SOVE yazdı:Ecel getiren - papağan - Yücelen Ekolü Diş.
Bu 3 silahı ayrı ayrı denedim.
Her silahta Aynı yaratığı 10 defe hiç bir yetenek kullanmadan kestim. Dikkat edin HİÇ BİR YETENEK KULLANMADAN.
Her kesimde süre tuttum. Bu sürelere dayanarak her silahın kesim hızı ortalamarını aldım(saniye bazında). Sonuç aşağıdaki gibidir:
SOVE yazdı:Ecel getiren - papağan - Yücelen Ekolü Diş.
Bu 3 silahı ayrı ayrı denedim.
Her silahta Aynı yaratığı 10 defe hiç bir yetenek kullanmadan kestim. Dikkat edin HİÇ BİR YETENEK KULLANMADAN.
Her kesimde süre tuttum. Bu sürelere dayanarak her silahın kesim hızı ortalamarını aldım(saniye bazında). Sonuç aşağıdaki gibidir:
olaya hep yüzeysel bakdınız ama siz yöneticilerin bildiklerini bilmiormusunuz ?? bende ecelde var latifde var latif diyorum fakat bunu ben şuanki kullandığımız bölgeler için latif diyorum grub bölgelerinde bi yaratık gelir latif işte başka bi yaratığa ecel işler bellimi olur diğer silahlar işlemez bunu düşünmek için daha erken oldunun kanaatindeyim
Tamam ama,
2 kişi vs yapıyor 2 side tamamen tek efsun yücelen.
tek fark birinde yücelen kafa koparan, diğerinde ecel getiren.
Pek farkı olmuyor Allah kime verdiyse o kazanıyor :lol: yani durum neredeyse eşit gibi...
Demek istediğim, şaheser silahsa eğer, elinde kafakoparanla gezene vs de en az 20 canlık fark atmam lazım.
Benim bunu söylememdekş amaç, gerçekten kolay değil şaheser üretmek pahalı. Ben bunza zahmeti yerine getirmişsem, 2 günlük oyuncuya yenilmemem lazım.
Tek istediğim dün başlayan ile oyunu bilenin, yada parası olanla olmayanın ayırt edilebilir olmasıdır.
39 lvl zamanında üstü dizili bir element savaşcı, kendi seviyesindeki 2 savaşcıyı aynı anda kesebılıyordu.
Şuan öyle bi dengesizlik var ki ful saldırı/savunma hasar + ecel olan biri full tek item biri (elınde KK olan) vs atıyor ve elinde KK olan kazanıyor.vs içinde hem ağır, sert hem de üstünde krtik efsunu olmadn üst üste 2 defa krtık geldiği oluyor.Elinde ecel olansa belki hiç krıtık atamıyor.Yani şaheser üretsek de üretmesekte gene vs de şansa kalıyor iş.
Ha dersiniz canavar kesıcem Latif üretin hem yeni bölgede de iş görür.
Şaheser dediğin gerçekten fark yaratmalı ama ben Ejdersiz 1100 , Ejderli 1300 çakıyorsam bu işte bir iş var demektir..Eğer 1100 cakıyorsam Ejder elimde iken 2000 cakmam lazım adı üstünde şaheser değil mi ? Herkez büyü krtik ve kudret rejanarasyonuna bakıp birşey demiyor ama Ejderde de büyü hasarı eksikliği var.ELinde ejder olanla olmayanın pek farkı yok.
Ecel de bu hesap işte.Elinde KK de olsa Ecel de olsa iş şansa kalıyor.
Konuyu açan vs den bahsediyor Siz yaratık kesmekten Konu nerelere geldi . ..
Bence Eceli kötüleyenler Kullanmasını bilmiyor Yada hiç Vs atmadı hayatında.
Eceli olan kişi max olamaz olursa boşa üretmiş olur al bi balyoz daha iyi .
Eceli olan kişi vs ci oLmalıdır.
İtem dizilişi bana göre ;
187+Plevne 6 item gerisi 187+ardenenler.Dirençlerin hepsi eşit olsun.
Çantanda 3 tane YEDEK ardenenler item olsun.
Ben ecelden en iyi verimi, full direnç+ecel getiren le ws attığımda aldım.vs atttığım çoğu kişi üstümün full plevne oldugunu iddaa etti hep.Bence bi deneyin sizde görüceksiniz farkı.
Gomeos yazdı:Ben ecelden en iyi verimi, full direnç+ecel getiren le ws attığımda aldım.vs atttığım çoğu kişi üstümün full plevne oldugunu iddaa etti hep.Bence bi deneyin sizde görüceksiniz farkı.
Denicem ama Latif üretiyorum hayırlısıyla önce 187+plevn/arden set le denicem sonra Direnç ile denicem nasipse