Kadim hiranın ıska atma gibi bir durumu yok ama grup bölgelerinde bazı yaratıkalr ıska atabilmeli 6 kişi ile girildiğinden.North yazdı:Kardeş olurmu öyle şey Kadim Hidra kesliriken sen şarpmı içtin Yücelenmi :arrow:girayankara yazdı:Tank savaşçının şarap içmesi ne kadar doğru ? Savunmayı azaltıyor onun yerine yücelen içmesi gerekmez mi :?:
Ofansif dövüşme Açıklaması
- girayankara
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
Re: Ofansif dövüşme Açıklaması
- North
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
:?girayankara yazdı:Kadim hiranın ıska atma gibi bir durumu yok ama grup bölgelerinde bazı yaratıkalr ıska atabilmeli 6 kişi ile girildiğinden.North yazdı:Kardeş olurmu öyle şey Kadim Hidra kesliriken sen şarpmı içtin Yücelenmi :arrow:girayankara yazdı:Tank savaşçının şarap içmesi ne kadar doğru ? Savunmayı azaltıyor onun yerine yücelen içmesi gerekmez mi :?:
Söze Gerek Yok Bizi Bilen Bilir
Sunucu: Meran
Sınıf: Şifacı
Seviye:39
___________________________________________________________________________________
Sunucu: Meran
Sınıf: Şifacı
Seviye:39
___________________________________________________________________________________
- basshunter09
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Seyri Beka
Ofansif e 15 verenler TANK OLAMAZ.! yazıyor rehberde..North yazdı:Arkaşlar ofansif dövüşöe grub bölgeleri için yapılmış özel bir yetenek.Bu yetenek savaşçılar TANK olmasına yardımcı yetenek.
Şarap içeceksin maxları takacaksın ofansifi açacaksın GRUB BÖLGELERİNİ BİTİRECEKSİN KAPİŞ![]()
xxxMsTfxxx
Walkınqdead

Walkınqdead

basshunter09 yazdı:Ofansif e 15 verenler TANK OLAMAZ.! yazıyor rehberde..North yazdı:Arkaşlar ofansif dövüşöe grub bölgeleri için yapılmış özel bir yetenek.Bu yetenek savaşçılar TANK olmasına yardımcı yetenek.
Şarap içeceksin maxları takacaksın ofansifi açacaksın GRUB BÖLGELERİNİ BİTİRECEKSİN KAPİŞ![]()
Ofansıf e Veren Tank Olamaz
Tank İçin DEfansıf Lazım...
Ayrıntılı Bilgi.. İKVRehberinde..
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
Ofansife veren tank da olabilir ama YARI TANK
(bazı tank yeteneklerini kullanacak puanı kalmaz)
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

Beyler amaç ofansife 1 verip tabi tank olmayacak savaşçılara ağır ve sert vuruş yapmak ama tank olmayacak amaç bu tank olanlar için fasa fiso
Ofansife veren SVH defansife Veren TANK diye düşünüyorum.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

Hayatımda gördüğüm en saçma yeteneklerden ama bence ikv yönetimi 1 aya kalmaz kaldırır çok saçma
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
Bu yetenekler gayet yerinde ve böyle devam edecek !