Yeni BaşLayan Birinin BunLarı BiLmesi Biraz Zor Araştırma Yapması Lazım.Oyuna İLk BaşLadığımdada Bnm Maden YetenekLerim Dağınıktıchoosensxduygu yazdı:Mesela ben İlk Oyuncu Geliştırmemde Madenlere Hep birer tane verırdım
Meslekler
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Meslekler
[YaLNıZSavaŞÇII]
- Megaxrealist
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Herkesin öyLeydi 
Delixrealist
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
en fazla 999m olmuyomuydu xDpusuu yazdı:emeğe saygı ama gerçekten millet para kazanmanın yollarını biliyor 1 milyar parası olanı biliyorum ama yeni başlayanlar için bir kaynak olabilir paylaşım hoş.

meran sunucusunda çok kişide bono var kasa charları var maden charları var bana 50 milyar getir hepsini saklıyayımMORDuMan yazdı:en fazla 999m olmuyomuydu xDpusuu yazdı:emeğe saygı ama gerçekten millet para kazanmanın yollarını biliyor 1 milyar parası olanı biliyorum ama yeni başlayanlar için bir kaynak olabilir paylaşım hoş.
bano kalkdı mehmetcim hatırlatırım xDpusuu yazdı:meran sunucusunda çok kişide bono var kasa charları var maden charları var bana 50 milyar getir hepsini saklıyayımMORDuMan yazdı:en fazla 999m olmuyomuydu xDpusuu yazdı:emeğe saygı ama gerçekten millet para kazanmanın yollarını biliyor 1 milyar parası olanı biliyorum ama yeni başlayanlar için bir kaynak olabilir paylaşım hoş.
- genchanedan
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
GÜZEL PAYLAŞIM ELLERINE SAGLIK YENI BAŞLAYAN ARKADASLAR FORUMDA DOLAŞIRSA FAYDALANACAKLARDIR EMINIM.

KODADIXHANEDAN

KODADIXHANEDAN
Devrim,hırçın denizde yüzen gemiye benzer.Uzaktan gören batacak zanneder. Ama bilmezki o gemi çok "DENIZ GEZMiŞ"tir

89 puan madenci yapıcam ilerde işime yarar :mrgreen:
ileriye dönük yatırımlarım var benden varyemez olur :mrgreen:
ileriye dönük yatırımlarım var benden varyemez olur :mrgreen:
*Myrmidon*_____-Büyücü-_____*Simyager*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}