Serserix Loncamız Açılmıştır....

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Serserix Loncamız Açılmıştır....

Mesaj gönderen 1453 »

CIZIK yazdı:
Prince yazdı:loncaya 1 ay veriyorummm.....
Çok Bonkörsün :D
Abi sende çok acımasızsın :mrgreen:
Resim
|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|

İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
xxxjakalxxx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Serserix Loncamız Açılmıştır....

Mesaj gönderen xxxjakalxxx »

KIZILSAKAL yazdı:Arkadaşlar Kim Ne Anlamda Algılarsa Algılasın Şimdiye Dek Kimseye Terbiyesizliğimiz Olmamış . Yardım İsteyen HErkese Yardım Etmiş .Kimseden Hiç Birşey Esirgememişizdir ... Garezi Olan Veya Aksine Bir Tavrı Bir Tribi Bir Düşmanlık Karşıtlığı Hisseden Arkadaşlar Varsa Buyursunlar İstedikleri gibi Konuşsunlar Bizim İçin Hiç Kimse Önemli Değildir .. Ve Loncanın Kurucusuda Gayet Saygılı Sevecen 35 Yaşında Bodrumda Bir Tatil Oteli Müdürü'dür .
Su ana Dek Kimseye Küfretmemek Değil Argo Veya Kırıcı Bir Sözde Bile Bulunmamıştır . Susturulma Veya Herhangi Bir Cezası Yoktur Ve Gayette İyi Huylu 4 Senelik Bir Oyuncudur Kendisi ...

Sorunu Olan Varsa Söylesin Burda Loncaya Karşıt Yapılcak Hic Bir Suclama Düşmanlık vs. Bunun Gibi Şeyler Dikkate Alınmıyıcaktır ....

>><><>Serserixpunisher<><><<

bak babacan o anlattığın şahıs serserixsavaşcı olamaz sen karıştırdın sanırım müdür falan valla koptum desem yalan olmaz müdür :))))))

“Genel Sohbet” sayfasına dön