Güzel Bir Günden,Güzel Kareler :)

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Blackmatrix
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Güzel Bir Günden,Güzel Kareler :)

Mesaj gönderen Blackmatrix »

Duruşumuzda var esaletimiz Nickinin Aynısı Kardeşim :) eyw saol Keşke gelseydin bea.. göreüşüz konusuRDUK ... :D

SLooPPY
...
Kullanıcı avatarı
Zaza
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Zaza »

Kısmet Nasip... ;) Fuarda Görüşürüz İnş.
IIBéSTéKaRII / Ayazx / Enazüçocuk

Resim

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ ;)
maymuncuk
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen maymuncuk »

InCoRrEcT yazdı:Resim
Geberejackson - [GM]CaptainATX
Resim
Nesrin - Geberejackson
Resim
Geberejackson - Sirkots - Bykush - SLooPPY
Resim
Mevlüt Dinç - Crosberq
Resim
Bykush - Mevlüt Dinç - Geberejackson..

Bu güzel günü bize tattıran İKV Ekibine sonsuz teşekkürler..

evett demek milletin canını yakan üçlü burda (tıpkı üç maymun gibi görmedim duymadım bilmeom ) önce Geberejackson gardaş neden yamuk poz vereon bi dik dur be 3 lü arasında en maymun olanı sensin 10 üzerinden 10

Bykush:: Be gardaş sen de mazlum gibisin senin de dier maymundan allttakalır bi darafın yok profilden bakınca king kong karşıdan bakınca ise Gorillas gibising daha ne diyem

SLooPPY ( yani başş ğırğız) :D :gardaş bea bu havalı pozların altında göğsü gıllı bi ayı yatıo aam ben daha çok geberejacksonun traş olmuş haline benzettim suratın daha esmer dierleri tam zenci yahu göçmen felanmısınız gardaş

son olarağ nuri bilge ceylan arkadaşımızın çektii üç maymunun doğal reklamını her daim üstlendiiniz için sizi gönülden olmasa da başka yerlerimle tebrik ederim laaa siz bombamısıız olum şaka mısınız nerden hortladınız ellaaam

Byhaydarbeş :twisted: :twisted: :D :D
maymuncuk
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

gardaş siz 3lü kombo felan mısıgız her yerde aberaber takılıosunuz ayrıca ayın rüküşü Gebere seçilmiştir :D:D:D:D ha bi de umut ise ayın TOPhanelisi seçildi Bymaymun off pardon Bykush ise ayın gıllı bodisi seçildi :mrgreen: :mrgreen:
maymuncuk
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

:P :P :P :o Bykussss sana bi daha baktımm da sen çifte gavrulmuş gibisin seni tencerede mi doourdular tavuk sotenin yanında valla sen davuğu da yimişsindir hah seni godzillalar yisin umut adam bi artiz olacam die kasılıo fotolarda gobeğini içine çekme içine kaçar vallaa gebere az önce sana bir ödül daha geldi GENÇ FRANSIZ GARDAŞLAR CEMİYETİ darafından seni ayın öküzü seçtiler tam bir KROMAGANDA sınız :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:
maymuncuk
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

sirkots valla rakır havan güzel sakalları da beğendim ama sen bunların yanında durunca afedersin ruhu çıkacak gibi kalmışsın bembeyaz maşallah süt gibi çıkmışın ya da arkadaşlar bebe iken çokalatayı fazla semirmişler Nesrin hanım siz ise gerçekten çok şık çıkmışsınız bu bebelere takıldııma bakmayın gerçekten çok şık çıkmışsınız GMkabtaniks siz ise gerçekten bi GM gibisiniz pc başında çok durmayın iyi günler
maymuncuk
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

ZORU 1: Geberejackson ilk fotonda düşüneni arkana almışsınz sebebi nedir??
cevap:yanlış anlaşılmalara yer vermek istemem sadece zenci tipimi arkama bi beyaz alrak vurgulamak istedim...

ZORU 2:yoh
Kullanıcı avatarı
InCoRrEcT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen InCoRrEcT »

Tebrikler,çok tebrikler benim gerzek arkadaşım.Ayın gerizekalısı seçildiniz.Ödülünüzü almak için bizim buralara bekleriz...

Sen eğer adam olsaydın,yeni bir forum hesabı kurarak buralara yorum yazmazdın.Sen karıncadan bile korkak bir gerzeksin.Eğer ufacıkda bir yürek kalmışsa da oyunda görüşelim.Şuanda espri yaptı kertenkele vur............ yerdenyere durumundasın canım.Eğer tahmin ettiğim kişiysende bilki daha sana bu oyunda yer yok.

Kalmışsa ufacık bir yürek,ne kadar da olmasa.Oyunda görüşelim ;)

İyi Forumlar..
REVA

BANEVA

MAREVA

FERSAH

fersahII

İki kalas, bi heves

Ocak 2007'den...
Blackmatrix
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Blackmatrix »

Rohat sen oldugnu herkes bilio.. Öncelikle Saçma sapan yorumlar sergileDigin için seni Kutlarım.. Böle Cocuk Cocuk şakalar yaPman İstanbul oyununda Küçük DÜşürüor.. Sne ..Özgürşifacı..Özgürsavaşcı.. Özgürbüyücü.. Iamlegend oldugnu yazından belli.. Öncelikle. salak salak yazılar yazman Seni belli etti... Klavye Delikkanlısı.. Öle Konusmakla eline birsey geçmez.. Ama sadece kendinin kÜçük düŞürücü hAreketler yAPIorsun... Kendini AŞ.. hee bana Hırsız Dioyarsun... ama salak salak konsutugnuz Farkında olsan kanıt sunardın. Bende Ban Lanırdım.. .. Bu DÜnyada Kşeke karşıma cıksan.. Oğlan yapardım seni ama.. Oyunun güzelliği Karşısında.. Başka zaman başka mekan larda görüşmek üzere.. O günü İple cekiorum .. AKılına Sok..

İyi Yorumlar...
...
maymuncuk
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

öncelikle Rohat ben değilim ama sevdiğim bir dostumdur ayrıca kimin hırsız olduğu bellidir geçen günlerde Rohat senin hırsız olduuğunu dillendirirken ismini vermeyeceğim bir kişi pm attı rohata ve rohat ve baver yeniden sizin ban almanız konusunda umutlandı umarım hedeflerinde başarılı olurlar ve hırsızlar çetesinden 1-2 kişi daha eksilir tbi sen bu masum çocukları soyduğunda hiç düşünmemiştin bunlar kimdir işin peşini bırakırlar mı diye ama sen merak etme sen ban alana kadar bu çocukalr bu savaşı bırakmayacaklar

“Genel Sohbet” sayfasına dön