Dikkat Dağıtma Mı Durdurma Mı
Re: Dikkat Dağıtma Mı Durdurma Mı
ben durdurmayı 15 yaptım dikkata puan vermedim ofansif savaşçı olunca 1 ini 15 yapıcak kadar puanın oluyo 2 sinide 15 yapmak için ya zihinden kesicen ada ofansif dövüşten
**************************0/!mP0$**************************
smackdownxbaşkan
smackdownxchess
facexsmack
Turanxsmack

smackdownxbaşkan
smackdownxchess
facexsmack
Turanxsmack

- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
:? İyice içine etmişler yeteneklerin...Konsantrasyon yazdı:çifte hasar diye bir şey kalmadı :?EmirBerkKorkmaz yazdı:Kesinlikle Sert!Konsantrasyon yazdı:sen soruyorsun dikkat dagıtma mı? durdurma mı? o zaman bu konuyu açan arkadaşa bende soruyorum Agır vuruş mu ? sert vuruş mu ?
Bedelsiz bir kere mükemmel.
Üstüne zihin tutulmasında bir de çifte hasar geldi mi ekmeğine yağ sürüyorsun. :mrgreen:
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- zaferexselam
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
Bence ikiside 15 yapılmalı.Ve ikisinin karşılaştırılması biraz saçma geldi bana :? .Geldi bana çünkü birbirini tamamlayan yetenekler bunlar.
- Drakath
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gora
15 sert
15 ofansif
15 dikkat
15 durdurma
15 ağır
15 zihin
7 depar
1 sarsılmaz
bu kadar işte
15 ofansif
15 dikkat
15 durdurma
15 ağır
15 zihin
7 depar
1 sarsılmaz
bu kadar işte
Sssslice!
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
7 deparla yerler seni.Drakath yazdı:15 sert
15 ofansif
15 dikkat
15 durdurma
15 ağır
15 zihin
7 depar
1 sarsılmaz
bu kadar işte
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
15 durdurma ama büyücü kesmek için bir de zihin tutulması geldiğin de rahat rahat kesersin 
Önerim ; http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=27826

EmirBerkKorkmaz yazdı:Boss için bir kere durdurmayı unutun çünkü etkilenmez...
Bence çoğu yaratık da düşe kalka durdurmasız kesilir...
Şahsen dikkat diyorum ama ikisi son derece önemlidir ikisi de fullenmelidir...![]()
Tamam durdurma belkide boşu etkilemiyo olabilir ama çoğu yaratığı etkiliyor bir arkadaşımızın dediği gibi beyin çok önemlidir beyni olmadan zihni olmadan yaratık veya insan ne yapabilir
Bir zamanlar bir tablo kadar güzel İstanbul'da sen bu savaşın neresindesin?
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Boş demedim bossları dedim. :mrgreen:Orhann yazdı:EmirBerkKorkmaz yazdı:Boss için bir kere durdurmayı unutun çünkü etkilenmez...
Şahsen dikkat diyorum ama ikisi son derece önemlidir ikisi de fullenmelidir...![]()
Tamam durdurma belkide boşu etkilemiyo olabilir ama çoğu yaratığı etkiliyor bir arkadaşımızın dediği gibi beyin çok önemlidir beyni olmadan zihni olmadan yaratık veya insan ne yapabilirdikkat dağıtmada işe yarıyordur ama bence durdurma
Bu arada durdurma 5 sn kadar sürüyor dikkat ise 1 dkya yakındı (daha az da olabilir.).
Bu arada dikkat 30 saldırı ve savunma düşürür, adamın hareketini yavaşlatır, atıldığı anda rakibini durdurur çok kısa bir süreliğine.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
EmirBerkKorkmaz yazdı:Boş demedim bossları dedim. :mrgreen:Orhann yazdı:EmirBerkKorkmaz yazdı:Boss için bir kere durdurmayı unutun çünkü etkilenmez...
Tamam durdurma belkide boşu etkilemiyo olabilir ama çoğu yaratığı etkiliyor bir arkadaşımızın dediği gibi beyin çok önemlidir beyni olmadan zihni olmadan yaratık veya insan ne yapabilirdikkat dağıtmada işe yarıyordur ama bence durdurma
Bu arada durdurma 5 sn kadar sürüyor dikkat ise 1 dkya yakındı (daha az da olabilir.).
Bu arada dikkat 30 saldırı ve savunma düşürür, adamın hareketini yavaşlatır, atıldığı anda rakibini durdurur çok kısa bir süreliğine.
bilgi için teşekkürler xd
Bir zamanlar bir tablo kadar güzel İstanbul'da sen bu savaşın neresindesin?