Selamlar,
Loncanıza başarılar dilerim, umarım kalıcı ve başarılı olarak sunucumuzda sesinizi çıkarırsınız.
iyi forumlar,
M.Ali
Private loncası
Re: Private loncası
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Hayırlı Uğurlu Olsun Kardeşlerim .)privatextonani yazdı:arkadaşlar yeni bir yapılanma içine girmiş bulunmaktayız.bu tür konuşmalardan ben anlamam ama kurucularımız forumu kullanmadığı için ben bilgilendirme amaçlı açıyorum bu konuyu.hergün bir lonca açılıyor ve hergün 2 loncak apanıyor nerdeyse.bunu herkes biliyor tılsımın vazgeçilmezi oldu bu dönüşüm artık.bizde bu dağılan loncalara katıldık ve üzüldüğümüz sonuçlarla karşılaştık.sonunda bir karar werdik ve 3 yıllık dostlarımızla sağlam bir kip kurmaya karar verdik.3 yıllık dostluğumuza güvenerek dağılmıycak bir ekip kurduğumuzu düşünmekteyiz.
loncamızdaki tek yaptırım herhangi bir hırsızlık olayına karışan üyelerimize olacaktır.
ben şöyle bir ekibi sayayımda çakma bi çar çıkar falan başımız şişmesin dmi![]()
Privatextonani=şifacı=ben oluyorum![]()
privatexburjuva=büyücü
privatexsinsi=büyücü=samedsedir
privatexeva=polemikxburju
privatexcrazyman=crazyman=yücel abimiz
privatexphytonx=kızılvezir=kurucumuz
klanımıza gelince hangi klan olcağımız daha belli değil.arzlarda çok sağlam loncalar var.lodoslarda bu sayı daha az.belki bu yüzden lodos olabiliriz :lol:

Loncanızın En iyi Mertebelere gelmesi dileğiyle... Kadroda güzelmiş 
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
kadroya güveniyoruz zaten fatihçim :lol: çok sağol iyi dileğin için.birlikte yapamadık inş böle olcak bişeler...Louster yazdı:Loncanızın En iyi Mertebelere gelmesi dileğiyle... Kadroda güzelmiş
sağol kardeşimRoneY yazdı:Hayırlı Uğurlu Olsun Kardeşlerim .)privatextonani yazdı:arkadaşlar yeni bir yapılanma içine girmiş bulunmaktayız.bu tür konuşmalardan ben anlamam ama kurucularımız forumu kullanmadığı için ben bilgilendirme amaçlı açıyorum bu konuyu.hergün bir lonca açılıyor ve hergün 2 loncak apanıyor nerdeyse.bunu herkes biliyor tılsımın vazgeçilmezi oldu bu dönüşüm artık.bizde bu dağılan loncalara katıldık ve üzüldüğümüz sonuçlarla karşılaştık.sonunda bir karar werdik ve 3 yıllık dostlarımızla sağlam bir kip kurmaya karar verdik.3 yıllık dostluğumuza güvenerek dağılmıycak bir ekip kurduğumuzu düşünmekteyiz.
loncamızdaki tek yaptırım herhangi bir hırsızlık olayına karışan üyelerimize olacaktır.
ben şöyle bir ekibi sayayımda çakma bi çar çıkar falan başımız şişmesin dmi![]()
Privatextonani=şifacı=ben oluyorum![]()
privatexburjuva=büyücü
privatexsinsi=büyücü=samedsedir
privatexeva=polemikxburju
privatexcrazyman=crazyman=yücel abimiz
privatexphytonx=kızılvezir=kurucumuz
klanımıza gelince hangi klan olcağımız daha belli değil.arzlarda çok sağlam loncalar var.lodoslarda bu sayı daha az.belki bu yüzden lodos olabiliriz :lol:
eyw.sesimizi çıkarcağımızdan kimsenin şüphesi olmasınEsadullah yazdı:Selamlar,
Loncanıza başarılar dilerim, umarım kalıcı ve başarılı olarak sunucumuzda sesinizi çıkarırsınız.
iyi forumlar,
M.Ali
eyw dostumcatliloncasi yazdı:Loncanız Hayırlı Olsun.
Başarılar.
ÇatlıxbaŞkan
٩(-̮̮̃-̃)۶
ToNaNi
ToNaNı
Chunli
Kerkenez