Muhahaa Boss diye yazılıyo , kesildikden sonra Boş diye okunuyoESMER yazdı:Boş değil Boss ( Patron ). Güzel tespitler eline sağlık.
Hem Zubo her dirildiklerinde farklı enerjilerle kalkıyolar. Ama 3 aşağı 5 yukarı enerjileri böle.
Muhahaa Boss diye yazılıyo , kesildikden sonra Boş diye okunuyoESMER yazdı:Boş değil Boss ( Patron ). Güzel tespitler eline sağlık.
sence boss türkçe miztty yazdı:Türkçe öğretmenimisin? sonuçta ne demek istediğimi anlamişsin önemli olan o ... Bir kaç harf için bir birimizi kırmayalımBarmen yazdı:boş Yerine boss Die yazılıyor Diye Biliyorum Kardeş![]()
işte ben türkçeleştirdimSagopakajmeran yazdı:sence boss türkçe miztty yazdı:Türkçe öğretmenimisin? sonuçta ne demek istediğimi anlamişsin önemli olan o ... Bir kaç harf için bir birimizi kırmayalımBarmen yazdı:boş Yerine boss Die yazılıyor Diye Biliyorum Kardeş![]()
:D
bir kaç resim çektim evet hep farklı enerji ile uyanıyorlar aşaği yukarı ama aynı ben en güzel çikmişlarindan bir kaçini seçtimmrgizemli yazdı:Muhahaa Boss diye yazılıyo , kesildikden sonra Boş diye okunuyoESMER yazdı:Boş değil Boss ( Patron ). Güzel tespitler eline sağlık.
Hem Zubo her dirildiklerinde farklı enerjilerle kalkıyolar. Ama 3 aşağı 5 yukarı enerjileri böle.