Bombacı cin

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
fatihgencerler
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Raiders of Anatolia

Re: Bombacı cin

Mesaj gönderen fatihgencerler »

utku yazdı:Şu yaratıktan nefret etmeyen varmı ya görev yapıyoz geliyo 30 k yı atıyo zaten 15 k can var bende şifada bulamıyon 10 dklık yol

ve şu var kalkmıyolar felan sen dibine geliyon ozm canlanıyo adam ölü diye geçiyo bi yanına geliyo bam

büyücü olmayınca kurtaramıyosunuz tabi

büyücüler geçerken oralardan bi tesla küresi kuruyo şifacılar hayvan çaırıyo tamam savaşçılarada bişe yapın yanına mekanik bişe çaırsın şifacılarınki gibi ama metalden yapılmış canlılar olsa rahat geçicez

ve savaşçıların 2. dez avatajıda

çifteyle kesiyo onu ve her hayvanıda çifyetle kesemez ( zorlar ) mecburan çekiyo alıyo baltayla tam keserken geliyo bombacı çifteyi alana kadar bamm -15 bin can büyücülerde 1 tane büyü atıyo devam şifacılarda asit var

savaşçıya ya mekanik yürüyen bi makine gelsin
yada
bumerank atan yeteneği olsun bari ona 1 puan verirz gelince atarız

Oyunu eğlenmek için oynuyoruz. Adı üstünde Kıyamet vakti. Zorluk Olacak
Kullanıcı avatarı
utku
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen utku »

güncel
Manyakk [49]
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

turkoxHAMSTER yazdı:ya bombacılar arttırılsın eskisi gibi şifacı-buyucu kasılmıyor asıl.İşportacı genç te satılan 70 menzilli silahlardan alırsanız bombacı sizi farkedemeden kesersiniz.Ben çok seviyorum kerataları :)
kasılmıomu büyü düz direnç kırma + buzlan 6 bin üsüt vuruyorum kritk 8-10 bin arası
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

veym2 yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:ya bombacılar arttırılsın eskisi gibi şifacı-buyucu kasılmıyor asıl.İşportacı genç te satılan 70 menzilli silahlardan alırsanız bombacı sizi farkedemeden kesersiniz.Ben çok seviyorum kerataları :)
kasılmıomu büyü düz direnç kırma + buzlan 6 bin üsüt vuruyorum kritk 8-10 bin arası

Zaten öyle.Amabombacı ile farklı oluyordu.Ben kasacağım kadar kasmışım imzamda görebilirsin.Şifacı zor oluyor asıl sorun bu.
Kullanıcı avatarı
Entertheineiment
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Entertheineiment »

Arkadaşım şikayet etmeyin oyunun zorlukları bu istemessem oynamazsın kimse seni bu oyunda zorla tutmuyor bide büyücüler rahat alıo demişin ben buyucudeyken kac kere oldu bombacı doğdu ustume gelırken buyuyu attım buyu bombacıya gıdene kadar bombacı yanıma geldı ıkımızde ölduk
Karda donmak üzereyken en güzeli uyumak
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Entertheineiment yazdı:Arkadaşım şikayet etmeyin oyunun zorlukları bu istemessem oynamazsın kimse seni bu oyunda zorla tutmuyor bide büyücüler rahat alıo demişin ben buyucudeyken kac kere oldu bombacı doğdu ustume gelırken buyuyu attım buyu bombacıya gıdene kadar bombacı yanıma geldı ıkımızde ölduk

ya bırakın bunları.Özellikle şifacı bombacı olunca çok rahat kasılıyordu.
Kullanıcı avatarı
recepivedikx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Özgürlük için savas

Mesaj gönderen recepivedikx »

bu konuda benim güzel bir fikrim var arkadaşlarb bakin

bombaci kaltiği zaman hemen bombasini patlatmayacak önce bir söz söyleyecek sonra hemen bombasini patlatacak ölü

bir bombacinin yaninidan geçerken kalkar ve sizi öldürür ama benim söylediğim şekilde olursa siz onu fark edip

öldürürsunuz

yani demek istediğim bombaci bombayi hemen patlatmayacak biraz daha kısa bir süre sonra bombayi patlatacak

saygilarimla

Eminönü/Yenilmezamasyali

Kullanıcı avatarı
Mushta
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Mushta »

recepivedikx yazdı:bu konuda benim güzel bir fikrim var arkadaşlarb bakin

bombaci kaltiği zaman hemen bombasini patlatmayacak önce bir söz söyleyecek sonra hemen bombasini patlatacak ölü

bir bombacinin yaninidan geçerken kalkar ve sizi öldürür ama benim söylediğim şekilde olursa siz onu fark edip

öldürürsunuz

yani demek istediğim bombaci bombayi hemen patlatmayacak biraz daha kısa bir süre sonra bombayi patlatacak

saygilarimla

Eminönü/Yenilmezamasyali
Güzel fikir. JUNON gibi xD

[table]
[tr][td]Artık oyunu bırakma zamanı geldi. Bana yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Kalbini kırdığım herkesten özür dilerim. Beni bir daha bu forumda görmeyeceksiniz. Herkese iyi oyunlar, iyi forumlar.[/td][/tr][/table]

[table]
[tr][td]Will welcome the crazy inside you.[/td][/tr][/table]
Kullanıcı avatarı
cancan2697
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen cancan2697 »

Arkadaşlar oyunun güzelliği zorlukları bunlar bırakında eskisi gibi kalsın kolaylık arayan metin 2 ye gitsin orda canavarların üstünde yazıto bütün olacaklar zaten SAYGILAR....
Yanlış Birşey Yazmışsam Affola !
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mitmet »

İsterseniz bombacılar teklif yollasın. "Abicim/Ablacım izninizle patlayacağım izin veriyor musunuz?" Teklifi kapa seçeneği falan olsun bombalar patlayamasın.
Şaçmalamayın ya. Oyunu bebek oyuncağına çevirdiniz çok mu zor eline çifteyi alıp sıkmak!
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön