GM TORNAVİDAYI İSTEMİYORUZ....!!
Re: GM TORNAVİDAYI İSTEMİYORUZ....!!
öff be gidin sorun mynete en eski forumda bile yoneticiliken atılanların,kendi çıkanların konusunu madtürk açıyordu.fazla yalakalıkla torna sizinde gorevinizi yapmaz.

Gerizekalı ben yalakalık mı yapmaya çalışıyorum embesil ruhlu ! Yediririm o lafları sana bak akıllı ol ! Bu oyun sana fazla defoll git başka oyun oyna eziq!
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- Firelife
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Bkz.
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
- Hatecrewxthree
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
GM'lerin girdiği klanlar kendi tercihleridir.Ben Arz klanındayım ama kendi düşüncemi söylüyorum GM lodos olursa oyun daha zevkli olur çünkü habire onu kesme telaşına gireriz.Tornavida lodos sanıyorum.
2. olarak Tornavida'nın hiçbir haksızlıkta bulunduğunu görmedim.Aradabir oyuncular arasına karışarak grup bölgelerine girdiğini gördüm.Bence bu sevindirici.Yöneticilerin oyun ve oyuncularla bu kadar ilgili olmaları beni sevindiriyor
2. olarak Tornavida'nın hiçbir haksızlıkta bulunduğunu görmedim.Aradabir oyuncular arasına karışarak grup bölgelerine girdiğini gördüm.Bence bu sevindirici.Yöneticilerin oyun ve oyuncularla bu kadar ilgili olmaları beni sevindiriyor
~Hatecrewxthree~
49 Level Bayan Savaşçı
~Cotxmarble~
49 Level Bayan Büyücü
Temmuz 2011'e kadar yokum.
49 Level Bayan Savaşçı
~Cotxmarble~
49 Level Bayan Büyücü
Temmuz 2011'e kadar yokum.
rapper yazdı:Gerizekalı ben yalakalık mı yapmaya çalışıyorum embesil ruhlu ! Yediririm o lafları sana bak akıllı ol ! Bu oyun sana fazla defoll git başka oyun oyna eziq!
!!??
Siz yeni yetmesiniz nerden bilceksinz torna nın gıcık oldklarını zamannda sustrduğunu.

shumpsss yazdı:Geçendede arkla oturuoruz ıkvoynuyoruz bırı pm attı SistemkanalıDEVToRNoViDa diye çar açmıs sen ona sovmussun çarını banlıycam cart curtdedım yapma ya
bak sen ark bılmıor çakamadı GM olmadıgını bı baktm 1 lwl
bas gıt dedm yol al
sana 1 kere yapmış bana 2 kere yaptı birinde DADASKENT (Cenk abiye) küfür etmişim diğerindede daha ismini bile bilmediğim birine etmişim. İlk seferde foto almıştım ama internet cafe de olduğum için gitti fotolar. 2. sinde direk küfür etti. şikayet ettim ama sonucu ne olur bilmiyom.
arkadaşlara ekledim adamı sen nasıl GM sin Gm arkadaşlara eklenmez diyom.
adam bu yan çarım diyo xD
o zmn kendi çarınla gir dedim.
üye adını ve şifreni vermezsen küfürden dolayı banlarım diyo.
adam hala konuşuyodu banlıcam filan diye bende '' Tamam banlıcaksan banla ama bi susta oyunumu oynayım şurda'' dedim sustu.
ÖYLE Bİ DURUM BAŞINA GELEN OLURSA DİREK ARKADAŞLARA EKLESİN EKLENMİYORSA GMDİR.
GMLER ASLA ÜYE ADI VE ŞİFRENİ İSTEMEZLER ZATEN ONLARIN ELİNDE MEVCUTTUR.
Mallar ılla bır kanıtmı lazım gerizekağlı senı + sen mıgrata 2 kısı hıc gırdınmı ?_?? adam sevdıgı kısı ıle 2 kısı gırıor sırf ılk onun grvı olsun dıe angutmusunuz TORNAVIDA AYRIMCILIK YAPIOR OYUNUNDA B*KU CIKTI K BAKMAYIN DAHA FAZLA DEVM ETMIYIORUM ZTN SIZE IYI OYUNLAR YABANCI OYUNLAR BILE HAKSIZLIGA KARSI BU TURK OYUNU DAHA IYI OLMALIYDI AMA ..!! NYSE
hadi beni s.e et arz klanına yaz gecen arz klanından bagra bagıra dıolar yeter artık gm tornavıdanın yaptıgı haksızlık fln gercekden bız 6 grubu toplamak ıcın yırtıınıoruz adam 2 kısı ıle mıgrata gırıoyr sıgınak grvı yapıor 2 kısı ıle bır dusun sonra de gm tornavda hc haksızlık yapmııyor dıe GM TORNAVIDA 60 DEFA GM OLSA NE YAZAR HEP HAKSIZLIKDAN ATILIR ONCEDENDE ATILMISTI .!
Merhaba Arkadaşlar
Hakaretler haricinde butun eleştrilere IKV Destek ekibi olarak açıgız.
Bazı kısa anektotlar verip konuyu artık kapatacağım.
Gözlemcilik zamanında görevden alındıgım dogrudur ancak bunda Hak Yeme , Kafasına Gore adam susturma gibi bir durum kesinlikle söz konusu olmamıştır.Verilen butun cezalar herzaman oldugu gibi kanıt sunulmadan KESİNLİKLE verilemez..
Miğrat ve Sıgınaklara girmemin sebebini daha evvel açmış oldugunuz konuya DEV Lathander cevap vermişti.
Grup bölgelerine zaman sayacının testi için girdim kimseye görev yapmam söz konusu değil test yapıldı ve çıkıldı.
Ayrıca Grup bölgelerine 6 kişi girildi 2 kişi girmek gibi bir durum da söz konusu olamaz..
Son kez itirazlarınızı İKVDESTEK formundan bizlere iletmeniz gerektigini hatırlatmalıyım.
Ayrıca konusmalarınız asılsız ve hakaretvari oldugu için hesabınızı 7 gun kapatıyorum.
Herkese iyi eğlenceler dilerim.
Hakaretler haricinde butun eleştrilere IKV Destek ekibi olarak açıgız.
Bazı kısa anektotlar verip konuyu artık kapatacağım.
Gözlemcilik zamanında görevden alındıgım dogrudur ancak bunda Hak Yeme , Kafasına Gore adam susturma gibi bir durum kesinlikle söz konusu olmamıştır.Verilen butun cezalar herzaman oldugu gibi kanıt sunulmadan KESİNLİKLE verilemez..
Miğrat ve Sıgınaklara girmemin sebebini daha evvel açmış oldugunuz konuya DEV Lathander cevap vermişti.
Grup bölgelerine zaman sayacının testi için girdim kimseye görev yapmam söz konusu değil test yapıldı ve çıkıldı.
Ayrıca Grup bölgelerine 6 kişi girildi 2 kişi girmek gibi bir durum da söz konusu olamaz..
Son kez itirazlarınızı İKVDESTEK formundan bizlere iletmeniz gerektigini hatırlatmalıyım.
Ayrıca konusmalarınız asılsız ve hakaretvari oldugu için hesabınızı 7 gun kapatıyorum.
Herkese iyi eğlenceler dilerim.
İsmet Soner YILMAZER
.38.
.38.