Okumanızı ve yorumlarınızı istiyorum

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KURT LONCASI

Re: Okumanızı ve yorumlarınızı istiyorum

Mesaj gönderen Sariyerli »

Nedenben yazdı:Arkadasım Oyun Nerden NereLere Gıdıyor Bak Gor Ikv bu Manevı SıkıntıLar Yuzune Bırgun Kapatıcak Knıght Oynuyorduk Sırf YabancıLara Para KazandırmayaLım Dıye Ikvye GeLdık. Oradakı Sıstemı HaLa GetıremedıLer.Su Yenı Gurub BoLgeLerını BekLıyorum Yoksam Bu Oyun Hakıkaten Oynanmıcak HaLe GeLdı.

evt oyuna okul sebebiylen 8 aydır doğru düzgün giremiyorum ona rağmen oyuna karşı 1 gram özlem yok bende
ikv oynanabilirliğini kaybediyo
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
izmirlixbela
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen izmirlixbela »

katılıyom
KurtlarxFedakar
Kullanıcı avatarı
izmirlixbela
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen izmirlixbela »

artık oyuna değilde foruma da geçiyoryum vakitlerimi bugün oyunda girmetense forumda kalrıım daha iyi dedim yakalı 5 6 saatlık forumdayım belki ...
KurtlarxFedakar
Kullanıcı avatarı
denizxlord
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen denizxlord »

Fantomx yazdı:Dediklerine katılıyorum lakin , bunun tek çaresi oyunda ki güncelleştirmelerin fazlalaşması olucaktır.
Ya ni oyun her zaman yeniliğe açık olmalıdır ki bu tür sorunlarla karşılaşmayalım.
Levellerde bu kadar kolay aşılamamalıdır.
Leveller zorlaştırılmalı maximum lvl 99 olmalıdır.Böylece istediğin yerde para ve item kasabilirsin.

Not:Bu fikri dün gece Cplyakap lada konuştuk.Aklıma geldi ve buraya da yazdım.
Herkeze keyifli oyunlar ve iyi forumlar.
Mükemmel bir noktaya değinmişsin leweller az olduğundan cidden sıkıcı bi knighte bakıyorsun sanırım 83tü bi metin2 bakıyorsun 90 100 lewel bi karahan oyunu öyle 123 leweller var :S
yani neden bizim ikvmiz bu kadar ezik lewel utanılmasa 1 günde 49a kasılacak bu oyunda :S
Biz istiyoruz ki gerçekten çok güzel bir oyun olsun kavga gürültü patırtı olmasın yani öyle bi oyun yapılsın ki 20 yaş üstü zeka gerektirsin hem seviyeli dostluklar kurulur hemde görevlerde başarı oranı artar ama bu cümleleri kim kaile alır orası da merak konusu
Kullanıcı avatarı
Fantomx
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Fantomx »

denizxlord yazdı:
Fantomx yazdı:Dediklerine katılıyorum lakin , bunun tek çaresi oyunda ki güncelleştirmelerin fazlalaşması olucaktır.
Ya ni oyun her zaman yeniliğe açık olmalıdır ki bu tür sorunlarla karşılaşmayalım.
Levellerde bu kadar kolay aşılamamalıdır.
Leveller zorlaştırılmalı maximum lvl 99 olmalıdır.Böylece istediğin yerde para ve item kasabilirsin.

Not:Bu fikri dün gece Cplyakap lada konuştuk.Aklıma geldi ve buraya da yazdım.
Herkeze keyifli oyunlar ve iyi forumlar.
Mükemmel bir noktaya değinmişsin leweller az olduğundan cidden sıkıcı bi knighte bakıyorsun sanırım 83tü bi metin2 bakıyorsun 90 100 lewel bi karahan oyunu öyle 123 leweller var :S
yani neden bizim ikvmiz bu kadar ezik lewel utanılmasa 1 günde 49a kasılacak bu oyunda :S
Biz istiyoruz ki gerçekten çok güzel bir oyun olsun kavga gürültü patırtı olmasın yani öyle bi oyun yapılsın ki 20 yaş üstü zeka gerektirsin hem seviyeli dostluklar kurulur hemde görevlerde başarı oranı artar ama bu cümleleri kim kaile alır orası da merak konusu
Levellerin bu kadar kolay aşılır olması oyunu bence kolay kılıyor.
Az da olsa zorlaştırılmalı.
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…

Fantomx - Hunxfantom

“Genel Sohbet” sayfasına dön