İKV sabahtan akşama kadar oyna yiyeceği kota 100mb ı geçmez
Windows Güncellemeleri Antivirüs Güncellemeleri arka planda virüs varsa onun işlemleri vardır ...
İKV Kota Yiyormu?????
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İKV Kota Yiyormu?????
Evet İKV Acıktıkça Kota Yiyor Karnını Doyuruyor (Şaka Tabiki) :lol: :lol: :mrgreen:

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
Kardeş ben sana söylyim büyük ihtimalle senin intenet hesabına başka biri girdi yada evde kardeşin felan varsa bilgisiyara girip video izlemişse o kadar çok artar ben hesapladım ikv 30 gün boyunca 24 saat full açık bir bilgisayardan 2gb kota yiyorToxit yazdı:arkadaslar benim 4 gb internet paketim var sabah baktğımda kota 600 mb taydı aksam 6 ya kadar ikv oynadım sonra çıkıp baktığımda 1.7 gb olmustu acaba ikv mi bu kadar çok kota #@!? yoksa baska nedeni varmıdır????
bu benim kendim yaptığım hesabım bana güvenebilirsin büyük ihtamalle ya internet hesabına başkası giriyor yada evde başka birisi video izliyor yada dosya indiriyor
- Toxit
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
doğrudur arkadasım bende eskiden oynuyordum kotayla ilgili sorunum olmuyordu bugunde 3 saat online oldum ve 15 mb gitti demek baska sornular vramıs bu arada kablolu kullanıyorum interneti
ikv ne kadar kota yer bilionmusun sen 1 saat googleda dolaşmanla 20 saat ikv oynaman eşit kota yer
legolasşifa [49] Ashab-I KeHF(^)
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
Ey DSL adlı programla veri transferimi ölçtüm,İstanbul Kıyamet Vaktini 56 dakika oynadım sayaçta toplam download 2 MB gösterdi.Online oyunlarda güncelleme dışında fazla kota doldurmaz.Oyunun dosyaları bilgisayarınızda yüklü zaten,sadece oyunda mesajları filan download eder.
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
ikvdenmi bilmem ama ben ayda 15 20 gb kota şişiririm film ve oyun indirisem 30 40 oluyo 
<)
- maviakrepikv
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
ikv kota yemese bile internete dolaşırsan zaten sana direk hep bi şey yükleniyor ama sen anlamazsın reklam java striptler sürekli gelir.
Darkxblade[41]
Enerjik[47]
Rockfest[31]
S A N C A K
Enerjik[47]
Rockfest[31]
S A N C A K
- cemberlitas
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Lonca: Just
o kadar kota yemez.internet şifreni değiştir başkası kullanıyor olabilir
[YouTube][/YouTube][img][/img]Pozqut
Kod: Tümünü seç
- asilzade55
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Hayır oyun kota doldurmuyor. Sabah 12 den akşam 12 kadar duruyorum 40 mb giriyor . Bence o kadar dolma sebebi oyun oynarken siz anlamaden sureklı fotograf cekiyor . Senin pc daha alışamamıs resimlere