Odiseus yazdı:Hey Dostum Benim çektiğim resim aklına gelmediki sen orda yoksun
Hem istediğin 3 milyon olsun ben okadar eser arasından dereceye girmişim çektiğim resim ama iyi ama kötü ama sonuçta sen yoksun
Ve sonuçta kazanan kişiler olucaktı her kazanamayan buraya konu açsaydı vay forumun haline...
Yani diyeceğim şudur kardeş millete laf atma ordan benim düşüncem seninkinden daha iyiydiki ben ordayım )))
Sen kimsinde gelmiş lam cim yapıyon la ? gel ben sana 3 m deil 300 m verem derdim para olaydı hesap çalar hile kullanırdım..Olayın kötü tarafı emege hiç bakılmamış..Düşüncende maaşallah dillere destan sorma
Senin düşüncen bi işe yaramadığı için orda değilsin şimdi çeneni kapat ve düşün bi neden orda olmadığını
Görende GM lige seçilmişsin sanacak be!!Yatmışın trenin altına bi foto çekip derece girmişsin ne hikmetse artık laga luga yapıyon..Ki onuda geçtim burası EMİNÖNÜ uzaa sen kendi sunucuna..
Odiseus yazdı:Arkamdan konuşursan tabi gelirim buraya ayrıca okadar önemli değilse ağlama çocuk gibi !
başka bir sunucudan gelipte bizim EMİNÖNÜmüzde muhalefet olup kargaşa çıkarma adam sadece şaşırdıgını ifade etmiş sende gelmiş arkamdan konuştu vs sudan bahanelerle vermişsin odnu vermişsin kalayı. o aynı şekilde sizin sunucunun forum kanalına girip sen nasıl 3. oldun nasıl dereceye girdin veya haketmiyodun diye bir konu açtımı ? tabikide AÇMADI ! bu yüzden boşboş konuşma, ufak ufak sunucunun forumuna uza ! bize de laf yetiştirme. 3. olmuşsun hayırlı olsun belliki begenilmiş fikrin. ama mumkunse emege saygı göster ve aşağılamalarını kötü söz ve düşüncelerini kendine sakla !
. . . daha temiz ve küfürsüz bir ikv için... sınırları aşmadan !!!
TheOkqn yazdı:Arkadaşlar sonuçlar açıklandı olan oldu biten bitti..Fan art yarışmasına sadece 1 daldan katıldım bu da ekran görüntüsüydü..Çok ugraştım çok emek verdim ve bunu sizinle paylaşmak istiyorum..
Bi çok arkadaşım photoshop bu yaaa diyecek ama cantadaki iksirleri ve üretimde kullandıgım meşe odunlarını görünce gercek oldugunu anlar herhalde..Ztn konuşma penceresindede belli oluyor üretimler..Bir torba 5 dk de kayboluyor bu işlemi yapıp foto çekmem tam 4.49 saniyemi aldı toplayana kadar 3 5 tanesine kayboldu ztn sadece soruyorum sizlere o dereceye giren fotolar arasında Bi derece alamazmıydı ???
O görüntüyü hazırlamanın ne kadar zor olduğunu biliyorum çünkü ben de böyle bir resimle katıldım ve sadece ekran görüntüsü dalında.
serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn (Daha birçoğu, sadece Eminönü)