Savaşçı hasarlarındaki aşırı düşüş

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Savaşçı hasarlarındaki aşırı düşüş

Mesaj gönderen Wizards »

MasTR yazdı:Yaratığın tipine göre silah seçimi yapmakta fayda var...

Örneğin zırhı düşük ve meteor yeteneğinden aşırı hasar alan yaratıklara Balyoz etkilidr...

Zırhı yüksek olan bir yaratığa da kesici silah ( Diş - Papağan - Latif ) etkili olur...

Orta kararlılıkta bir silah isterseniz Kafa koparan ve Ecel herşeye ortalama vurur...

Ayrıca önceden bu durum yoktu şimdi oldu demenizin sebebi Yeraltı Yaratıklarını zırhları belli bir süreliğine düşürülmüştü o sayede Kafa koparan ve Balyoz eskisi gibi yüksek vurmaya başlamıştı fakat grup bölgelerinin de gelmesiyle Zırhlar eski haline geri getirildi...

O yüzden Meran Muhafızı - Akrepler gibi yüksek zırhlılara kesici silahlarla saldırmanız sizin açınızdan iyi olmakla beraber zırhı yüksek olan yaratıkları büyücüler keserken de meteorit yerine buz-yıldırım ı tercih edebilirler...
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

jupiter yazdı:
hocam saçmasapan sözlerin lüzumu yok.başta size kandım ben de.dün deneme fırsatım oldu.eğer 10Lv bir savaşçı eskiden kesemediği 25lv akrebi kesebiliyorsa savaşçıların yararına birşey yapılmış demektir.
Sana saçma gelebilir ama ben ve tanıdığım hemen her oyuncu daha iyi kesmesini değil daha yüksek vurarak aynı sürede kesmesini tercih ediyor.her saniye 500 500 vuran pala tipi silahlar yerine neden kafa koparan tercih ediliyor bir düşün.

500 500 vuran palayı tabii ki tercih etmeyecek.Ama pala ile aynı hızda 1300-1500 vuran latif tabii ki kafa koparandan iyi.
Bu daha çok geniş düşünebilmek ile ilgili.
Kullanıcı avatarı
rutkaybaba
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen rutkaybaba »

ARkadaşlar bende Muzdaripim ama Olay silahla İlgili KEsici delici ve Ezicin özelliği daha fazl aön plana cıkarıylımış haberiniz olsun ona göre silah secimi yaın ;Yönetime SUÇ ta atmayın
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Vandervaart »

Uçan Muhafızlara 2500-2700 arası vuruodum.Diğer İri Kobraya 3700-4500 arası baya bi dengesizlik var
isimsizxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen isimsizxx »

dengesizlik şifacılarda daha fazla 1500 vurduğum meran muhafızına 300 vuruyorum 49 savaşçıya 1200 ben savaşçıyı kesiyorum o meran muhafızını ama ben meran muhafızını kesemez oldum ben şimdi ashabı bırakıp meran muhafızı kesmek için başka bir silah mı kullanayım
Kullanıcı avatarı
jupiter
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen jupiter »

Kardeş oyundan sıkıldıysan beğenmiyorsan oynama oyunu buradan şikayetler yağdıracağına bırak oyunu

Bir hoşnutsuzluğu olan herkes oyunu bıraksaydı oyunda adam kalmazdı, oyunu bırakıp bırakmayacağımı ben bilirim orası seni ilgilendirmez.

500 500 vuran palayı tabii ki tercih etmeyecek.Ama pala ile aynı hızda 1300-1500 vuran latif tabii ki kafa koparandan iyi.
Bu daha çok geniş düşünebilmek ile ilgili.

Geniş düşündüğümden emin olabilirsin :) 2 sene sonra bu oyunu aynı zevkle oynamak için yazıyorum tüm bunları ayrıca lafın gelişi dedim, elbette 500 vurmaz.Latifide bakkalda satılıyomuş gibi konuşmayın Allahaşkına 150 200m verip ortalamada dün vurduğum kadar vuracaksam ve 6 ay sonra o da çöp olacaksa 10 latif malzemem olsa bile üretmem kusura bakma.10 lvl farkı yokken eski itemlerin ilerde ikinci el gibi yarı yada üçte bir fiyatına satılacağını düşünerek herkes istediğin ürettirir yada satın alırdı. Ama şimdi sorarım size kış başlaken 59 lvllar gelirse ve tüm şaheserler ve üst baş yine çöp olduğunda yine asılabilecekmisiniz oyuna aynı şevkle , peki bunu kaç kere daha yapabilirsiniz? 10 lvl farkı olayı da biraz acımasızca kullanılmış bir düşünce idi malesef.

Hala meseleyi anlamamış bir çok kişi sanırım. Arkadaşlar bir oyunda lvl yükseldikçe, efsunlar yükseldikçe aynı yaratığa vuruşunuzun artması gerekir. Düşmesi değil. Ben meraklısı değilim tepegöz kesmenin denemek için kesiyorum tüm yaratıkları ve bakıyorum hasarlarıdaki değişime. Vahşiye bile 39 ken 3500 vuran adam full yücelenle şimdi 2500 vuruyorsa bana bunu savunamazsınız. Yönetimi suçladığım falan da yok bu arada. Ben oyunun zevk vermesini ve yoğun ilgi görmesini istiyorum. Tek başıma gezmek istemiyorum meteorda yeraltında. Bu nedenle de kendimce bu durumu ifade ederek yönetimin ve siz oyuncu arkadaşların bilgisine sunmak istedim.Benim tek istediğim 1 ay önce kestiğim yaratığı şimdide item falan almadan kesmek zaten ecelden latiften başka da alabileceğim item yok eksik olan. Tüm yaratıklara kaç kaç vurduğunu yazıcam bir fırsatını bulunca buraya.

Arkadaşın birinin de dediği gibi grup çalışmasını artırmak isteniyorsa bir an önce lonca sisteminin gelmesi lazım 3 sene oldu hala gelecek. En önemli gelişme bu olur gelirse.
Kullanıcı avatarı
astalavista
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen astalavista »

Bu super oldu bence.Buyuculer tam 4 sene sıkıntı cektıler.Sız bı ofansıt defansıt geldı dıye kıyametı koparıyorsunuz.Bu sıstem ıle butun karekterler dengelendı.Bundan once savascı karekterı ustundu8.Sımdı dengelenınce kıyametı koparıyorsunuz nedense.Sayın Modlar bence bu sıstem ıle butun karekterler dengelenmıs.Boyle kalması umudu ıle..
...

Astalan

XxASTALANxX

AsTaLaNxxİnTiKaM
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

aslında şöyle bir şey var.Ben 1 lvl çar ile üzerim çıplak yatağan ile 33-34 vuruyorum.
49 lvl çar ile üzerim çıkplak aynı 1 lvl yatağan ile 34-35 vurdum.Aynı olması çok saçma.
Ama şu konu ayrı.Demişsin çöp olacak.Hayır. Yeni lvllerin gelmesini 1 yıl olarak dersek daha 1,5 yılınv var çünkü ecel-latif gibi şaheserlerin efsun lvli 45 olarak geçtiğini sanmıyorum ya 49 yada 50 dir.Zaten olabileceğin lvl 59 o da çok uzun sürebilir.Anca 59 lvl olduğun an efsun etkisi azalmaya başlar o da çok az.
Kullanıcı avatarı
jupiter
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen jupiter »

Bu super oldu bence.Buyuculer tam 4 sene sıkıntı cektıler.Sız bı ofansıt defansıt geldı dıye kıyametı koparıyorsunuz.Bu sıstem ıle butun karekterler dengelendı.Bundan once savascı karekterı ustundu8.Sımdı dengelenınce kıyametı koparıyorsunuz nedense.Sayın Modlar bence bu sıstem ıle butun karekterler dengelenmıs.Boyle kalması umudu ıle..
Bu bağlamda kesinlikle bende memnunum büyücülerin makus talihinin dönmesinden.Ben yaratıkların kesimi ile ilgili söylüyorum.Ağır vuruş ve sert vuruş zaten bence en büyük sorun oldu yeraltıyla birlikte.
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen daywalker »

Bu yazının üzerine bende bi kaç yaratıkta deneme yaptım.
Büyük çaplı bir çalışma değildi, sadece 2-3 yaratıkta denedim.
Sonuç olarak eski vuruşlar halen var hatta dahada yükselmiş vuruşlar.
Ofansif 15 yapınca sert ve ağır vuruşlar coşuyor, normal vuruşlarda eski düzeyde
Ancak defansif modunda vuruşlarda ciddi düşüşler var bununda açığını yüksek zırh ve savunma değerleri kapatıyor.

Tek yapmanız gereken yanınızda 3 adet silah bulundurmak, kesici-delici ve ezici
Hangi yaratığa hangisinin işlediğini bi kaç denemeden sonra zaten ezberlersiniz.
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"

“Genel Etkileşim” sayfasına dön