Herkezle anlaşırım oyunda pek düşmanımda yok (istisnalar her zaman olur ) ama en iyi arkadaşım diye nitelendiremem nedendir bende bilemem
Arkadaş diilde abim olarak Kurtreiis(murat abi),Kurtbeyi(mehmet abi),Kurtlarxsuskun(ahmet abi),Kurtlarxyağız(yağız abi),ablam olarak Denizxinan (sevcan abla),kardeşim olarak Berkanbjk,Kurtlarxölümsüz,Sarıyerli...
Yeniçeri & Amisos loncasındaki sevdiğim abi/kardeş/ablalarım , Sonkorsan,Sonpitfallspell,Sarıölüm(o da yeniçeri ama olsun yer kaplasın burda ) Diğer Tüm ÖLÜM'ler Spiderfreak Tetik Masumprens Sonlayn(Abim o şimdi asker )Lodosxgirlbaytar, Gipsy,Raprenses,Kabusxmaster,Alparslan Kfygfb Rosafin
Sıralama gerekmeksizin yazmış bulunuyorum unuttuklarım varsa affola gerisi normal arkadaşlarım zaten
Karakter Adı :AmisosxxAmartis Sunucu : TıLsım.. LonCa : Amisos KLan : LoDoS.. KarakTer : Savaşçı
Yeniçeri & Amisos loncasındaki sevdiğim abi/kardeş/ablalarım , Sonkorsan,Sonpitfallspell,Sarıölüm(o da yeniçeri ama olsun yer kaplasın burda ) Diğer Tüm ÖLÜM'ler Spiderfreak Tetik Masumprens Sonlayn(Abim o şimdi asker )Lodosxgirlbaytar, Gipsy,Raprenses,Kabusxmaster,Alparslan Kfygfb Rosafin Dostxmurat
Sıralama gerekmeksizin yazmış bulunuyorum unuttuklarım varsa affola gerisi normal arkadaşlarım zaten
Karakter Adı :AmisosxxAmartis Sunucu : TıLsım.. LonCa : Amisos KLan : LoDoS.. KarakTer : Savaşçı
mdemirel yazdı:Oncelikle Merhaba Yenı forumumuz Hazırlı Olsun Hadi Bakalım
Benimkilere Gelelim
Mehmet
Serdar
Engin
Recep
Diyarbakırlıyım (adını bılmıyorum )
Real Loncasından bazı kısler
Amisos loncasından Bazı kısıler
vsvsvs