La avrat ıtemlerı zaten ucuz dabı alırsın askxmeleqını .Oyunda zaten cınsıyet kavramı denen bir sey kalmamış Erkek bılqıdqım kısıler kadın car acıyor Dunya tersıne dondu
Manyakx Manyakxecel' i siLdım Şimdiki ÇaRım Ixserserixl
ziyaovic yazdı:ne diyeyim muRseL güzeL biR chaR cıkaRtmışsn eğer bunlarıda yenerim diyosan bi mac ayarlıyalım Ensonxleonar / Yaşlıkurtla ile ws yap
Ziya Gizemliaşkı yenememin tek seebi bana max ile daldıgında direnç açık oluyodu bilerek direnç açmıyordum bu sefer hasar ile dalıodu ben anlamıs deyıldım hatta i taktık denedım vs miz 27 dk sürdü onun fiziksel hasar ve max oldugunu bilseydim çok rahat keserdim
Manyakx Manyakxecel' i siLdım Şimdiki ÇaRım Ixserserixl
VatanXLydeR yazdı: Gizemliaşk a Yeniliyor . Siz Yaşlıkurt / Ensonxleonar dan bahsediyorsunuz.
Gizemliaşka tek yeninmemin sebebi arkadaşlar 100 kere yazıyorum bEN elemet açınca Max giyiyor ende O Max zannedip direnç açmıyorum hasar giyiyor aradıkı farkı anladınız mı ?
Gizemliaşka tek yeninmemin sebebi arkadaşlar 100 kere yazıyorum bEN elemet açınca Max giyiyor ende O Max zannedip direnç açmıyorum hasar giyiyor aradıkı farkı anladınız mı ?Gizemliaşka tek yeninmemin sebebi arkadaşlar 100 kere yazıyorum bEN elemet açınca Max giyiyor ende O Max zannedip direnç açmıyorum hasar giyiyor aradıkı farkı anladınız mı ?Gizemliaşka tek yeninmemin sebebi arkadaşlar 100 kere yazıyorum bEN elemet açınca Max giyiyor ende O Max zannedip direnç açmıyorum hasar giyiyor aradıkı farkı anladınız mı ?Gizemliaşka tek yeninmemin sebebi arkadaşlar 100 kere yazıyorum bEN elemet açınca Max giyiyor ende O Max zannedip direnç açmıyorum hasar giyiyor aradıkı farkı anladınız mı ?Gizemliaşka tek yeninmemin sebebi arkadaşlar 100 kere yazıyorum bEN elemet açınca Max giyiyor ende O Max zannedip direnç açmıyorum hasar giyiyor aradıkı farkı anladınız mı ?Gizemliaşka tek yeninmemin sebebi arkadaşlar 100 kere yazıyorum bEN elemet açınca Max giyiyor ende O Max zannedip direnç açmıyorum hasar giyiyor aradıkı farkı anladınız mı ?Gizemliaşka tek yeninmemin sebebi arkadaşlar 100 kere yazıyorum bEN elemet açınca Max giyiyor ende O Max zannedip direnç açmıyorum hasar giyiyor aradıkı farkı anladınız mı ?Gizemliaşka tek yeninmemin sebebi arkadaşlar 100 kere yazıyorum bEN elemet açınca Max giyiyor ende O Max zannedip direnç açmıyorum hasar giyiyor aradıkı farkı anladınız mı ?Gizemliaşka tek yeninmemin sebebi arkadaşlar 100 kere yazıyorum bEN elemet açınca Max giyiyor ende O Max zannedip direnç açmıyorum hasar giyiyor aradıkı farkı anladınız mı ?Gizemliaşka tek yeninmemin sebebi arkadaşlar 100 kere yazıyorum bEN elemet açınca Max giyiyor ende O Max zannedip direnç açmıyorum hasar giyiyor aradıkı farkı anladınız mı ?Gizemliaşka tek yeninmemin sebebi arkadaşlar 100 kere yazıyorum bEN elemet açınca Max giyiyor ende O Max zannedip direnç açmıyorum hasar giyiyor aradıkı farkı anladınız mı ?Gizemliaşka tek yeninmemin sebebi arkadaşlar 100 kere yazıyorum bEN elemet açınca Max giyiyor ende O Max zannedip direnç açmıyorum hasar giyiyor aradıkı farkı anladınız mı ?Gizemliaşka tek yeninmemin sebebi arkadaşlar 100 kere yazıyorum bEN elemet açınca Max giyiyor ende O Max zannedip direnç açmıyorum hasar giyiyor aradıkı farkı anladınız mı ?Gizemliaşka tek yeninmemin sebebi arkadaşlar 100 kere yazıyorum bEN elemet açınca Max giyiyor ende O Max zannedip direnç açmıyorum hasar giyiyor aradıkı farkı anladınız mı ?Gizemliaşka tek yeninmemin sebebi arkadaşlar 100 kere yazıyorum bEN elemet açınca Max giyiyor ende O Max zannedip direnç açmıyorum hasar giyiyor aradıkı farkı anladınız mı ?