Kuzey yazdı:sercan harbiden saçmalıyosun amacın ne anlamadım ama neyse kararına saygı duyarım HAyatında basarılar.
Senden böyle bi tepki geleceğini biliyordum kardesim bi çok kişi de senin verdiğin tepkiyi verdi bunu size daha önce söyleyecektim fakat bi çoğunuzun buna karşı cıkacağını bildiğim için sadece belirli kişilerle paylaştım en sonunda buradan bildirdim Herşey için saol
VatanXLydeR yazdı: Kararını vermişsin bize karşı cıkmak düşmez.. İnşallah en hayırlı olur da Tekrar aramızda goruruz seni . Yardıma ihtiyacında bi Mesaj ötendeyim..
XxxNeFReTxxX yazdı:
Allah Aşkına git istemiyoruz seni kuklacı'da
arkadasım sen kimsin ki beni istemiyorsun beni istemeyenler olabilir doğrudur tekerine comak batırmısımdır ama kimsenin sözüyle bi yere gidecek değilim bu sana tek cevabımdır bu sayfaya yazıp kirletme sayfayı yazdığına zaten cevap alamayacaksın
lan yeter artık söylediğin iftiralar sen kimsin bana söylüyon bunları sor bakalım etrafa beni item vermediğim adam kaldı mı para vermediğim adam kaldı mı senin gibi bi bi aptal yüzünden bundan sonra sinirmi bozamam yeter artık ya 1 haftadır adıma car acılıyo etraftan para isteniyo adım karalanmaya calısınıyo sizin baska işiniz yokmu yok mu arkadasım benden baska adam bulamadınız mı karalıcak ne o herseyi tek tek yapmam sizi geriyo mu