rockipsiz yazdı:selek95 yazdı:Allah'a emanet ol kardeşim.Hayırlı görevler
veda vakti
Re: veda vakti
Nick
/color]Nora
Sunucu
/color]Meran(SoN)/TıLsıM(Başlangıç)
Karakter Türü
/color]SAVAŞÇI ŞİFACI BÜYÜCÜ

вєηιм кσякυм öℓмєк ∂єgιℓ, ѕєη∂єη Aуяι кAℓмAк.
NoRa[49] Noraşifa[45]
Sunucu
Karakter Türü

вєηιм кσякυм öℓмєк ∂єgιℓ, ѕєη∂єη Aуяι кAℓмAк.
NoRa[49] Noraşifa[45]
- Dreamteamxykurt
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
biyere gidmiyo diyen arkadaşa cevap.sen gibi bir iki tane arkadaşım yok benim bir sürü ve elimden geldiğincede ii şekilde açrlarımın üstünü dağıtıyorum 2adet gözlük var sahipleri beli hediye edecm onları bekliyorum umarım anladın
<< Kurşunlarınız var, ancak silahlarınız boşaldığında ölmüş olmamı ümit edin. Şayet ayakta kalırsam silahlarınızı dolduramadan ölmüş olursunuz. >>
-
- Kadim Hidra Avcısı
Kod: Tümünü seç
Benim mi 1-2 tane arkadaşım var bu oyunda =)
- Dreamteamxykurt
- İri Fare Avcısı
Bakın işde bana oyunu neden bırakıyosun diye soruyo herkes bakın ne kadar seviyesizler var nasıl onalrın arasında durayım şurda bi oyunu bırakdıgımı sölüyorum çara giren olursa naylon için girer diye sölüyorum adam gelmiş illa tartışma konusu yaratıyo bu nasıl bi kafaysa çok dengesiz var bişey demiyorum.ayrıca şu 2gözlüğüde vereyim bazılarından kurtulacam çok rahatlıyacam ıyyyy.
<< Kurşunlarınız var, ancak silahlarınız boşaldığında ölmüş olmamı ümit edin. Şayet ayakta kalırsam silahlarınızı dolduramadan ölmüş olursunuz. >>
-
- Kadim Hidra Avcısı
Kod: Tümünü seç
Dikkat ettiysen ben neden gittinde geldin diye bişey sölemedim =) Gidip gitmemen beni pek fazla bağlamaz.Ben orda galiba gitmior bugün gördüm dedim =) illa prim mi yabıcaksın ;) Bu hesabımı senin gibi seviyesizlere kurban edemem kusura bakma ;)
-
- İskele Babası
- Klan: Lodos
abi allaha emanet ol hayırlı askerler
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Biliyorum ki seninle uğraşılmaz çünkü laf yetiştirmek ve boş konuşmak konusundaki ustalığın tüm forum üyeleri tarafından biliniyor ama adam haklı. Adam bırakıyorum demiş sende demişsin ki oyunda gördüm. Yani ne ?? Adam yalan mı söyledi bize. Yani adam şov amaçlımı bırakıyorum dedi. eğer bu sözlerime gerçekten cevap vereceksen kendi egonu değilde şu anki durumu düşünVandervaart yazdı:Kod: Tümünü seç
Dikkat ettiysen ben neden gittinde geldin diye bişey sölemedim =) Gidip gitmemen beni pek fazla bağlamaz.Ben orda galiba gitmior bugün gördüm dedim =) illa prim mi yabıcaksın ;) Bu hesabımı senin gibi seviyesizlere kurban edemem kusura bakma ;)

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- cesurvahsi
- İri Fare Avcısı
Şahin abi sen boşver bulaşma şunlara oyunda g.zekalı bitermi anlamaz bunlar.
ben açıklıyayım adam oyunu bırakdı giderken dostlarına eşyaları ve kp ile gözlük aldı onları hediye olarak dağıtıyo tmm mı ondan dolayı oyuna girip eşyaları verecekleri varmı bakıyo bekliyo veriyo çıkıyo hah geri döndü geri döndü diye yorum yapmayın...
ben açıklıyayım adam oyunu bırakdı giderken dostlarına eşyaları ve kp ile gözlük aldı onları hediye olarak dağıtıyo tmm mı ondan dolayı oyuna girip eşyaları verecekleri varmı bakıyo bekliyo veriyo çıkıyo hah geri döndü geri döndü diye yorum yapmayın...
Kimsenin umudunu kırma belki de sahip olduğu tek şey odur...
Troyaxxbleyd (loncada değilim troyaxx lerle alakam yok)
Bleyd
Troyaxxbleyd (loncada değilim troyaxx lerle alakam yok)
Bleyd
- HayLazzCoCuK
- FareAdam Düşmanı
Dreamteamxykurt yazdı:tartışmış oldugumuz arkadaşlar emre ler hala oyunda onlar berki biraz sorun çıkara bilirler sorunları benden bilmeyin. onlara bişey demiyorum artık onlarla sorunlarınızı siz halledin beni karışdırmayın geri gelmek istemiyorum oyuna.
NOT:Hediye etiğim gözlükleri itemleri kimse satmasın kullanması dilegiyle.
Oyunu Bıraksam Dahi Hediyeni Benden Daha İyi Muhafaza Edecek Birine Veririm Abi Hiç Kuşkun Olmasın...Allah'a Emanet oL...Oyunda o Kadar Muhabbetimiz oLdu iyi kötü günler ama Unutamayacaklarım Arasındasın abim..Şimdiden Hayırlı TEzkereler..
Büyücüburock
Spannungxares
Spannungxadaş
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur
Sâdıkâne belki ol bu âlemde dildâr olur
Yâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur
Yavuz Sultan Selim Han
Spannungxares
Spannungxadaş
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur