Aşkxmeleqin'den VS fotoları Ve Taktikler :D

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
LaStSiN
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Aşkxmeleqin'den VS fotoları Ve Taktikler :D

Mesaj gönderen LaStSiN »

mamatfb yazdı:
LaStSiN yazdı:Aşkxmeleği su zamana kadar 7 kez v.s yaptık ve 1 kez kazandın bunuda buraya mı koydun :)) Ne diyim ki sana
4kere yaptık :D
4 Kere yapmış olalım kaç kere yenildin kaç yere yendin :) Bu sabahta 1 kez daha kesilmiştin...5
5-1=4

LaStSiN 4 & Aşkxmelegi 1 :)

Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu ülkelerde,güneş batmak üzeredir...
Kullanıcı avatarı
ziyaovic
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ziyaovic »

ne diyeyim muRseL güzeL biR chaR cıkaRtmışsn :) eğer bunlarıda yenerim diyosan bi mac ayarlıyalım :) Ensonxleonar / Yaşlıkurtla ile ws yap ;)
RUGİENTES CaMiLoCieNFueGoS

Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..
Kullanıcı avatarı
mamatfb
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen mamatfb »

Yaşlıkurtu Yenıyordu Glba ama Ensonxleonar ' ı bılemem :D
Manyakx Manyakxecel' i siLdım Şimdiki ÇaRım Ixserserixl
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Gizemliaşk a Yeniliyor . Siz Yaşlıkurt / Ensonxleonar dan bahsediyorsunuz.
Kullanıcı avatarı
mamatfb
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen mamatfb »

La avrat ıtemlerı zaten ucuz dabı alırsın askxmeleqını .Oyunda zaten cınsıyet kavramı denen bir sey kalmamış Erkek bılqıdqım kısıler kadın car acıyor Dunya tersıne dondu :) :)
Kullanıcı avatarı
mamatfb
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen mamatfb »

ziyaovic yazdı:ne diyeyim muRseL güzeL biR chaR cıkaRtmışsn :) eğer bunlarıda yenerim diyosan bi mac ayarlıyalım :) Ensonxleonar / Yaşlıkurtla ile ws yap ;)
Ziya Gizemliaşkı yenememin tek seebi bana max ile daldıgında direnç açık oluyodu bilerek direnç açmıyordum bu sefer hasar ile dalıodu ben anlamıs deyıldım hatta i taktık denedım vs miz 27 dk sürdü onun fiziksel hasar ve max oldugunu bilseydim çok rahat keserdim ;)
Kullanıcı avatarı
kimbirlik
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen kimbirlik »

Tebrikler kerbelamın itemlerı calınmasa ban yemese birde ben atardım senınle suana kadar kesebılen sıfa yokdu :)
xKERBELAx*Cihadxkerbela
Kullanıcı avatarı
henryxx2012
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen henryxx2012 »

VatanXLydeR yazdı: Gizemliaşk a Yeniliyor . Siz Yaşlıkurt / Ensonxleonar dan bahsediyorsunuz.

Gizemliaşka tek yeninmemin sebebi arkadaşlar 100 kere yazıyorum bEN elemet açınca Max giyiyor ende O Max zannedip direnç açmıyorum hasar giyiyor aradıkı farkı anladınız mı ?

Gizemliaşka tek yeninmemin sebebi arkadaşlar 100 kere yazıyorum bEN elemet açınca Max giyiyor ende O Max zannedip direnç açmıyorum hasar giyiyor aradıkı farkı anladınız mı ?Gizemliaşka tek yeninmemin sebebi arkadaşlar 100 kere yazıyorum bEN elemet açınca Max giyiyor ende O Max zannedip direnç açmıyorum hasar giyiyor aradıkı farkı anladınız mı ?Gizemliaşka tek yeninmemin sebebi arkadaşlar 100 kere yazıyorum bEN elemet açınca Max giyiyor ende O Max zannedip direnç açmıyorum hasar giyiyor aradıkı farkı anladınız mı ?Gizemliaşka tek yeninmemin sebebi arkadaşlar 100 kere yazıyorum bEN elemet açınca Max giyiyor ende O Max zannedip direnç açmıyorum hasar giyiyor aradıkı farkı anladınız mı ?Gizemliaşka tek yeninmemin sebebi arkadaşlar 100 kere yazıyorum bEN elemet açınca Max giyiyor ende O Max zannedip direnç açmıyorum hasar giyiyor aradıkı farkı anladınız mı ?Gizemliaşka tek yeninmemin sebebi arkadaşlar 100 kere yazıyorum bEN elemet açınca Max giyiyor ende O Max zannedip direnç açmıyorum hasar giyiyor aradıkı farkı anladınız mı ?Gizemliaşka tek yeninmemin sebebi arkadaşlar 100 kere yazıyorum bEN elemet açınca Max giyiyor ende O Max zannedip direnç açmıyorum hasar giyiyor aradıkı farkı anladınız mı ?Gizemliaşka tek yeninmemin sebebi arkadaşlar 100 kere yazıyorum bEN elemet açınca Max giyiyor ende O Max zannedip direnç açmıyorum hasar giyiyor aradıkı farkı anladınız mı ?Gizemliaşka tek yeninmemin sebebi arkadaşlar 100 kere yazıyorum bEN elemet açınca Max giyiyor ende O Max zannedip direnç açmıyorum hasar giyiyor aradıkı farkı anladınız mı ?Gizemliaşka tek yeninmemin sebebi arkadaşlar 100 kere yazıyorum bEN elemet açınca Max giyiyor ende O Max zannedip direnç açmıyorum hasar giyiyor aradıkı farkı anladınız mı ?Gizemliaşka tek yeninmemin sebebi arkadaşlar 100 kere yazıyorum bEN elemet açınca Max giyiyor ende O Max zannedip direnç açmıyorum hasar giyiyor aradıkı farkı anladınız mı ?Gizemliaşka tek yeninmemin sebebi arkadaşlar 100 kere yazıyorum bEN elemet açınca Max giyiyor ende O Max zannedip direnç açmıyorum hasar giyiyor aradıkı farkı anladınız mı ?Gizemliaşka tek yeninmemin sebebi arkadaşlar 100 kere yazıyorum bEN elemet açınca Max giyiyor ende O Max zannedip direnç açmıyorum hasar giyiyor aradıkı farkı anladınız mı ?Gizemliaşka tek yeninmemin sebebi arkadaşlar 100 kere yazıyorum bEN elemet açınca Max giyiyor ende O Max zannedip direnç açmıyorum hasar giyiyor aradıkı farkı anladınız mı ?Gizemliaşka tek yeninmemin sebebi arkadaşlar 100 kere yazıyorum bEN elemet açınca Max giyiyor ende O Max zannedip direnç açmıyorum hasar giyiyor aradıkı farkı anladınız mı ?
~~~~~~~~Gecenintakipçisi~~~~~~~~Tweetyxxxx~~~~~~~~Ãşkxmeleği~~~~~~~~

Resim
Kullanıcı avatarı
henryxx2012
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen henryxx2012 »

ziyaovic yazdı:ne diyeyim muRseL güzeL biR chaR cıkaRtmışsn :) eğer bunlarıda yenerim diyosan bi mac ayarlıyalım :) Ensonxleonar / Yaşlıkurtla ile ws yap ;)
Yaşlıkurt benle yapmıyorda Ensonxleonarı keserim :D Bi ara ayarla
~~~~~~~~Gecenintakipçisi~~~~~~~~Tweetyxxxx~~~~~~~~Ãşkxmeleği~~~~~~~~

Resim
Kullanıcı avatarı
ByFeLaKeT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ByFeLaKeT »

tebrikLer. .