AŞKPRENSİ VEDA
Re: AŞKPRENSİ VEDA
Benim Çar Süresiz Bloke Oldum Ama pes Etmedim Mailleştik Sonuç Benim Bloke olan çar yanlışlıkla bloklanmış
Bişiler yap pes etme
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
- XxxNeFReTxxX
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Allah Aşkına 1 defada veda dediginde git millet'e kendini acındırma veda veda forumda 10 tane aşkprensi veda konusu oldu 1 defada gittigini görmedim...
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
İbo Hemen vazqecme Destege Bi Mesaj at . ne oyLe Lan Bırakcam Bırakcam
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Saol Efe seni kesdiğimde foto almayı unutmuşumSerhatt yazdı:Yaslikurt yazdı:Ban yediysen ne olmuş açarsın bi çar kasar'sın Problem ne2 Çakaliçin oyunu bırakcaksan durma gitzaten ama 2 Çakala yaptıklarını ödetmeden bir yerme gitme derim otur otur duruğun yerde insanı deli etme
Selcuk video Güzel Olmus Elline sagLık..
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
nefrett her şeye sazan gibi atlıosun sen neyin nesisin onu söle bir kere sanamı soracam hem ne yaptımı #@!? veledleri
AkLıMı AlMaYa AkLıN YeTmEz..UğRaŞmAyA SabRıN YeTmEz...Ben KeNdİmDeN Bu KaDaR EmiNkeN AlaYıN GeLsİn HiÇ FaRkeTMeZ... !!!
...MaNŞeT...
...MaNŞeT...
cane böle yapma bee sana destek olmak için kasarız çarlarını hee gece takipçisai görewinide bn yaparım xD sen gel yeterki 2 tane çakal yüüzndn bırakılmaz younda evet bnm çarım çalındı bıraktım itemlerim çalındı yine bıraktım ama İKV artık bi yaşam tarzı oldu benim için onsuz bişe yapamıyorum aartık bence aynı şeylker senin içinde geçerli bak geri geliceksin oyuna geri gelince bul bizi elimizden geleni yaparız
[KuKLaCı]
- XxxNeFReTxxX
- İri Fare Avcısı
İçerik Düzenlendi...