hıç adam oldunu gormedık ısın gucun cakkalıkByefsane yazdı:Gao adamına qöre adamız sen rahat ol...
Çılgıntürkşirine ve Row lonca ismi altındaki adamlara bak_?
- Ccabbbxgao
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Çılgıntürkşirine ve Row lonca ismi altındaki adamlara bak_?
Gaoxonur
Ccabbbxgao
Rhxmaster
Ccabbbxgao
Rhxmaster
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Er Meydanında 5 kişinin savaşıp 1 kişinin kendini karşı tarafa kestirmesi "Ban" sebebidir. Daha önceki emsallerinde gerekli cezalar verildi bir daha görmedim o karakterleri oyunda banlandı mesajından sonra.
Gerekli merciler işlem yapacaktır
Gerekli merciler işlem yapacaktır
sana arz ol dıye kım dedı kı lodosken ne quzel kesıyorduk DDHEARTxOFxSPACES yazdı:Daha bide arz klanında bunları destekleyenler olurya onlar yüzünden kimsenin arz olma istegi kalmıyor.Eger desteklemeye devam ediyorsanız sizinde onlardan farkınız olmaz.
Benim bazı iyi bildigim kişiler burada bana yüzlerini gösterdiler.Row'lar ile konuşan birdaha bana pm atmasın item alışverişi dahi yapmasın bide row'ları destekleyen kişiler benden bu kadar herkese k.gelsin.
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA
- iStuA
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
Bykomando yazdı:sana arz ol dıye kım dedı kı lodosken ne quzel kesıyorduk DDHEARTxOFxSPACES yazdı:Daha bide arz klanında bunları destekleyenler olurya onlar yüzünden kimsenin arz olma istegi kalmıyor.Eger desteklemeye devam ediyorsanız sizinde onlardan farkınız olmaz.
Benim bazı iyi bildigim kişiler burada bana yüzlerini gösterdiler.Row'lar ile konuşan birdaha bana pm atmasın item alışverişi dahi yapmasın bide row'ları destekleyen kişiler benden bu kadar herkese k.gelsin.
Kesildiği için Arz olmuştur. Milletin Kuyruk Acısı var Gelip bize çamur atıyorlar.. Bize Çamur atmadan önce Kendine ßak Derim ßen. Ben Naptım De Kendine.. Faydalı olucaktır senin için.
SANCAK
buRak
Kırcalili Kircalilibüyü MecxbuRak
buRak
Kırcalili Kircalilibüyü MecxbuRak
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
Melankolik yazdı:Arkadaşlar Spacex bildiğiniz gibi asıl charı lodostur.
Ve tüm arzlara karşı düşmanlık gütmektedir.
Yapmadıkları çirkeflik kalmamıştır.
Bu da sonuncusu..
Em'ye girdik Spacesx de girdi.
Çıkmasını bekledik çünkü daha 1 hafta öncesine kadar anamıza bacımıza küfrettiği halde yüzü kızarmadan bizimle em atmak isteyecek kadar #@!? olduğunu tahmin etmemiştik..
Ama bir gıram şerefi yokmuş ki çıkmadı. Ve aksine soyundu karşı tarafa kendini kestirmeye başladı.
Bilirsiniz ki bunun cezası sınırsız ban sebebidir. Daha önce şikayet ettiğim birisi sınırsız block yemişti.
Umarım bu haysiyetsize de gerekeni yaparlar..
Bi de utanmadan foruma konu açmış..
İlgili mercilere bildirilmiştir..
Dipnot; Bu haysiyetsizin tüm çabalarına kadar emyi kazanmayı başardık
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
helal seloByefsane yazdı:Kardeş bu ferro ile sorunum yoktu 1 hafta öncesine kadar bana adilik yaptı ve ne kadar adi bir insan olduqunu anladım bırak bu şahsiyeti deymez insanlar laftan anlar hyvanlar dei qerçi hayvanlar azda olsa anlıyo aama bu ne tür bir yaratık bilememl...
RizeLi 0LupTa RizeSporLu oLmaq anLatıLmas Ya$anıR...
LiSeLi MekansızlaR
LiSeLi MekansızlaR
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
alayını oyunda altıma alıyorum 
Rahat gezebildikleri tek yer forum
Normaldir bu tip yorumların olması
Elegnasın sözü hala aklımda "ferro lütfen bana dalma
"
Rahat gezebildikleri tek yer forum
Normaldir bu tip yorumların olması
Elegnasın sözü hala aklımda "ferro lütfen bana dalma
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
Ben size hep demişimdir.Bu adamın adı ferro değil diye.Bu şerro-ferro :mrgreen:

▓▒░ T U R B E Y L E R ░▒▓
▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
- HEARTxOFxSPACES
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Tüm Row çakalları yazmaya başlamış özelikle kırcalılı kuyruk acısı diyor en iyi sen bilirsin kuyruk acısını
Ben senin 3 row un arasından aldıgımı sakın unutma kapiş konuşma uza şurdan
Şimdi orhanım sana gelelim kendini e.m. de kestirmek ban sebebidir tam anladık peki birini emden kovmak istemesi ve grup atmaması sebebini söyliyebilirmisin_? Sana tavsiyem yönetici işlerine burnunu sokma zaten ben gerekli işlem için yeterince foto ve kanıtı gerekli yerlere gönderdim kim girmezse oyuna o haksız derim.
Ve özelikle komando oyunda kimin arz kimin lodos olacagını sanamı soracaz Şerro pardon pardon şerro ferro idi degilmi_?
Burada abilerin konuşuyor sen her pka atlama. . .
Şirine Elegnas senden korktugundan degil işi oldugundan öle demiştir.Yoksa senden kim korkacak senin gibi kaç kişiyi üstte kestigimi en iyi sen bilirsin :mrgreen: :mrgreen: Unutmaki seninle savaş yapıyorduk hep altda kalan siz oluyordunuz 3 kişi ile 6 row birden kestigimi unutmuyorum :mrgreen: :mrgreen: Daha var Seni e.ö. Babystar ile seni büyücümle kestigimi bilirim :mrgreen: Yani burada altda kalan hep siz ve sen oluyorsunuz. . .
Şimdi orhanım sana gelelim kendini e.m. de kestirmek ban sebebidir tam anladık peki birini emden kovmak istemesi ve grup atmaması sebebini söyliyebilirmisin_? Sana tavsiyem yönetici işlerine burnunu sokma zaten ben gerekli işlem için yeterince foto ve kanıtı gerekli yerlere gönderdim kim girmezse oyuna o haksız derim.
Ve özelikle komando oyunda kimin arz kimin lodos olacagını sanamı soracaz Şerro pardon pardon şerro ferro idi degilmi_?
Şirine Elegnas senden korktugundan degil işi oldugundan öle demiştir.Yoksa senden kim korkacak senin gibi kaç kişiyi üstte kestigimi en iyi sen bilirsin :mrgreen: :mrgreen: Unutmaki seninle savaş yapıyorduk hep altda kalan siz oluyordunuz 3 kişi ile 6 row birden kestigimi unutmuyorum :mrgreen: :mrgreen: Daha var Seni e.ö. Babystar ile seni büyücümle kestigimi bilirim :mrgreen: Yani burada altda kalan hep siz ve sen oluyorsunuz. . .
yNçRxSPaCeX
yNçRxSPaCeX