[Kuklacı]Lodos'ların Acizliği

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
koturuya
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Re: [Kuklacı]Lodos'ların Acizliği

Mesaj gönderen koturuya »

Faex yazdı:Güzel Bi yere Degindigin İcin Tesekürler ama MckeremV ve Kötürüya ArKadaslarımız Lütfen Konuyu Saptırmayalım. Konu Kimin İyi Kimin Kötü Olayı DegiL Tesekürler...

Faex & GladioxFaex

Kerem iyi yere deginmemiş yanlışları var bende düzelttim :D
sene 2008
: http://www.youtube.com/watch?v=jAbygf-R8xs
: http://www.izlesene.com/video/oyun-istanbul-kiyamet-vakti-ikv-koturuya/460071
Kullanıcı avatarı
cunyiri
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen cunyiri »

aRz oLmak ßiiR ayRıcaLıkk..! Radyomuz bıLe waR kaRdesım DD
Adımızı Özentilik İçin Değil, Yaşatmak İçin Kullanıyoruz.. mewLana*

| HeRkezın hawasını attıqı yeRde;
| Benim fıRTınam EseeR..!!

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
koturuya
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Kankax ler ne derdi arz olmaz FARZ derdi :d
sene 2008
Kullanıcı avatarı
ProfessionaL
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ProfessionaL »

koturuya yazdı:
ProfessionaL yazdı:Merhaba ,

Bu konu hakkında bende şikayetciyim fakat bu arzların çok iyi lodoslarında çok kötü bir durumda olduğunu göstermez neden mi ?

1) Orada bulunan lodoslardan kaçı gerçek lodos ? Hangisi klanını sevdiği için , arzlarla savaşmak için girdi ? Oradaki kişilerin çoğunluğu ya vs amaçlı lodos oluyor yahut ortalığı galeyana getirmek için lodos oluyor.

2) Lodos Krateri uygun olduğundan dolayı bir çok kişi gerek vs , gerek içindeki eziklik duygusu bastırmak için orada toplanıp gruplara ayrılarak başka bir grupla savaşıyor. Eğer arz kalesi buna müsait olsa aynı şey arzlarında başlarına gelmiş olacaktı.

3) Lodoslar gerek emlerde gerekse etkinliklerde gerçek güçlerini ortaya koyuyor. Yapılan etkinliklerde , savaşlarda , emlerde lodosların ağır ve ezici bir üstünlüğü var.

O lodos sancağında bulunan kişilerin coğunluğu henüz cocuk zamanla büyüyecekler .

mckeremV

Saçmalamışsın gene lodoslar ne zaman güçlüydüki şimdi olsunlar :D Etkinlerede baktıgında çok az lodos vardır güçlü sayılcak :D eski turnuvalardada genelde hep 1. olan arzlardır bireysel gücünüzde yok . Ayrıca lodos krateri uygunda eminönündeki arz sancagı uygun deilmi ? git orda savaş :D Vakti zamanında lodos ordusunun (sürüsünün)generalide vardı yerden kalkamızdı oda gerçek lodostu sözde :D aklıma gelmişken o zaman gerçek lodoslardan oluşan ordunuz vardıda noluodu kaç kişiydi 30 mu 40 mı :D Kaynak arayan youtube de ki kuklacı turnuva finalleri videolarına baksınlar eko şirin v.s bunlardan hariç lodos gören varmı:D
Yine konuşmalarından aramızdaki fark ortaya çıktı ;) İlk önce kendine çekin düzen ver sonra benim yorumuma yorum kat.

Sen en son ne zaman oyuna girdinde lodosların gücünü biliyorsun ? Ben her zaman klan savaşlarında er meydanlarında bulunuyordum. Günde 20 em yapıyorsak istisnasız 18 'i bizim geri kalan 2side bizim hediyemiz olsun ;) Şuan bakıyorumda arzın cocuklarından sağlam 1 grup çıkarmı diye fakat nafie :D Eski arzların yerini yeni yetmeler dolduramıyor. Eski savaşların zevkini alamıyoruz. Benim şanımın nasıl kasıldığı kimseyi ilgilendirmez. ;)

Oyunda her zaman gerek teke tek gerekse emlere beklerim seni kötürüya ! ;) Oyunu bıraktığın halde hala ortalığı pisliyorsun. Çok konuşan boş konuşur şu foruma attığın yorumları yollmadan en az 2 kere oku öyle yolla. Kalitesizdin iyice kalitesiz duruma düşüyorsun.
Dost istersen ALLAH yeter!
Arkadaş istersen KUR'AN yeter!
Düşman istersen NEFİS yeter!
Zenginlik istersen KANAAT yeter!
Nasihat istersen ÖLÜM yeter!

Bediüzzaman
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen tokyo2drift »

Harbi ya ben koyu Lodosum.Ama bizim lodoslar ancak sancakta ws yaparlar.Ama ölüm olsa sonunda lodos klanından çıkmam.Bir çok arkadaşım da çıkmaz.
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
Kullanıcı avatarı
Violence
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Life And Death

Mesaj gönderen Violence »

Bugün yine tek grupla sancak (lodos) bastık sancakta en az 20 lodos wardı fakat biride karsılık veremedi neden mi ordaki lodos level ortalaması 40 bunlar loncaya lodos olmak için değil hani arzlar war geleyim birazda ben vurayım zaten canım sıkılıyo diyen adamlar bundan eminim cünkü nerdeyse hepsinin rütbesi kahverengi tek çizgi bilmem anlatabildim mi arzlardaki kişilerin ortalaması ise 45 level bu yüzden üstünlük var gibi görünüyor...

Saygılar...
VIOLENCE
DraconiaN
Violencexl
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen tokyo2drift »

Violence yazdı:Bugün yine tek grupla sancak (lodos) bastık sancakta en az 20 lodos wardı fakat biride karsılık veremedi neden mi ordaki lodos level ortalaması 40 bunlar loncaya lodos olmak için değil hani arzlar war geleyim birazda ben vurayım zaten canım sıkılıyo diyen adamlar bundan eminim cünkü nerdeyse hepsinin rütbesi kahverengi tek çizgi bilmem anlatabildim mi arzlardaki kişilerin ortalaması ise 45 level bu yüzden üstünlük var gibi görünüyor...

Saygılar...
SEN YENİSİN GALİBA ÖYLE ZAMAN OLDU Kİ ARZLAR KALEDEN 1 GÜN 2 GÜÜN CIKAMIYODULAR.
LODOS'A ÇOLUK ÇOCUK GİRİNCE BÖYLE OLDU ŞİMDİ.
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
Kullanıcı avatarı
ahmetakif
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ahmetakif »

Aynen Violencexfox DEdiği Gibi ÜStünlük Var Arzların Üstünlüğü

Lodoslarda Bir problem Var Klandan konusana sus kapa çeneni gibi şeyler söyleniyor klandan tek konusulan İtemler Oda çöp itemler

Meteordaki tavır ise çok kötü Adam karizması gitmemesi için muhafızın arkasına saklanıyor yuh artık ARk düşman saldırıyor senin oturman yakışık kalırmı Bu düşüncede olucaksın

Adam muhafız almış kesiyorlar [Aman bırak kesinler bana zararı neki ] Zihniyet oldukca klan denilen şey ortadan kalkacaktır.Acaba 2 degilde daha cok klanmı olsaydı ?

Güçlü oludugumuz halde KArşılık vermememizin amacını sormuş herhalde Sagoist Katılıyorum ARtık meteorda ws yapana dalıcam harbiden izin istemesin ws yapıyorum falan k.bakmasın ark

Herkeze iyi akşamlar...
Kullanıcı avatarı
Cin0
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cin0 »

Ve yine SözleRin Yetmediği LodosLarın Bitmediği yeRe geLdik..

Tüm aRzLar'a 39 LwL LeRdeyken Em 1'e Lodos İsteyen Kaç aRz göRdünüz ? Hiç.. Ama Em 1'e arz İsteyen Lodos göRdünüzmü.. Devilxxx-IxSaWxI v.s geLeLim Klan savaşLarına.. LodosLar son zamanLar da Kadim İçin Klan değiştirip Görevi yapmak Peşinde. Ayrıca Klan Neden değiştiriyorLar deRseniz ? Cevap şu ; LodosLar ezik biR KLan eğer ezik oLmasa idiLer.. Kadimi defalarca keserdi.. Ama LodosLar Kadimi Pek fazla kesmedi Neden ? Lodos Muhafızı arz muhafızından abartılı oldugu için ve ilk 5 lwl de Lodos Muhafızına Savaş'ın verdiği görevle Çocukların Tanıdığı iLk kLandır.. Tabi DeğerLi Lodos kardeşLerimizde vardır. Lodos Klanı ezik deiLdir.. Çocuk doLudur.. Hani biR söz vaRdır.

''Çocuga İş ardına düş''

Ve bazı aRkadaşLarımız İse aRz kLanında Baya biR kız oLduğu için aRz kLanını seçmişLerdir.. Ve kuklacıdaki Loncaların Tamamı neRdeyse aRz Loncası.. Lodos Loncası ya 3 yada 4 Tane var.. Şahx Loncası ÜyeLeride Klanlarını aRz yapmadımı ? LodosLar'da Çocuk Çok dediğim gibi Oyunda Sayılı kişiler kalmamış... Oyun'u Yönetici GM arkadaşLarımız bizim İçin İyi yapmak İstemiş Ama 49 lwl'ler geLdiğinden beLLi 39 LwL deki zevk'i Heyecanı Tadı aLamıyoruz.. Neyse Konuyu fazla Uzatmadan... SaygıLarımLa..

Magicxorhan EskiLeRden... aRz Ların düŞmaNı..
BiRisi BaNa

' NapıyoRsun '

Diyince , Kısık bir sesLe

`` HİÇ

Diyorumm

Kimse AnLamıyoR !

* [ H ] ayaTıN

* [ İ ]çiNdeN

* [ Ç ] ıkamıyoRummm..

. RapheaL .

. Yakamozxböceq .
Kullanıcı avatarı
koturuya
Cin Avcısı
Cin Avcısı

ProfessionaL yazdı:
koturuya yazdı:
ProfessionaL yazdı:Merhaba ,

Bu konu hakkında bende şikayetciyim fakat bu arzların çok iyi lodoslarında çok kötü bir durumda olduğunu göstermez neden mi ?

1) Orada bulunan lodoslardan kaçı gerçek lodos ? Hangisi klanını sevdiği için , arzlarla savaşmak için girdi ? Oradaki kişilerin çoğunluğu ya vs amaçlı lodos oluyor yahut ortalığı galeyana getirmek için lodos oluyor.

2) Lodos Krateri uygun olduğundan dolayı bir çok kişi gerek vs , gerek içindeki eziklik duygusu bastırmak için orada toplanıp gruplara ayrılarak başka bir grupla savaşıyor. Eğer arz kalesi buna müsait olsa aynı şey arzlarında başlarına gelmiş olacaktı.

3) Lodoslar gerek emlerde gerekse etkinliklerde gerçek güçlerini ortaya koyuyor. Yapılan etkinliklerde , savaşlarda , emlerde lodosların ağır ve ezici bir üstünlüğü var.

O lodos sancağında bulunan kişilerin coğunluğu henüz cocuk zamanla büyüyecekler .

mckeremV

Saçmalamışsın gene lodoslar ne zaman güçlüydüki şimdi olsunlar :D Etkinlerede baktıgında çok az lodos vardır güçlü sayılcak :D eski turnuvalardada genelde hep 1. olan arzlardır bireysel gücünüzde yok . Ayrıca lodos krateri uygunda eminönündeki arz sancagı uygun deilmi ? git orda savaş :D Vakti zamanında lodos ordusunun (sürüsünün)generalide vardı yerden kalkamızdı oda gerçek lodostu sözde :D aklıma gelmişken o zaman gerçek lodoslardan oluşan ordunuz vardıda noluodu kaç kişiydi 30 mu 40 mı :D Kaynak arayan youtube de ki kuklacı turnuva finalleri videolarına baksınlar eko şirin v.s bunlardan hariç lodos gören varmı:D
Yine konuşmalarından aramızdaki fark ortaya çıktı ;) İlk önce kendine çekin düzen ver sonra benim yorumuma yorum kat.

Sen en son ne zaman oyuna girdinde lodosların gücünü biliyorsun ? Ben her zaman klan savaşlarında er meydanlarında bulunuyordum. Günde 20 em yapıyorsak istisnasız 18 'i bizim geri kalan 2side bizim hediyemiz olsun ;) Şuan bakıyorumda arzın cocuklarından sağlam 1 grup çıkarmı diye fakat nafie :D Eski arzların yerini yeni yetmeler dolduramıyor. Eski savaşların zevkini alamıyoruz. Benim şanımın nasıl kasıldığı kimseyi ilgilendirmez. ;)

Oyunda her zaman gerek teke tek gerekse emlere beklerim seni kötürüya ! ;) Oyunu bıraktığın halde hala ortalığı pisliyorsun. Çok konuşan boş konuşur şu foruma attığın yorumları yollmadan en az 2 kere oku öyle yolla. Kalitesizdin iyice kalitesiz duruma düşüyorsun.

Ben oyunu bırakmadımki kim dio bıraktı die sen veda ettigimi gördünmü benim bizim şu anda 18 kişilik 3 grupluk loncamız bile var herkesin beklentisi ayrı biz ne zamanki ikv yönetimi derki oyun betadan çıktı ki hala betadır bence oyun alın size level sınırı 99 ve yine alın charınızı istediginiz gibi şekillendirin statları olsun yetenkleri olsun o zaman daha farklı olcak . Ayrıca bi gm cvp larsa sevinirim ndn her level geldiginde 3 yetenek gelio 99 olsa level sınırı korkarımki bi hayli yetenegimiz olcak şunu askeriye indirsek daha mantıklı olmazmı :D Sana sorsak lonca gelse yeter dersin bana sorsan lonca yetmez alanlar genişlesin bölgeler satılsın lonca kurmak cüzzi miktarda bi paraya bakmasın lonca kurcak adam 100 200 milonu gözden çıkarsın v.s :D
sene 2008

“Genel Sohbet” sayfasına dön