Ofansif dövüşme mi ? Defansif dövüşme mi ?

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
SouLeYMaNeYouLa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Ofansif dövüşme mi ? Defansif dövüşme mi ?

Mesaj gönderen SouLeYMaNeYouLa »

karabatu14 yazdı:arkadaşlar bi şey soracam seviye sınırı 39 iken sert vuruş ağır vuruş diye bi şey varmıy dı? (sert vuruş vardı ama şimdiki gibi değil :D ) o zaman napıyoduk sakında defansif dövüş adam diziyodu ful saldırıyı ağır vuruşa gerek kalmadan kesiyodu şimdide öyle oldu saldırı ve savunma itemlerinin değeri bana kalırsa dahada arttı ben defansif düvüşü tavsiye ediyorum ofansif ile vs atarken dizersin ful saldırı bide kanatma atarsan şansın dahada artar ama ofansifler zırhını arttırmak için zırhlı eşya falan almaları gerekir ayrıca klan savaşlarında ofansif olursan özellikle büyücüler tarafından öldürülme riskiniz artar kon+meteroit bide büyüler artık daha fazla hasar veriyo işiniz biter.

bence defansif ;)

Zihin toplama kanatmayı götürüyo bu arada haberin olsun :D
RoTTdeRbLitZ
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Wizards »

ofansif için:

15 ofansif

15 sert 15 ağır

15 dikkat 15 durdurma

15 depar 5 zihin toplama 1 sarsılmaz

2 puan tercihen 1 deffansif 1 sakınma

böyle olunca can çok gider ama yaratığı 2 vuruşla yere sereriz klan savaşında büyücüler bizden korksun artık

yarım alman setle 45 lwl büyücüye 2700 çaktım çifte hasarsız.
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
sheytankral
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen sheytankral »

:!: :!: Bhen herzaman ofansiv dövüşmeyi yani her zaman saldırmayı tercih ederim :!: :!:
dodoruh4343
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen dodoruh4343 »

xxreddevilxx yazdı:tank olucaksan defansif , saldırı olucaksan ofansif :)
bu kadar basit :D
Kullanıcı avatarı
Orhann
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Orhann »

Reymond yazdı:Ofansif dövüşme:
Seviye Gereksinimi: 1
Hedef: Kendisi
Süre: Sınırsız
Yenilenme: 60 sn
Kudret gereksinimi 1 puana düşürülmüştür. Savaşçının saldırısını arttırır. Sert Vuruş ve Ağır Vuruş yeteneklerini yapabilmeyi sağlar. Ağır vuruş Savaşçının saldırısını arttırırken zırh değerini %25 düşürür ve maksimum zırhını 30 yapar.Defansif dövüşmeyi kapatır.Sert vuruş ve ağır vuruş yeteneklerini yapabilmeyi sağlar. 1 puanda 12 saldırı arttırır.1 puandan itiberen her bir puan 2'lik saldırı artışı sağlar.5 puandan itibaren her puan kritik geldiğinde ağır vuruşun %5 daha az kudret tüketmesini sağlar.15 puanda sert ve ağır vuruş yeteneklerinin hasarları silaha bağlı olarak artar,normal vuruşlar etkilenmez.15 puanda süpürme saldırısının hasarı 2 katına çıkar.

Yetenek Sistemindeki Değişiklikler:Hızlı Dövüşme yeteneği kaldırılmış yerine Ofansif Dövüşme getirilmiştir.

Defansif dövüşme: Kudret gereksinimi 1 puana düşürülmüştür.
Süresi sınırsız hale getirilmiştir. Ofansif dövüşme açıldığı zaman otomatik olarak kapanır. Sakınma, kışkırtma, savaş narası ve hedef saptırmayı yapabilmeyi sağlar. Savaşçının zırhını üzerindeki zırh bonuslarının %25’i kadar arttırır. Hasarını %25 düşürür. Yarattığı hiddeti %25 arttırır. 15 puanda savaşçının zırh limitini %70 yapar ve süpürme saldırısının kudret gereksinimini yarı yarıya düşürür. 15 puanda Saldırısı ve Kanatma yetenekleri fazladan hiddet yaratır.

Bu bilgilere bakarsak defansif daha iyi geldi bana ?
Bu TANK veya SVH şavaşçılarına göre değişir (adam tank'sa defansıf Hasarsa Ofansif'e verir).
Bir zamanlar bir tablo kadar güzel İstanbul'da sen bu savaşın neresindesin?
Kullanıcı avatarı
DarkShare
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DarkShare »

Sonuç olarak (beni dinle) 49. Seviyeye kadar ofansif ilerle çünkü daha düşük seviyelerde adam yerine koyup gruba alan yok defansif olursan tek başına hiç bir şey yapamazsın savunma yaparasın ama öldüremediğin içih bir süre sonra sen ölürsün. Sen en iyisi ofansif ol.
Hadi bakalım.
Kullanıcı avatarı
Orhann
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Orhann »

DarkShare yazdı:Sonuç olarak (beni dinle) 49. Seviyeye kadar ofansif ilerle çünkü daha düşük seviyelerde adam yerine koyup gruba alan yok defansif olursan tek başına hiç bir şey yapamazsın savunma yaparasın ama öldüremediğin içih bir süre sonra sen ölürsün. Sen en iyisi ofansif ol.

Haklısın ...[bencede öfansif] ;)
Bir zamanlar bir tablo kadar güzel İstanbul'da sen bu savaşın neresindesin?
Kullanıcı avatarı
DarkShare
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DarkShare »

Orhann yazdı:
DarkShare yazdı:Sonuç olarak (beni dinle) 49. Seviyeye kadar ofansif ilerle çünkü daha düşük seviyelerde adam yerine koyup gruba alan yok defansif olursan tek başına hiç bir şey yapamazsın savunma yaparasın ama öldüremediğin içih bir süre sonra sen ölürsün. Sen en iyisi ofansif ol.

Haklısın ...[bencede öfansif] ;)
Aklın yolu birdir dedim yürüdüm..
Hadi bakalım.

“Savaşçı” sayfasına dön