...Oceans yazdı:Akıntı? Ne akıntısı? Biz artık onunla Tsunami olduk.Herşeyi başlatan o.Üste çıkmak isteyende o.Ben tahammül edemem böylelerine.
Seninle tartışmaya girersem çoluk çocukla uğraşıyor derler.Sen en iyisi boyunu uzatmaya bak.Büyüyünce çok işe yarayacak.

- zebani27
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
Konuşacak lafım yok demenin uzun yolu herhalde kendi haline bırakıyorum...Oceans yazdı:zebani27 yazdı:Gerizekalı mahluk hem kendin yazıyorsun hemde herşeyi başlatan FERHAT diyorsun...Her konun altına bişeyler sıkıştırıp millet ile polimiğe giren sen değilmisin şimdi gelmiş herşeyi FERHAT başlatıyor diyorsun.Azıcık haddini bil yerinde otur millet kimin ne olduğunu senden iyi biliyor merak etme..Milleti aydınlatmak yerine aynayı biraz kendine çevirsen iyi olur...Oceans yazdı:Akıntı? Ne akıntısı? Biz artık onunla Tsunami olduk.Herşeyi başlatan o.Üste çıkmak isteyende o.Ben tahammül edemem böylelerine.
Seninle tartışmaya girersem çoluk çocukla uğraşıyor derler.Sen en iyisi boyunu uzatmaya bak.Büyüyünce çok işe yarayacak.
ROWxİRONMAN
KONFUÇYÜS
KONFUÇYÜS
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
Bütün deliler beni buluyor naparsın Musa.. 
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
Melankolik yazdı:Bütün deliler beni buluyor naparsın Musa..
Olm 2,3 argo kelime kullanırsınız.Sonra 3,4 kişide size destek verir.Birde araya iftira,yalan sıkıştırınca haklı siz olursunuz.Ama yemezler.Siz Efelerx leri destekliyor(dunuz)sunuz.Adım gibi biliyorum.Kanıtları yavaş yavaş topluyorum.Gösterecem ben size.

- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
üzülüyorum şu foruma kaliteli kalitesiz herkesin girebilmesine..Oceans yazdı:O yüzdenmi destekliyordunuz Şerro?
bence belli bir olgunluğa ulaşmış kişilerin girebilmesine izin verilmeli sadece..
çoluk çocuk ağzı olan herkes birilerini karalama politikası içersinde..
iftira,yalan,dolan...
Efeler'e destek olduğumuzu kanıtlayan bir kanıt koyamassan adam değilsin bekliyorum..
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
Ben ROW loncasının hiç bir zaman efelere destek olduğunu görmedim, kimsede görmemiştir.
EN büyük efe düşmanlarından biriyi ROW'lar
Efeler arz olduktan sonra lodos çarlarına girip savaşta destek olan ROW'ları bilirim....
EN büyük efe düşmanlarından biriyi ROW'lar
Efeler arz olduktan sonra lodos çarlarına girip savaşta destek olan ROW'ları bilirim....
Darthwader
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Melankolik yazdı:üzülüyorum şu foruma kaliteli kalitesiz herkesin girebilmesine..Oceans yazdı:O yüzdenmi destekliyordunuz Şerro?
bence belli bir olgunluğa ulaşmış kişilerin girebilmesine izin verilmeli sadece..
çoluk çocuk ağzı olan herkes birilerini karalama politikası içersinde..
iftira,yalan,dolan...
Efeler'e destek olduğumuzu kanıtlayan bir kanıt koyamassan adam değilsin bekliyorum..
Koyduğumda Ağzın Açık Kalacak Şerro.Dedim ya 2,3 edebiyat yapar.Sonra bir kaç kişide destek verince haklı duruma düşer.Ama bu konuşmaları görünce bir kaçgün tatil iyi gelir.Hem ilk okul yorgunlugunuda atarsın :roll: