Arkadaşım insan gibi eleştirimi yaptım varsa içinde terbiyesiz bir tek kelime buyur söyle bende o kelime için özürümü dilerim senin dediğin gibi aciz olacak küçük yaşta bir insan değilim ben aciz terbiyesiz derken sen kendi terbiyeni ve aciziyetini toplarsan sevinirim tanımadığın insanlar hakkında ağır ithamlarda bulunmazsan sevinirim...Hermanxllxserman yazdı:Sevgili dostum.
Onlar birer GM bunun için bu yorumun için seni, Banlamarı olağan bir Durum GAME MASTER ler Aralarında bazen
Rekabet göstermek isteyebilir buda daha cok oyunla ilgili Olan ve en iyi Olanın kim oldugunu ortaya koyar.
buna yorum yapman Terbiyesizlik vede, acizlik den başla bişe Degildir.. !
Komik olan ney biliyormusunuz?
Re: Komik olan ney biliyormusunuz?
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...
Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
ilk önce ben o goucnan arkadaşlarında diğer gocunana arkadaşlarıdna konularını tebrik ettim ve hatta oraya da bakarsanız boş tartışmalar imasında bulunmak için birkaç söz yazdım benim tartışmalarım benim kavgalarım bana aittir seni rahatsız ettiysem her kanuni yoldan hakkını arayabilirsin. komiksem gülebilirsiniz ama bende güleceğim insanlara çok güldüm merak etmeyin herkes kendini haklı görmekte tabiki serbest ama bunu bana yada benim kardeşlerime empoze etmeye çalışmayın lütfen daha düne kadar sütrüşmenin ötesine geçebilecek tartışmalar edionuz birbirinize kendiniz sölüosunuz sizde tt adamlar kesti bizde kesmedi diye sanki bana tt kesmedi ama sağından solundan iteklememiş gibi sizede ço güldüm teşekkürler. HERŞEY DAHA EĞLENCELİ BİR İKV İÇİNMİŞ saolun

Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...
- yaban
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Konunun ne için açıldığı belli tartışma ortamı yaratarak kendilerine rant sağlamak isteyen insanlar var belli. burası ileti kasma yeri değil . Konu KİLİT lütfen

Klan:Arzın Çocukları
Rütbe:***

Yaratmak ALLAH'a (c.c.) mahsustur... tartışma ortamı yapmak yada ileti kasma amacım olsaydı şimdiye kadar tartışma konuları açmış olurdum bunu belirtmek istedim. sen önce bana yaklaş ondan sonra senden rant elde etmeyi canım çok isterse belki yeltenirim güzel kardeşim. tartışmak istemiyorsan görmezden gelebilirsin izin verdim.yaban yazdı:Konunun ne için açıldığı belli tartışma ortamı yaratarak kendilerine rant sağlamak isteyen insanlar var belli. burası ileti kasma yeri değil . Konu KİLİT lütfen
- GhostRider
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
Bence de artık konuya kilit . Anlaşılan bizim başarımız bazılarını çok kıskandırmış . Eğer sizler bu İLK leri gerçekleştiremiyorsanız gerçekleştirenlere bunu yapabilenlere saygı gösterin . Senin bu konuyu burdaki açma sebebin ney çok merak ediyorum . Bizler bu ortaya koyduğumuz başarıyla sevinip eğleniyoruz sizler ise buna kulp takarak daha doğrusu takmaya çalışarak (bozmaya çalışarak) eğleniyorsunuz . Çalışın , biraz da siz çabalayın ve BAŞARINN !!! ... [ İYİ FORUMLAR ]
''Dünya herkese yetecek büyüklükte...
Onun için, başkasının yerini kapmaktansa çalışarak gerçek yerinizi bulun.''
Onun için, başkasının yerini kapmaktansa çalışarak gerçek yerinizi bulun.''
Uniquetürk / KatiLBamya
Raiders of Anatolia
www.raidersofanatolia.com
www.raidersofanatolia.com
İyi de arkadaşım aynı kulbu takan sensin yalan de hadi kimseyi kıskandığım yok güzel akrdeşim benim ortamım bana hertürlü yeter senin başarılarını canı gönüldende tebrik ediorum. Kilit kilit diosunuz konunun kilitlenecek nesi var anlayamıyorum sırf sana dokunuo veya ötekine dokunuyo diye kilitlenecekse sadece siz konu açın biz hiç konuşmayalım o zaman? benim konuyu niye açtığım ortada arkadaşım böyle bir yorumda bulunma ihtiyacı hissettim bu kadar basit. kaldıramıyorsanız yorumumu dahada polemiğe girmeye çalışmayın konuma yorumda yazmayın lütfen. Herkes önce kulbu kendinde sonra başkasında arasın LÜTFEN...GhostRider yazdı:Bence de artık konuya kilit . Anlaşılan bizim başarımız bazılarını çok kıskandırmış . Eğer sizler bu İLK leri gerçekleştiremiyorsanız gerçekleştirenlere bunu yapabilenlere saygı gösterin . Senin bu konuyu burdaki açma sebebin ney çok merak ediyorum . Bizler bu ortaya koyduğumuz başarıyla sevinip eğleniyoruz sizler ise buna kulp takarak daha doğrusu takmaya çalışarak (bozmaya çalışarak) eğleniyorsunuz . Çalışın , biraz da siz çabalayın ve BAŞARINN !!! ... [ İYİ FORUMLAR ]
Gizli Derken Olabilitesi Yüksek ve Kesin Olcakları Öncede Bildiğimizİçin Sır Olarak Saklıyoruz Saçma Olan Bişey Göremedim Burada
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
- Hermanxllxserman
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
Sevgili Dostum !
konuyu açan arkadaş bana Attıgın yorumu, Alıntı olarak almıyorum sana Tek kelimem Yapdıgın, yorumlardan Yaş sınırını degil sadece Nasıl bir Tavırda oldugunu sana hatırlatmak istedim,
Herneyse Gereksiz ve Tartışılcak bir Konu KİLİT.
konuyu açan arkadaş bana Attıgın yorumu, Alıntı olarak almıyorum sana Tek kelimem Yapdıgın, yorumlardan Yaş sınırını degil sadece Nasıl bir Tavırda oldugunu sana hatırlatmak istedim,
H€R@Nxllxs£RmØn
Dostumuz Az düşmanımız Çok KORKUMUZ YOK
***Hermanxllxsting***Hermanxllxvuslat***
-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-
[*]Akıllı olun OqLim[*][/size]
Dostumuz Az düşmanımız Çok KORKUMUZ YOK
***Hermanxllxsting***Hermanxllxvuslat***
-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-
[*]Akıllı olun OqLim[*][/size]
Tavrım gayet net ve ortada eleştiriyorum bu kadar basit yalan diyorsan buyur yaz yaptığın eleştiri yalan de. İkinci birşey tavrımda terbiyesizce ve acizce bir durum göremiyorum sen bu iki kelimeyi direk bana söylerken bana terbiyesiz ve aciz derken kırıcı konuşuyorsun senin tavrının nasıl olduğunun yorumunu sana bırakıyorum ama o sözcüklerin yanlış kullanıldığını bilmeni isterim çünki ben yorumumu yazarken yada eleştirimi yaparken bu ne acizliktirki diye söze başlayabilirdim fakat kimseye art niyetli yaklaşmadığım için kendisi hafif ama anlamı ağır sözcükler kullanmadım.Hermanxllxserman yazdı:Sevgili Dostum !
Şunuda belirtmek istiyorum yaptığım yorumda yada eleştiride herhangi bir yönetici tarafından bir kusur bulunursa forum hesabıma gerekli cezanın uygulanmasını kendim bizzat istiyorum.
İHTİYAÇLARIMIZI,ÖNERİLERİMİZİ YADA ŞİKAYETLERİMİZİ BELİRTMEMİZ YANLIŞSA NEDEN İNSANIZ?
Birde sürekli kilit kilit yazıp durmayın ilgilenmiyorsanız görmezden gelin... Ben senin açtığın konuya saygı gösteriyorsam ya sende saygı duy yada esgeç bu kadar basit... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: