Şerruh Vs Chembers

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Re: Şerruh Vs Chembers

Mesaj gönderen SeRRuh »

cezaekseni yazdı:vs nasıl atılır çok bi fikrim yok çünkü arkadaşalrımla yaptıgım espiri olsun diye attıgım vslerden başka vs atmadım atmamda ama Şerruh sana sadece bir çift sözüm var kendini yenilmez sanma ...
Şunu belirteyim,

Arkadaşlar ben asla yenilmezim diye birşey söylemedim söylemem ne haddime yaw kim uyduruyor bunları ? Lütfen şahsi görüşlerinizi benim azımdan cıkmışcasına yazmayınız.

Chembers'in kacarak büyü atmasının nedeni; kendisi Yıldırım'a puan verdigi için biliyorki bozamıcamı ve buz'un menzilinden cıkarsa sadece fizikseli bozarak fark atacagını biliyordu Hadi bu böyle yaptıda Deathxyolkesen Vs bitmeden neden parayı ona verdi ? Bu Resmen "Çalmak" Olmuyor mu ?

Chembers 20m e kadar düştüysen çıkma karşıma bir daha...

KINIYORUM BÖYLE İNSANLARI ...
Kullanıcı avatarı
Myrmidon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Myrmidon »

SOYULMADIN YENİLDİN

ben her dakikasına şahit oldum ne yolkesen taraf tuttu ne de chembers

edebinle otur daha önce soyduğun insanların parasına say onu
*Myrmidon*_____-Büyücü-_____*Simyager*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
Kullanıcı avatarı
contes
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen contes »

bendensairolmaz yazdı:Büyücü vs büyücü bence ne zihin atacan ne kutup itemini konusturcaksan ver büyü bozmaya 15 yap vs n,i konsla baslasın.

ama büyücü büyücüden kaçmaz. Saçmalık bende kaça kaça tesla kurarım bütün eö yü dolaştırırım rakibime öle işmi olur büyücü savascı büyücü kaçar eyw ama büyücü vs büyücüde nede kaçar anlamsız zaten ikiside büyü atıo korkuyorsa ayrı konudur atmaz .

Yorumlarını konuya bakarak yapın konuyu açana bakarak değil ;)

katılıyorum ancak kaçarak vs atılmaz diye biliyorum şerruh bu durumda haklı durumda vs bitmemiş hemde tuhaf bişeyler olmuş :?
Görünüşünle karşılanır,Kişiliginle ugurlanırsın

Lazurixpörfy-Emoxqirl-Emoxready-Süpürqesizjadıı-Pörfy
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Myrmidon yazdı:SOYULMADIN YENİLDİN

ben her dakikasına şahit oldum ne yolkesen taraf tuttu ne de chembers

edebinle otur daha önce soyduğun insanların parasına say onu
Sana tekbişey söylüyorum Kimi Soymuşum ben ? Bir kanıt göster ikv'i bensiz rahat rahat oyna...
Kullanıcı avatarı
SimonxDoRLeo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SimonxDoRLeo »

bendensairolmaz yazdı:Büyücü vs büyücü bence ne zihin atacan ne kutup itemini konusturcaksan ver büyü bozmaya 15 yap vs n,i konsla baslasın.

ama büyücü büyücüden kaçmaz. Saçmalık bende kaça kaça tesla kurarım bütün eö yü dolaştırırım rakibime öle işmi olur büyücü savascı büyücü kaçar eyw ama büyücü vs büyücüde nede kaçar anlamsız zaten ikiside büyü atıo korkuyorsa ayrı konudur atmaz .

Yorumlarını konuya bakarak yapın konuyu açana bakarak değil ;)

Aynen :) KatıLıyorum Konu Şerruh OLunca Haksız OLur HerZaman :D
Karakter Adı:*MeGaxSiMoN-
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-
Resim
Resim

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..

GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
Kullanıcı avatarı
McErdem
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen McErdem »

Selamlar ... Öncelikle bu yorumu atarken tarafsız olduğumu belirtmek isterim , çünkü şerruh ve chembers ile aram hic iyi değildir . Fakat şerruh adlı oyuncunun chembers'i kesmesine ihtimal vermem . Şerruh tek item bilge 2 tane cevriyesi var fakat chembers full fevzi cevriye. Ayrıca şerruh dün benimlede ws atıcaktın bölgeden ileri geri konusuyordun chara gecip geldiğimde şerruh ? yazdım boş pm attın . Ardından nerdesin ws atıcaktık dediğimde 15 dakika bekledim ve cevap vermedin .Oyundayın . ve ben 2 dakikada bir bölgeden tekrar ettim.. Buda gösteriyorki henüz olgunlasmamıs bir bireysin.. Ne mağlubiyeti kabul ediyorsun nede sözünün arkasında duruyorsun... İyi forumlar !
Resim *M And C* Resim
Basmiller ( kp )
Makyajı akıyor farkının , Herkesleşiyorsun !
Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen hanedanxbutcher »

McErdem yazdı:Selamlar ... Öncelikle bu yorumu atarken tarafsız olduğumu belirtmek isterim , çünkü şerruh ve chembers ile aram hic iyi değildir . Fakat şerruh adlı oyuncunun chembers'i kesmesine ihtimal vermem . Şerruh tek item bilge 2 tane cevriyesi var fakat chembers full fevzi cevriye. Ayrıca şerruh dün benimlede ws atıcaktın bölgeden ileri geri konusuyordun chara gecip geldiğimde şerruh ? yazdım boş pm attın . Ardından nerdesin ws atıcaktık dediğimde 15 dakika bekledim ve cevap vermedin .Oyundayın . ve ben 2 dakikada bir bölgeden tekrar ettim.. Buda gösteriyorki henüz olgunlasmamıs bir bireysin.. Ne mağlubiyeti kabul ediyorsun nede sözünün arkasında duruyorsun... İyi forumlar !

/Alkış

1 ilk önce sunu soyleyım maden adama guvenmıyordun neden hakem olarak kabul ettın ???(aptalmısın)

2 ws baslamadan bir kural konulmuşsa eger kuralı karşı taraf kabul etmıyorsa o onun sorunu deıldır

3 ben taraf tutmuyorum ıkınızde arzsınız sonucta ama şu ıkı gercegi soylemem gerek sen yenılınce sınırlerıne hakım olamayan ve iradene hakım olamayan bırısın serruhcugum kımse kımseye durup dururken HIRSIZ demez ıkıncı gercekte yaptıgın her ws olay yok paramı vermedı yok ben yendım devamlı sorunsun su oyunda bunuda bırak mılletede ıftıra atıyorsun surekli anlayamadım senın karakterini
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Uskurya'49 dan başka çarım yoktur

Kuru dutla yar sevilmez
Kullanıcı avatarı
bendensairolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bendensairolmaz »

Bi üstümdeki 2yorum yapan yarım akıllı burda sorun item değil hakemde pek sorun edilmiyor.

Sorun büyücünün kaça kaça vs atması sizin gibi yarım akıllılar yorum yapınca insan hepten cinnet geçiriyor...
Resim
Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen hanedanxbutcher »

bendensairolmaz yazdı:Bi üstümdeki 2yorum yapan yarım akıllı burda sorun item değil hakemde pek sorun edilmiyor.

Sorun büyücünün kaça kaça vs atması sizin gibi yarım akıllılar yorum yapınca insan hepten cinnet geçiriyor...

Bana mı diyorsun pek iyi acıklayamadın ama buyucu kacmaz dıe bır kaide mı var buyucu ws de kacmaz mı bu bir kural mı varsa ne zaman cıktı :mrgreen: :mrgreen:
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Uskurya'49 dan başka çarım yoktur

Kuru dutla yar sevilmez
Kullanıcı avatarı
bendensairolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bendensairolmaz »

Yazık kendini komik sanıyorsun. Savascı ile atarken kaçar . Büyücü vs büyücü kaçmak saçma.

Hersey bi yerde yazması gerekmez. Geleneklerimizde bi yerde yazmıyor demekki sen onlarıda uygulamıyorsun, tanımıyorsun ;)
Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön