Ocak 26 ya kadar yokum ..
- lodossovalyesi
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Ocak 26 ya kadar yokum ..
Ah bi sussan da şu konu silinse gitse Sen bi konu aç ben sana Dalga geçer gibi yorum yapıyım sen bana ne derdin he tabi hahaha çok güzel espri der gülerdin ? Ayrıca Benim anlama kabiliyetim geniştir merak etme seni anlamakta hiç güçlük çekmedim Bu konu boş konu değidlir haber vermek için açtım sizin açtığınız gibi özenti özenti mesajlar atmam merak etme İmzanı bile benden çalıp özeniyosan bu senin bişeyleri yapamadığın anlamına gelir 
İkvxkritikçisi
- Hunxemrehan
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
Arkadaşım açtığın konu kadar boş boş şeyler yazıyosun konunun imzayla ne alakası var ben sana espiri mahiyetinde lütufta bulunuyorum sen bana salak diye hakaret ediyosun ayda yılda bire konu açmışsın iyiki açtın yani al konunun turşusunu kur istersen burdan bana sövebilirsinde fakat şunu bil seni iplemiyorum...Bi dahada bu konuyu görüntüleyen t*p olsun...Hadi yaz şimdi kendi kendine istediğin kadar seni açtığın konuyla baş başa bırakıyorum...

Hunxemrehan,Hunxpesimistyle,Hunxküheylan
Sen gülerken yanındakilerde güler,
Ama ağlarken yalnız ağlarsın,
Onun için öyle bir ağaca yaslan ki,
Asla yıkılmasın...
bak kocum recep bi konu açmıs oyunda yokum 26 ocaka kdr demis seni ilgilendirmiyosa yorum yapma sen aranıyon ne espirisi espiri felan degil adam haber vermek maksadıyla yazmıs bilki bu adamı oyunda senden daha çok seveni sayanı var bunu unutma seni ilgilendirmiyorsa konusma sus orda böle bos bos tartısmalara sürükleme konuyu...
RUGİENTES CaMiLoCieNFueGoS
Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..
Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..
Sen elalemi takma kanka en kısa şekilde oyuna dönmene bak bende oyuna dönebilsem beraber takılırdık
eski günlerdeki gibi
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■