Private loncası

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Re: Private loncası

Mesaj gönderen Esadullah »

Selamlar,

Loncanıza başarılar dilerim, umarım kalıcı ve başarılı olarak sunucumuzda sesinizi çıkarırsınız.

iyi forumlar,
M.Ali
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
RoneY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen RoneY »

privatextonani yazdı:arkadaşlar yeni bir yapılanma içine girmiş bulunmaktayız.bu tür konuşmalardan ben anlamam ama kurucularımız forumu kullanmadığı için ben bilgilendirme amaçlı açıyorum bu konuyu.hergün bir lonca açılıyor ve hergün 2 loncak apanıyor nerdeyse.bunu herkes biliyor tılsımın vazgeçilmezi oldu bu dönüşüm artık.bizde bu dağılan loncalara katıldık ve üzüldüğümüz sonuçlarla karşılaştık.sonunda bir karar werdik ve 3 yıllık dostlarımızla sağlam bir kip kurmaya karar verdik.3 yıllık dostluğumuza güvenerek dağılmıycak bir ekip kurduğumuzu düşünmekteyiz.
loncamızdaki tek yaptırım herhangi bir hırsızlık olayına karışan üyelerimize olacaktır.
ben şöyle bir ekibi sayayımda çakma bi çar çıkar falan başımız şişmesin dmi :P

Privatextonani=şifacı=ben oluyorum :P
privatexburjuva=büyücü
privatexsinsi=büyücü=samedsedir
privatexeva=polemikxburju
privatexcrazyman=crazyman=yücel abimiz
privatexphytonx=kızılvezir=kurucumuz

klanımıza gelince hangi klan olcağımız daha belli değil.arzlarda çok sağlam loncalar var.lodoslarda bu sayı daha az.belki bu yüzden lodos olabiliriz :lol:
Hayırlı Uğurlu Olsun Kardeşlerim .)
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Louster
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Louster »

Loncanızın En iyi Mertebelere gelmesi dileğiyle... Kadroda güzelmiş =)
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
privatextonani
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen privatextonani »

Louster yazdı:Loncanızın En iyi Mertebelere gelmesi dileğiyle... Kadroda güzelmiş =)
kadroya güveniyoruz zaten fatihçim :lol: çok sağol iyi dileğin için.birlikte yapamadık inş böle olcak bişeler...
RoneY yazdı:
privatextonani yazdı:arkadaşlar yeni bir yapılanma içine girmiş bulunmaktayız.bu tür konuşmalardan ben anlamam ama kurucularımız forumu kullanmadığı için ben bilgilendirme amaçlı açıyorum bu konuyu.hergün bir lonca açılıyor ve hergün 2 loncak apanıyor nerdeyse.bunu herkes biliyor tılsımın vazgeçilmezi oldu bu dönüşüm artık.bizde bu dağılan loncalara katıldık ve üzüldüğümüz sonuçlarla karşılaştık.sonunda bir karar werdik ve 3 yıllık dostlarımızla sağlam bir kip kurmaya karar verdik.3 yıllık dostluğumuza güvenerek dağılmıycak bir ekip kurduğumuzu düşünmekteyiz.
loncamızdaki tek yaptırım herhangi bir hırsızlık olayına karışan üyelerimize olacaktır.
ben şöyle bir ekibi sayayımda çakma bi çar çıkar falan başımız şişmesin dmi :P

Privatextonani=şifacı=ben oluyorum :P
privatexburjuva=büyücü
privatexsinsi=büyücü=samedsedir
privatexeva=polemikxburju
privatexcrazyman=crazyman=yücel abimiz
privatexphytonx=kızılvezir=kurucumuz

klanımıza gelince hangi klan olcağımız daha belli değil.arzlarda çok sağlam loncalar var.lodoslarda bu sayı daha az.belki bu yüzden lodos olabiliriz :lol:
Hayırlı Uğurlu Olsun Kardeşlerim .)
sağol kardeşim :)
Esadullah yazdı:Selamlar,

Loncanıza başarılar dilerim, umarım kalıcı ve başarılı olarak sunucumuzda sesinizi çıkarırsınız.

iyi forumlar,
M.Ali
eyw.sesimizi çıkarcağımızdan kimsenin şüphesi olmasın ;)
catliloncasi yazdı:Loncanız Hayırlı Olsun.

Başarılar.
ÇatlıxbaŞkan
eyw dostum

٩(-̮̮̃-̃)۶
ToNaNi
ToNaNı
Chunli
Kerkenez

“Genel Sohbet” sayfasına dön