utku yazdı:Şu yaratıktan nefret etmeyen varmı ya görev yapıyoz geliyo 30 k yı atıyo zaten 15 k can var bende şifada bulamıyon 10 dklık yol
ve şu var kalkmıyolar felan sen dibine geliyon ozm canlanıyo adam ölü diye geçiyo bi yanına geliyo bam
büyücü olmayınca kurtaramıyosunuz tabi
büyücüler geçerken oralardan bi tesla küresi kuruyo şifacılar hayvan çaırıyo tamam savaşçılarada bişe yapın yanına mekanik bişe çaırsın şifacılarınki gibi ama metalden yapılmış canlılar olsa rahat geçicez
ve savaşçıların 2. dez avatajıda
çifteyle kesiyo onu ve her hayvanıda çifyetle kesemez ( zorlar ) mecburan çekiyo alıyo baltayla tam keserken geliyo bombacı çifteyi alana kadar bamm -15 bin can büyücülerde 1 tane büyü atıyo devam şifacılarda asit var
savaşçıya ya mekanik yürüyen bi makine gelsin
yada
bumerank atan yeteneği olsun bari ona 1 puan verirz gelince atarız
Oyunu eğlenmek için oynuyoruz. Adı üstünde Kıyamet vakti. Zorluk Olacak
turkoxHAMSTER yazdı:ya bombacılar arttırılsın eskisi gibi şifacı-buyucu kasılmıyor asıl.İşportacı genç te satılan 70 menzilli silahlardan alırsanız bombacı sizi farkedemeden kesersiniz.Ben çok seviyorum kerataları
kasılmıomu büyü düz direnç kırma + buzlan 6 bin üsüt vuruyorum kritk 8-10 bin arası
turkoxHAMSTER yazdı:ya bombacılar arttırılsın eskisi gibi şifacı-buyucu kasılmıyor asıl.İşportacı genç te satılan 70 menzilli silahlardan alırsanız bombacı sizi farkedemeden kesersiniz.Ben çok seviyorum kerataları
kasılmıomu büyü düz direnç kırma + buzlan 6 bin üsüt vuruyorum kritk 8-10 bin arası
Zaten öyle.Amabombacı ile farklı oluyordu.Ben kasacağım kadar kasmışım imzamda görebilirsin.Şifacı zor oluyor asıl sorun bu.
Arkadaşım şikayet etmeyin oyunun zorlukları bu istemessem oynamazsın kimse seni bu oyunda zorla tutmuyor bide büyücüler rahat alıo demişin ben buyucudeyken kac kere oldu bombacı doğdu ustume gelırken buyuyu attım buyu bombacıya gıdene kadar bombacı yanıma geldı ıkımızde ölduk
Entertheineiment yazdı:Arkadaşım şikayet etmeyin oyunun zorlukları bu istemessem oynamazsın kimse seni bu oyunda zorla tutmuyor bide büyücüler rahat alıo demişin ben buyucudeyken kac kere oldu bombacı doğdu ustume gelırken buyuyu attım buyu bombacıya gıdene kadar bombacı yanıma geldı ıkımızde ölduk
ya bırakın bunları.Özellikle şifacı bombacı olunca çok rahat kasılıyordu.
recepivedikx yazdı:bu konuda benim güzel bir fikrim var arkadaşlarb bakin
bombaci kaltiği zaman hemen bombasini patlatmayacak önce bir söz söyleyecek sonra hemen bombasini patlatacak ölü
bir bombacinin yaninidan geçerken kalkar ve sizi öldürür ama benim söylediğim şekilde olursa siz onu fark edip
öldürürsunuz
yani demek istediğim bombaci bombayi hemen patlatmayacak biraz daha kısa bir süre sonra bombayi patlatacak
saygilarimla
Eminönü/Yenilmezamasyali
Güzel fikir. JUNON gibi xD
[table]
[tr][td]Artık oyunu bırakma zamanı geldi. Bana yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Kalbini kırdığım herkesten özür dilerim. Beni bir daha bu forumda görmeyeceksiniz. Herkese iyi oyunlar, iyi forumlar.[/td][/tr][/table]
Arkadaşlar oyunun güzelliği zorlukları bunlar bırakında eskisi gibi kalsın kolaylık arayan metin 2 ye gitsin orda canavarların üstünde yazıto bütün olacaklar zaten SAYGILAR....
İsterseniz bombacılar teklif yollasın. "Abicim/Ablacım izninizle patlayacağım izin veriyor musunuz?" Teklifi kapa seçeneği falan olsun bombalar patlayamasın.
Şaçmalamayın ya. Oyunu bebek oyuncağına çevirdiniz çok mu zor eline çifteyi alıp sıkmak!
yazamayacağım kadar çok karakter..
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!