Platon yazdı:ulen bana velet diye velet esadullah da senin forum üyeligin kendi konuna farklı üyeliklerle yorum yazarak seviyen belli oldu iyi mi
Senin gibilerine bizim burada nedir bilsen -13 ebeveyn gel bizim mah. karşına Esadullah, Rapkoliq, Simon, Songül, Şengül, Kıtmir vs. hepsini dizerim tek tek kimin ne olduğu söylerler sana
İmzanda çok yanlış yapmışsın! aynaya bakmadan yazmışsın o çok kötü olmuş.
dogruları soyleyınce nıye bazılarınızın agrına gidiyor ? biri mal mal cevaplar yazma demis ki mantıksız bisey yazdıgımı düsünmüyorum. 2.olarak fetokolik esadullah adlı forum uyelıgın altındakı imzada m.ali adlı sahıs rapkolik adlı sahıstan farklı mı ? 3. olarak butcher hava falan yok istiyosan ozon tabakasına kardesim herseyi yanlıs anlamaya tartısmaya o kadar niyetlısınız ki bak ben de size uyuyorum ne güzel degil mi ?
Platon yazdı:kendini kime haklı cıkarıyosun sen kendini bil yeter imzama bak yeter
Sen yokken biz Meranda idik. Dünün çocuğu bugun adam mı olmuş AVAZ AVAZ laflar ediyor! kim bu havalı?
Ben M.aliyi çoktan tanıyorum reelde olsun sanalda olsun zaten apt. komşum kim kimin ne olduğu bilir ama sizin gibi abazalar yüzünden MERANDA millet kalmadı.
Alini dediği gibi, Cezzarpaşa, Doğuş, Batış vs. gibi bir çok değerli oyuncular gitti geride kalanların %85'i -13 yaş altı klayve çocukları.
BETA Döneminden;
RİHOYTT
Evt Arkadaşıma Katılıyorum Biz Betadan Belli ikv Oynuyoruz
Ama Meran Daha Sonra GeLdi
Arakdaşımın dedgi gibi Senin gibi 3 5 VeLet yüzünden Çok Degerli Dostlarımızı Kaybettik
Cezzarpaşa İmzaxAşkböCegi İmzaxİnferNo Dogus Vs Vs Daha Dünkü Çocuksun Adam OL az
Esadullah ın Dedigi Adrese GeL Bak KimLeri görecen Karşında
Simon Rapkoliq TroyaxPaşa Sonqül Yargısızxdorleo HeroesxDorLeo EmpolixDorLeo Serserixaşık
NoktaxSandoka Kıtmir Vs Vs Sayim Mi Daha ?
ADam OL
Karakter Adı:*MeGaxSiMoN- Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-
heyt kocum benim betadan beri kimlerin daşşklarını yalıyodun hepsini yazmısın valla adamlık burda millete adam ol demekle betadan beri oynamakla oluyosa ben almıyım sende tıpala kendine adamlıgını da kacmasın bi yere güzel kardesim
Platon yazdı:heyt kocum benim betadan beri kimlerin daşşklarını yalıyodun hepsini yazmısın valla adamlık burda millete adam ol demekle betadan beri oynamakla oluyosa ben almıyım sende tıpala kendine adamlıgını da kacmasın bi yere güzel kardesim
Sen Bu Yazıyı YazmaKLa Adammı OLdugunu SanıyorSun
KayboL Git Konuyu Kilitlemeye çalışma Uza ßeße
sen adamsan adam olmak istemiyorum gardaş konuya degil sana kitledim bi güzel güzeldi degil mi hosuna gitti egolarini tatmin etti işte sizin gibilere boyle konusunca harbi diyorum rahatliyosunuz siz ne kadar küfür yemeye merakli adamlarsinz..
Platon yazdı:sen adamsan adam olmak istemiyorum gardaş konuya degil sana kitledim bi güzel güzeldi degil mi hosuna gitti egolarini tatmin etti işte sizin gibilere boyle konusunca harbi diyorum rahatliyosunuz siz ne kadar küfür yemeye merakli adamlarsinz..
Dedigin Gibi Sen adam OLamassın Sen Daha Çocuksun 13 14 yaşındaki çocukla muhattab olamam
Uzaaa