Abim Vefat Etti [İlker Kurt]
- onygs1991
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Abim Vefat Etti [İlker Kurt]
4 hazirandan sonra haberleşelim sınavlardan kurtulalım.
IIxKıBRıSLıxII by Mkacafer...
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
No,Nothing Else Matters
Tamam bi Sorun Olmaz Benim İçin !!!onygs1991 yazdı:4 hazirandan sonra haberleşelim sınavlardan kurtulalım.
SeMBoL-İlleqalxsavaşçı-Çarşısuskun-IIEvReNx
Hesabım Yok Oyunda Varsa Bana Göre Bir Özelden Atta Takılam Abionygs1991 yazdı:4 hazirandan sonra haberleşelim sınavlardan kurtulalım.
SeMBoL-İlleqalxsavaşçı-Çarşısuskun-IIEvReNx
-
- Salgın Koruyucusu
Herhangi birinin yakını Vefat eder ama 40 gün evde Televizyon, Radyo, Bilgisayar vs buna benzer aletler açılmaz. Olması gerekende budur. Ama görüyorum ki insanlar Vefat edene saygı göstermekten kaçınıyor ve İslam kurallarında ise en az 7 gün yas tutulmasını bildirir. Bu tür aletleri çalıştırıp ve hatta çalıştırmakla yetinmeyip Forum gibi basit bir yere adam abisinin öldüğünü beyan ediyor. Neden ve ne gereği var ?.. Yapmayın Allah (c.c) aşkınıza bi kendinizi silkeleyip biz ne yapıyoruz deyip kendinizi bi ölçün. Aklınızı ölçün ve mantığınızı kavrayın. Allah (c.c) İslah eylesin sizleri ve sizin gibilerini.
-
- Salgın Koruyucusu
Neyse daha fazla günaha girmemek en iyisi.
- onygs1991
- Çınaraltı Müdavimi
ardahan yazdı:Herhangi birinin yakını Vefat eder ama 40 gün evde Televizyon, Radyo, Bilgisayar vs buna benzer aletler açılmaz. Olması gerekende budur. Ama görüyorum ki insanlar Vefat edene saygı göstermekten kaçınıyor ve İslam kurallarında ise en az 7 gün yas tutulmasını bildirir. Bu tür aletleri çalıştırıp ve hatta çalıştırmakla yetinmeyip Forum gibi basit bir yere adam abisinin öldüğünü beyan ediyor. Neden ve ne gereği var ?.. Yapmayın Allah (c.c) aşkınıza bi kendinizi silkeleyip biz ne yapıyoruz deyip kendinizi bi ölçün. Aklınızı ölçün ve mantığınızı kavrayın. Allah (c.c) İslah eylesin sizleri ve sizin gibilerini.
haklısın abi ne diyelim ki.arkadaş pc yi kapat açma bencede ardahan abi haklıdır.....
No,Nothing Else Matters
No,Nothing Else Matters
-
- Salgın Koruyucusu
Bana tam olarak adres verirsen gelip abin için bir Fatiha okuruz. Merak etme yaşım 28 çok rahat bir şekilde gelebilirim. İmkanlarım vardır her türlü.Ama yok gelmeyin ben insanların iyi niyetinden yararlanmak için böyle bir yalan attım diyecek isen bunuda senin mağdurluğuna verip çocuktur ne yapsa yeridir der geçeriz. Ama asla ölüm ile oyunu bir araya getirme şimdi sen abinin yasını tut kardeş. Sizin aile'de herhalde İslam'dan anlıyan biri vardır mutlaka ve hangi akla hizmet etmiş ki sana o pc'yi açtırmış aklım şaşıyor. Eğer yoksa İslam'dan anlıyan biri ; Bir tane Kuran'ı Kerim Kitabı temin et bir yerlerden mutlaka komşu yada akrabalarında olacaktır.Al ve oku yanlız abdetsiz eline alma. Sonra abimin yası sırasından nasıl bana Pc açtırdınız diye ailenden hesap sor.. Eğer yok başaramam dersen bir Camii'ye git ve imama sor bu yaptığın hareketler ne derecede yanlış diye.
Yine de ben sana asla ve asla inanmayıp senin iyi insanlardan faydanlanmak amacı ile böyle bir girişim içinde bulunduğunu düşünüyorum. Nitekim sana yakın olan insanlar dan en geç bugün yada yarın kanka şu varmı diye pm'ler ile kişi ve kişileri rahatsız edeceğini düşünüyorum.,,
İnşallah ben yanılıyorum ve inşallah benim bu dediklerimin hepsi yanlış ve haklı olan sensindir.
İNŞALLAH...
Yine de ben sana asla ve asla inanmayıp senin iyi insanlardan faydanlanmak amacı ile böyle bir girişim içinde bulunduğunu düşünüyorum. Nitekim sana yakın olan insanlar dan en geç bugün yada yarın kanka şu varmı diye pm'ler ile kişi ve kişileri rahatsız edeceğini düşünüyorum.,,
İnşallah ben yanılıyorum ve inşallah benim bu dediklerimin hepsi yanlış ve haklı olan sensindir.
İNŞALLAH...
- onygs1991
- Çınaraltı Müdavimi
umarım SeMBoL yalan atmıyorsundur......öğrenirim nasıl olsa
No,Nothing Else Matters
No,Nothing Else Matters
Hepimizin Başı sağolsun arkadaşlar ilker kardeşimiz vefat etmiştir ve bu oyun onun hayatında önemli bir yeri vardı belkide akşamları işten geldiğinde takıldığı tek yer ikv idi.
sembol kardeş sen onun kardeşi değilsin neden böle birşeye gerek duydun anlamadım
önemli olan ilkerin konuştuğu insanların arkadaşlarını kardeşlerini abilerini kaybettiklerini bilmeleri ve arkasından bir dua okumaları .
ilkerin bu oyunda 1.dereceden akrabası bulunmamakta kimse ben kardeşiydim akrabasıydım gibi ucuz işlere kalkışmasın
sembol kardeş sen onun kardeşi değilsin neden böle birşeye gerek duydun anlamadım
ilkerin bu oyunda 1.dereceden akrabası bulunmamakta kimse ben kardeşiydim akrabasıydım gibi ucuz işlere kalkışmasın
- Firelife
- Demirci Çırağı
Yalan söylemenin manası ne anlamadım ki kardeşi değilmiş kardeşiyim diyor :?