istkvxmunise yazdı:dreamtr yazdı:istkvxmunise yazdı:Bilge kağan plewne kolye ve yüzük satılık..
Cevriyesi ile takas olur eğer alacak varsa forumdan ulaşssın fiyat vermiyeceğim ciddi alıcılar irtibata geçsin benimle yani 10-15m verecek kişiler irtibata geçmesin!
Barbarxmunise
10 - 15 M verecekler irtibata gecmesin miş o set o kadar edecek mi ne satıyon sen savascı ya set mi satıyon yoksa buyucuye buyu hasarı + savunma mı satıyorsun kimi kandırmaya calısıyorsun sen ...
Buyuculer de savunma yada saldırı takı seti hic bir işe yaramaz arkadaslar bilmeyenlere boyleleri kakalamaya calısır aha plevne aha ardenlier gibi derler tek itemden farkı yoktur bakın kendiside yazıyor cevrosu ile takas olur diye aman dikkatli olun....Not bu arada konunun tasınması gerek burası kapalı carsı degil...
insan gibi yorum yapmayı öğren . sana açıklama yap diyen olmadı bide PLEVNE BÜYÜCÜLERDE GEREKLİ OLMASA NİYE ÖLÜM OYUNUNDA ÖDÜL OLARAK VERİLİRDİ M4LOZ
evet ben bir Malozum dogrudur ceşitli adlar da taktılar bana
Adım :Abdullah
Soyadım:Sucu
Yasım:34
Yerim:Mirada Del Lago hotel Reception Chief
Burda cebimi de yazarım sana da silerler Barbarlardan birisiymişsin madem Aleme sor (Alem de cebim var direkt arayabilirsin) yada birilerine sor ogrenirsin beceremezsen onları googl dan ara Nirada Del Lago nun telini bulursun varsa yuregin ararsın konusurz yada ara beni kendini belirtme bana oda fiyatı sor yegen nerde oldugum belli o MALOZ lafını bir tarafına #@!? ben varsa yuregin gel....