Doğru karar mı?
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: Doğru karar mı?
Büyücü kullanmak zordur . Fakat çabuk ögrenirim diyorsan BüyücüyLe devam et .
Zaten acelem yok
Ama teşekkürler. Forumda ki konuları gezerek az çok bilgi topluyorum. Bir oyun aradaşıda bulursam, önümde bir engel kalmaz..
Hadi bakalım.
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
Bak kardeş savaşçıyla attığın bir vs de sen tesla kurarsın adam başlar sana dikkat atar ve depara basar zihinlersiniz 15 saniye açıldıktan sonra tesla küresi sersemletmezse adam yanınıza gelir ve durdurma atar kutup 5 saniye felan ortalama 22-24 saniye oldu vs ye başlayalı adam sonra sarsılmaz açarsa eğer 27 saniye olur ve durdurması 15 ise 3 saniye sonra durdurma açılır.bundan sonrası ise senin buz kritiklerinie bağlıdır.Unutmadan adamın zihin atma ihtimalini ele almadık.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
Büyücü oynamayı seviyorum. Sizinde taktiklerinizi kullanarak yakında büyücü'yü öğrenebileceğime ve daha iyi bir hale getirebileceğime inanıyorum.. Yorumlarınız için saolun.
Hadi bakalım.
Arkadaşım büyücü kullanmayı ve itemleri dizmeyi biliyoson büyücü oyna yok ben büyücü kullanamıyom diosan savaşçı ol
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük için savas
bence en iyisi şifaci şifaciysan sana kapilari her zaman açiktirlar ve itemleri çok ucuz ama onu içn ikv yi iyi bilmem sermayen olmasi lazim çevren olmasi lazim yoksa çok zor kasiliyo küsarsin valla
Büyücü iyidir.
Bir haftadır oynuyorum. 21 lwl oldum. PvP'lerde de başarılıyım. Savaşçıları çok rahat kesebiliyorum. Üstüm yaratıkları canım hiç gitmeden rahat bir şekilde kesebiliyorum. Öğrendim biraz.
Bir haftadır oynuyorum. 21 lwl oldum. PvP'lerde de başarılıyım. Savaşçıları çok rahat kesebiliyorum. Üstüm yaratıkları canım hiç gitmeden rahat bir şekilde kesebiliyorum. Öğrendim biraz.
Hadi bakalım.
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
ilk charını savaşçı açarsan kaderin sillesini yersin.hep itemsiz gezersin.büyücü açarsan sana yetecek kadar itemlerle herşeyi kesmeyi öğrenirsin.
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük için savas
büyücünle devam et metorit ve buz arti kons kullan meteorda çok rahat kasarsinDarkShare yazdı:Büyücüye devam.. Bir de LAG olmasaç!...