MasTR yazdı:Yaratığın tipine göre silah seçimi yapmakta fayda var...
Örneğin zırhı düşük ve meteor yeteneğinden aşırı hasar alan yaratıklara Balyoz etkilidr...
Zırhı yüksek olan bir yaratığa da kesici silah ( Diş - Papağan - Latif ) etkili olur...
Orta kararlılıkta bir silah isterseniz Kafa koparan ve Ecel herşeye ortalama vurur...
Ayrıca önceden bu durum yoktu şimdi oldu demenizin sebebi Yeraltı Yaratıklarını zırhları belli bir süreliğine düşürülmüştü o sayede Kafa koparan ve Balyoz eskisi gibi yüksek vurmaya başlamıştı fakat grup bölgelerinin de gelmesiyle Zırhlar eski haline geri getirildi...
O yüzden Meran Muhafızı - Akrepler gibi yüksek zırhlılara kesici silahlarla saldırmanız sizin açınızdan iyi olmakla beraber zırhı yüksek olan yaratıkları büyücüler keserken de meteorit yerine buz-yıldırım ı tercih edebilirler...
Savaşçı hasarlarındaki aşırı düşüş
Re: Savaşçı hasarlarındaki aşırı düşüş
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
jupiter yazdı:Sana saçma gelebilir ama ben ve tanıdığım hemen her oyuncu daha iyi kesmesini değil daha yüksek vurarak aynı sürede kesmesini tercih ediyor.her saniye 500 500 vuran pala tipi silahlar yerine neden kafa koparan tercih ediliyor bir düşün.hocam saçmasapan sözlerin lüzumu yok.başta size kandım ben de.dün deneme fırsatım oldu.eğer 10Lv bir savaşçı eskiden kesemediği 25lv akrebi kesebiliyorsa savaşçıların yararına birşey yapılmış demektir.
500 500 vuran palayı tabii ki tercih etmeyecek.Ama pala ile aynı hızda 1300-1500 vuran latif tabii ki kafa koparandan iyi.
Bu daha çok geniş düşünebilmek ile ilgili.
- rutkaybaba
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
ARkadaşlar bende Muzdaripim ama Olay silahla İlgili KEsici delici ve Ezicin özelliği daha fazl aön plana cıkarıylımış haberiniz olsun ona göre silah secimi yaın ;Yönetime SUÇ ta atmayın
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Uçan Muhafızlara 2500-2700 arası vuruodum.Diğer İri Kobraya 3700-4500 arası baya bi dengesizlik var
dengesizlik şifacılarda daha fazla 1500 vurduğum meran muhafızına 300 vuruyorum 49 savaşçıya 1200 ben savaşçıyı kesiyorum o meran muhafızını ama ben meran muhafızını kesemez oldum ben şimdi ashabı bırakıp meran muhafızı kesmek için başka bir silah mı kullanayım
Kardeş oyundan sıkıldıysan beğenmiyorsan oynama oyunu buradan şikayetler yağdıracağına bırak oyunu
Bir hoşnutsuzluğu olan herkes oyunu bıraksaydı oyunda adam kalmazdı, oyunu bırakıp bırakmayacağımı ben bilirim orası seni ilgilendirmez.
500 500 vuran palayı tabii ki tercih etmeyecek.Ama pala ile aynı hızda 1300-1500 vuran latif tabii ki kafa koparandan iyi.
Bu daha çok geniş düşünebilmek ile ilgili.
Geniş düşündüğümden emin olabilirsin
Hala meseleyi anlamamış bir çok kişi sanırım. Arkadaşlar bir oyunda lvl yükseldikçe, efsunlar yükseldikçe aynı yaratığa vuruşunuzun artması gerekir. Düşmesi değil. Ben meraklısı değilim tepegöz kesmenin denemek için kesiyorum tüm yaratıkları ve bakıyorum hasarlarıdaki değişime. Vahşiye bile 39 ken 3500 vuran adam full yücelenle şimdi 2500 vuruyorsa bana bunu savunamazsınız. Yönetimi suçladığım falan da yok bu arada. Ben oyunun zevk vermesini ve yoğun ilgi görmesini istiyorum. Tek başıma gezmek istemiyorum meteorda yeraltında. Bu nedenle de kendimce bu durumu ifade ederek yönetimin ve siz oyuncu arkadaşların bilgisine sunmak istedim.Benim tek istediğim 1 ay önce kestiğim yaratığı şimdide item falan almadan kesmek zaten ecelden latiften başka da alabileceğim item yok eksik olan. Tüm yaratıklara kaç kaç vurduğunu yazıcam bir fırsatını bulunca buraya.
Arkadaşın birinin de dediği gibi grup çalışmasını artırmak isteniyorsa bir an önce lonca sisteminin gelmesi lazım 3 sene oldu hala gelecek. En önemli gelişme bu olur gelirse.
- astalavista
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Bu super oldu bence.Buyuculer tam 4 sene sıkıntı cektıler.Sız bı ofansıt defansıt geldı dıye kıyametı koparıyorsunuz.Bu sıstem ıle butun karekterler dengelendı.Bundan once savascı karekterı ustundu8.Sımdı dengelenınce kıyametı koparıyorsunuz nedense.Sayın Modlar bence bu sıstem ıle butun karekterler dengelenmıs.Boyle kalması umudu ıle..
...
Astalan
XxASTALANxX
AsTaLaNxxİnTiKaM
Astalan
XxASTALANxX
AsTaLaNxxİnTiKaM
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
aslında şöyle bir şey var.Ben 1 lvl çar ile üzerim çıplak yatağan ile 33-34 vuruyorum.
49 lvl çar ile üzerim çıkplak aynı 1 lvl yatağan ile 34-35 vurdum.Aynı olması çok saçma.
Ama şu konu ayrı.Demişsin çöp olacak.Hayır. Yeni lvllerin gelmesini 1 yıl olarak dersek daha 1,5 yılınv var çünkü ecel-latif gibi şaheserlerin efsun lvli 45 olarak geçtiğini sanmıyorum ya 49 yada 50 dir.Zaten olabileceğin lvl 59 o da çok uzun sürebilir.Anca 59 lvl olduğun an efsun etkisi azalmaya başlar o da çok az.
49 lvl çar ile üzerim çıkplak aynı 1 lvl yatağan ile 34-35 vurdum.Aynı olması çok saçma.
Ama şu konu ayrı.Demişsin çöp olacak.Hayır. Yeni lvllerin gelmesini 1 yıl olarak dersek daha 1,5 yılınv var çünkü ecel-latif gibi şaheserlerin efsun lvli 45 olarak geçtiğini sanmıyorum ya 49 yada 50 dir.Zaten olabileceğin lvl 59 o da çok uzun sürebilir.Anca 59 lvl olduğun an efsun etkisi azalmaya başlar o da çok az.
Bu bağlamda kesinlikle bende memnunum büyücülerin makus talihinin dönmesinden.Ben yaratıkların kesimi ile ilgili söylüyorum.Ağır vuruş ve sert vuruş zaten bence en büyük sorun oldu yeraltıyla birlikte.Bu super oldu bence.Buyuculer tam 4 sene sıkıntı cektıler.Sız bı ofansıt defansıt geldı dıye kıyametı koparıyorsunuz.Bu sıstem ıle butun karekterler dengelendı.Bundan once savascı karekterı ustundu8.Sımdı dengelenınce kıyametı koparıyorsunuz nedense.Sayın Modlar bence bu sıstem ıle butun karekterler dengelenmıs.Boyle kalması umudu ıle..
Bu yazının üzerine bende bi kaç yaratıkta deneme yaptım.
Büyük çaplı bir çalışma değildi, sadece 2-3 yaratıkta denedim.
Sonuç olarak eski vuruşlar halen var hatta dahada yükselmiş vuruşlar.
Ofansif 15 yapınca sert ve ağır vuruşlar coşuyor, normal vuruşlarda eski düzeyde
Ancak defansif modunda vuruşlarda ciddi düşüşler var bununda açığını yüksek zırh ve savunma değerleri kapatıyor.
Tek yapmanız gereken yanınızda 3 adet silah bulundurmak, kesici-delici ve ezici
Hangi yaratığa hangisinin işlediğini bi kaç denemeden sonra zaten ezberlersiniz.
Büyük çaplı bir çalışma değildi, sadece 2-3 yaratıkta denedim.
Sonuç olarak eski vuruşlar halen var hatta dahada yükselmiş vuruşlar.
Ofansif 15 yapınca sert ve ağır vuruşlar coşuyor, normal vuruşlarda eski düzeyde
Ancak defansif modunda vuruşlarda ciddi düşüşler var bununda açığını yüksek zırh ve savunma değerleri kapatıyor.
Tek yapmanız gereken yanınızda 3 adet silah bulundurmak, kesici-delici ve ezici
Hangi yaratığa hangisinin işlediğini bi kaç denemeden sonra zaten ezberlersiniz.
Darthwader
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"