O Çocuk Üretim Hatası Gibime Geliyor.
Geçenler de Arkadaşımla ws attım video çekip foruma koydum görmüş gel yiosa benle ws ben item kasmaya gidiyom asabımı bozuyolar böyleleri
Ayrıca Geçmiş Olsun Olsun Böyle Üretim Hataları Gelip Düzgün İnsanların Moralini 0'lıyor. :evil:
Lütfen şu çocuğun haline bakın .. Artık susturmayın ban atın
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Lütfen şu çocuğun haline bakın .. Artık susturmayın ban atın
volkan tmm lodoskatilinin banlanmasını istiosan şikayet ediceksin forumdaki konuna hangi gm bakıoki
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Volkan kardeşim Lodoskatili hakkında oyunda bende söylemiştim aynı şeyi banada yaptı Kesiyor kestikten sonra küfür ediyor yani böyle çocuklar oyunun keyfini aldırmıyorlar....
Mirxenes
Mirxforce
Seni çoq sevdimm..Senin onu sevdiqin qißi..
Unuт diчorLar чa şimdi ßaηa.Uηuтmak iÇiη mi SvDik uSta....
♥E♥
Mirxforce
Seni çoq sevdimm..Senin onu sevdiqin qißi..
Unuт diчorLar чa şimdi ßaηa.Uηuтmak iÇiη mi SvDik uSta....
♥E♥
- Kikimokoxtwo
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
Arkadşlar hepinizin yorumlarına katılıyorum .. Ben oyunda qerekli yerlere qerekli şikayetleri yaptım tabiki fakat kız arkadaşım olsun ben oluyum QRKUN adlı karakterle ağza alınmıcak kelimeler söylüyor.. Artık senin haddinden şu forum qelsin demek istedim ve o yüzden koydum .. Yoksa gerekli cezayı elbet alıcaktır ama ne olur 3 qün sus alır sonra küfürlere dewam .. Ben böyle ahlaksız kelimeler serqileyenlerin .. Kutsal olan anaya küfür edenlerin ban yemesinin qerektiğini düşünüorm .. Nedir bu ya bu kadar bağlı olmayın şu zıkkıma hiçbişey için sizi karnında 9 ay taşıya anaya küfredilmez .. Unutmayın sizide bi ana doğurdu .. Yarın öbür qün bu çocuk askere qidicek ordada adam olmaz eminim .. Adı mustafamıydı neydi artık Sende vatan ewladı olucan bu laflar yakışıyomu .. Ama elimden qelen bişey yok seni böle de cezalandırmak istedim.. İyi Forumlar ..

öLmek unutmaksa eğer o gün doğum günümdür ...
- freze61
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
Selamun aLeykum
Ya birde anlamadığım sanki kendi bacısı yok kendi anası yok elalemin anasına sövüyo ; tmm küfür olur ama anaya bacıya küfür edilmez. Bu terbiyesizin cezası 3 gün sus yada 5 gün uzaklaştırma olmamalı direk ban olmalı süresiz. çünkü kutsal değerlere küfür edildiğinde süresiz ban veriliyor; anne bacı kutsal değilmi onlarda kutsal ve bu adam bu kutsal şeylere ne diyo hoşmu ? lütfen bu adamın süresiz banlanmasını rica ediyorum.
SaygıLarımLa
Ya birde anlamadığım sanki kendi bacısı yok kendi anası yok elalemin anasına sövüyo ; tmm küfür olur ama anaya bacıya küfür edilmez. Bu terbiyesizin cezası 3 gün sus yada 5 gün uzaklaştırma olmamalı direk ban olmalı süresiz. çünkü kutsal değerlere küfür edildiğinde süresiz ban veriliyor; anne bacı kutsal değilmi onlarda kutsal ve bu adam bu kutsal şeylere ne diyo hoşmu ? lütfen bu adamın süresiz banlanmasını rica ediyorum.
SaygıLarımLa
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
KaRdes sen kime kfreddığini önce tanı oona yamuk bıze yamukk demektR ..bıRkez daha dusun ısteRsen..
Adımızı Özentilik İçin Değil, Yaşatmak İçin Kullanıyoruz.. mewLana*
| HeRkezın hawasını attıqı yeRde;
| Benim fıRTınam EseeR..!!

| HeRkezın hawasını attıqı yeRde;
| Benim fıRTınam EseeR..!!

Öncelikle Merhabalar..
Lodoskatili--Ulusxeddy-QRKUN Adlı Mustafa İsimli arkadaşımız Yaklaşık 3 aydır beri böyle ...
Çarlarının çalıntısı konusunda şüphem var.Benide tersledi Kardeşide var oda yapmıs olabilir.
Kim olursa olsun Böyle büyük bir yanlış yapılmamalıydı.Volkana Yapılmış Bir hata bizede yapılmış demektir.
Lodoskatili--Ulusxeddy-QRKUN Adlı Mustafa İsimli arkadaşımız Yaklaşık 3 aydır beri böyle ...
Çarlarının çalıntısı konusunda şüphem var.Benide tersledi Kardeşide var oda yapmıs olabilir.
Kim olursa olsun Böyle büyük bir yanlış yapılmamalıydı.Volkana Yapılmış Bir hata bizede yapılmış demektir.
- Kikimokoxtwo
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
Neyse ona qeRekli dersin werildiğini düşünüyorm .. Herkeze iyi forumlar tşk ederim.

öLmek unutmaksa eğer o gün doğum günümdür ...
- Trabzon
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
kiki kardeşim gruptakının ismini silmisin gruptan konusurken isim gözüküyor ne iş:D
İstanbul Kıyamet Vakti Bir Oyundur.Oyunu oyun gibi oynayalım
Kikimokoxtwo Öncelikle Oyunda Sevdiğim Bi oyuncusun Ancak 2 kişi Gezip Kesilince Gıcık OLuyorum Lodoskatili O insan Olamazki Ya Adamda Ne Kötülük ararsan Var Gerçektede Böledir Bu Herkese Artistlik Taslar Küfür Eder.. Çocuk Olduğu Her Yerden Belli Çocuk olmasa Delikanlı Bi adam Bi adamın Sevdiği Kişiye Küfür Etmez Saygı Duyar..
Alperenxx..Trxwarior..
Seven Seven Olsaydı Terketmeyi Bilmez Ne Olursa Olsun Severdi..
Alperenxx..Trxwarior..
Seven Seven Olsaydı Terketmeyi Bilmez Ne Olursa Olsun Severdi..