Gölge haramileri loncanızın adını kirletiyor bu şerefsizzler.Size bu hrsızların ismini vereyim.Yoyu - Zbteamxlider - Yemrett bu kişiler loncanızda bulundukça loncanız batmaya devam edecektir.Üstte kanıtıda var.Aktarım yaparken gözlüğümü ve paramı çaldı.Geri verdiği sürece sorun yok.Ama vermedikler isürece atılmalarını istiyorum.
Ulan #@!? halsıyetsız adam benım para ve gözlugumu senden nasıl calıyım sen benden caldın sende aktarım yaparken bana verdın ama ben sana gerı verdım ? neden cunku benım olan seyı neden sana verıyım ? o Çalıntı Çarlarıda bıyerıne sok tamam mı #@!? cocgu kufr ettırme bana s.gt kendı sunucuna Kayaoğlu ve Tikiyy benım mah.de oynayan cocuk sende carını caldınn .
Crime of Team
Takım Suçu
Adalet ve Suç Bir arada Her Hakkım Saklıdır®™
| l | lllll| lll||lll || llll + 18
²¹°¹ ³³²¹³ °¹²¹³³ ¹³³
Gölge haramileri loncanızın adını kirletiyor bu şerefsizzler.Size bu hrsızların ismini vereyim.Yoyu - Zbteamxlider - Yemrett bu kişiler loncanızda bulundukça loncanız batmaya devam edecektir.Üstte kanıtıda var.Aktarım yaparken gözlüğümü ve paramı çaldı.Geri verdiği sürece sorun yok.Ama vermedikler isürece atılmalarını istiyorum.
Peki arkadaşım mademki adam hırsız sen parayla gözlüğü nie ona veriyosun onu anlamadım.
Alakasız kişiler bu foruma girip yazı yazmasın diye dipnotu düşmüş ArdaHan arkadaşımız. Bu konuya bu tür olaylar yazılıp kirletilmesin! Daha fazlada dallandırılıp budaklandırılmasın! Herhangi bir şikayeti olan varsada eğer onun yeri burası değil! İkv'nin şikayet bölümü var! Lonca'nın adını kirletmeye çalışmayın!!!
Asıl konuya kaldığımız yerden devam HaYaLeT:Büyücü IIHaYaLeTII:Savaşçı