güle güle okuduklarına harfiyen katılıyorum.1 aydır oyuna çok az giriyorum ve dediklerinin hepsini şu an yaşıyorum.
Yolun açık olsun...
''STRONGXŞİFA'' ''CHOOSENSXLARUQEN'' ELVEDA MERAN/İKV
- Megaxrealist
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: ''STRONGXŞİFA'' ''CHOOSENSXLARUQEN'' ELVEDA MERAN/İKV
Delixrealist
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Sewdiğim bi İnsanın Aramızdan Gitmesi Beni Üzdü Duygularını o Kadar Açık İfade Etmişsin ki Okurken Etkilendim Hemşo Senin Bende Ayrı bi Yerin Vardı Sende biLirsin . . . Telefon Numaran veya Msn Kullanıyorsan Özelden Mesajla Mutlaka Yolla Ankaraya Uğradığımda Seninle Görüşmek İstiyorum Bağları Koparmayalım .
Son Olarak ReeL Hayatında ve Gireceğin Sınavda BaşarıLar , Umarım Böyle Herşeyin En iyisi Olur Senin İçin Kardeşim. GönüL Konusunda da Allah Yardımcın Olsun diLerim İstediğine Kavuşursun Hayırlısıyla
Kendine İyi Bak... :!:
MeGaXQuarantine MeGaŞiFa
Son Olarak ReeL Hayatında ve Gireceğin Sınavda BaşarıLar , Umarım Böyle Herşeyin En iyisi Olur Senin İçin Kardeşim. GönüL Konusunda da Allah Yardımcın Olsun diLerim İstediğine Kavuşursun Hayırlısıyla
Kendine İyi Bak... :!:
MeGaXQuarantine MeGaŞiFa
- MeGaXTeaM Kurucu ve Başkanı
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
bende senin durumuna düştüm iyice günün 16 saati ya sbs yi düşünüyorum ya ikv yi.
yolun açık olsun hiçbir şey dışarıdaki hayattan daha zevkli değil unutmaman dileğiyle...
yolun açık olsun hiçbir şey dışarıdaki hayattan daha zevkli değil unutmaman dileğiyle...
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Yolun açık olsun
Ne çok SBS yi düşünen varmış bizim Meranda ilkokula giden ne kadar çok birey varmış pehh
Ne çok SBS yi düşünen varmış bizim Meranda ilkokula giden ne kadar çok birey varmış pehh
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
şuan ölmek şistiyorum kız reddetti
Strongxsifa yazdı:şuan ölmek şistiyorum kız reddetti
tamam işte dön oyuna
คl๓ค ๓คzlย๓ยภ คђıภı çıкคг คђєรtє คђєรtє
Psiqopat