küfüre ve hırsızlığa sonx
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Re: küfüre ve hırsızlığa sonx
Katılıyorum.kfat4 yazdı:En iyi ceza toplumdan azvetmektir.
dorleo, bumin, salça ve zeydan bilinen küfürbazlar çok iğrenç küfür ler ediyorlar ama bu kişiler hala oyunda cirit atıyorlar öte yandan bir arkadaşım sadece lan dedi bölgeden ve 2 günsusturma yedi aklıma bişeyler geliyor ama gm lere yakıştıramadığım için susuyorum
gm lere şunu sormak istiyorum adam küfür ediyor bizde şikayet ediyoruz ama adam ertesi gün gelip yine küfür ediyor
acaba bu adamlar torpillimi nedir
acaba bu adamlar torpillimi nedir
korkaklıkta ar ilerlemekte şeref var
eskisi gibi oyunda neden sürekli bi kontroner olmuyor
korkaklıkta ar ilerlemekte şeref var
gm arkadasların bu konuyla acil ilgilenmesi gerekiyor kalıcı cozumler istiyoruz mesela kufurler saptansız ve kısaltamalırı, eksik yazımları bu yazılıslar yazılmasın olabılır ?
....................Sonx.........................
- sonxlazz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
ahlaksızlık hırsızlık diz boyu ama ilgilenen yok gm ye sorsan çalışmalar devam ediyor! artık sıkıldık oyundan da haysyetten bi haber oyunculardan da bu güzelim oyunun içine edip bırakıyorlar tanıdığım bi çok arkadaşım başka oyunlara yöneldi her gecen gün oyundaki kişi sayısı azalıyor ama yöneticiye sorsan 700bin kişi üye ben meranda 20 kişi göremiyorum
yeter artık şu küfüre ve hırsızlığa bi çae bulun yada bencilliği bırakın bizde yardımcı olalım neer yapabiliriz konuşalım
yeter artık şu küfüre ve hırsızlığa bi çae bulun yada bencilliği bırakın bizde yardımcı olalım neer yapabiliriz konuşalım
....ѕσηχ ℓση¢α вαşкαηı....

[ѕσηχℓαz] (49) [ѕσηχℓαzz] (49) [ѕσηχℓαzzzz] (49)
[(^)є¢єℓ gєтιяєη] [(^)ℓαтιƒ] [(^)єנ∂єя αѕα] [(^)αѕнαв-ı кєнƒ]