Bu ikv Artık Bence Güzel oyun olmaktan çıktı Sizce ?

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
hicretsidan
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Bu ikv Artık Bence Güzel oyun olmaktan çıktı Sizce ?

Mesaj gönderen hicretsidan »

OYUN Bİ BAKIMA GÜZELLEŞTİ Bİ BAKIMA SIKICI VE ÇİRKİN OLDU BENCEDE GÜZELLEŞMESİNİN SEBEBİ OYUNUN BİRAZ DAHA ZOR DURUMA GELMESİ SIKICI VE ÇİFRKİN OLMASININ SEBEBİ İSE OFANSİF VE DEFANSİF OLAYININ MEYDANA ÇIKMASI ÇOK SAÇMA OLDU... BÜYÜCÜ ŞİFACI VE SAVAŞÇI ARASINDA FARK DİYE BİRŞEY YOKTU HER SINIF EŞİTTİ AMA BU DEFANSİF VE OFANSİF İŞİNDEN SONRA SAVAŞÇI GİT GİDE DÜŞTÜ... BU GİDİŞİLE SAVAŞÇILARIN İŞİ HAYIR OLSUN...
Kullanıcı avatarı
FromXXXhELL
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen FromXXXhELL »

kfat4 yazdı:Resim

Buraya gelip arka kapıdan çıkabilmek için toplamda tam 9 saatimizi harcadık. Buna son anda düşmeler de dahil. Tek şifa ile oraya kadar gitmek gerçekten hem eğlenceli hem zor idi. Oyun zevkli olmaya başladı. Tüm tabular yıkıldı ;)
Arkadasım yazık gunah psıkolojınız bozlur 9 saat ekran baısnda hıc durmadan bu oyunu oynuyorsanız zaten bu oyun bıt mıs demektır.. Bahsı gecen her bogle ve yer cok basıt sıtemelr ve dınamıkler ıcermektedır ılkg gunler elbette herkez zorlanıcak ama kusura bakamyın bır dandık oyun ıcın 9 satını bır ekrana hapsedıyorsanız sosyal yonden bır sıkıntınız oldugunu dusunuyorum .. bunu bır cok yerde belırtım ve destege kac mesaj attım unuutm artık kı basın lansmanını ızleyın basın toplatında adam akıllı tek bır soru soruldu oda bu bagımlılık konusu ıdı Sayın mevlut bey agzında bıısler geveledı ama soyle olmaı genclerımız tabıı daha dıkkatlı olmaı fılan dıyemedı kı ona saygı duayrım tıcarı mantıkla yaklasıyor.. Burda ıs oyuncuya duser.. bence boyle eglenmek ıcın kulanın bır ortamı bu kadar esıı olmanız rahatsız edıcı bır durmdur.. bu enerjınız emınım baska mecralara yonlerdırsenız cokd aha basarı elde edegınızden emınım .. Burda konuya zana arkadasım ıcın soylenmıs bor soz yok yanlıs anlama arkadasım genel fıkrımı beltrmek ıstedım m konusu gecınce saygılarımla.............................æræs
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
Hashxbold
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Hashxbold »

9 Saat oyun oynanırmı arkadaşlar. Ben 1 Saat Giriyorum diye Seviniyortum siz 9 saat diyorsunuz :)
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen kfat4 »

Arkadasım yazık gunah psıkolojınız bozlur 9 saat ekran baısnda hıc durmadan bu oyunu oynuyorsanız zaten bu oyun bıt mıs demektır.. Bahsı gecen her bogle ve yer cok basıt sıtemelr ve dınamıkler ıcermektedır ılkg gunler elbette herkez zorlanıcak ama kusura bakamyın bır dandık oyun ıcın 9 satını bır ekrana hapsedıyorsanız sosyal yonden bır sıkıntınız oldugunu dusunuyorum .. bunu bır cok yerde belırtım ve destege kac mesaj attım unuutm artık kı basın lansmanını ızleyın basın toplatında adam akıllı tek bır soru soruldu oda bu bagımlılık konusu ıdı Sayın mevlut bey agzında bıısler geveledı ama soyle olmaı genclerımız tabıı daha dıkkatlı olmaı fılan dıyemedı kı ona saygı duayrım tıcarı mantıkla yaklasıyor.. Burda ıs oyuncuya duser.. bence boyle eglenmek ıcın kulanın bır ortamı bu kadar esıı olmanız rahatsız edıcı bır durmdur.. bu enerjınız emınım baska mecralara yonlerdırsenız cokd aha basarı elde edegınızden emınım .. Burda konuya zana arkadasım ıcın soylenmıs bor soz yok yanlıs anlama arkadasım genel fıkrımı beltrmek ıstedım m konusu gecınce saygılarımla.............................æræs

9 saat hiç kalkmadan demedim ki geldiğinden beri toplam 9 saat. Bu da günlük 3 saate denk geliyor. Elbette 9 saat abartı tabiki ama zaten sığınaklar işi bilen için en fazla 3 saat bilemedin 3 buçuk saat sürer. Bence oyun hala zevkli ve güzel.
KORLEG
ZÜLKARNEYN

“Genel Sohbet” sayfasına dön