Kayaoğlu ve Tikiyy Çalınmıştır .

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
CaNaVaRGeNCLiK
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Kayaoğlu ve Tikiyy Çalınmıştır .

Mesaj gönderen CaNaVaRGeNCLiK »

Asıl hırsız olan sensin ben sana büyücü bende savaşçıyı sadece sana vereceğim büyücüyü aktardım dedim.sana büyücüye aktarman için özlük ve 4.5 m para verdim sen onları çaldın.Birde hangi yüzle bana hırsız diyorsun.
Resim
Resim

Şimdi bunada bir bahane bul bakalım.
Sedat Gevezeoğlu

Resim
Kullanıcı avatarı
forum1907
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen forum1907 »

Ulan Serefsiz insan Benden çaldıgın ıtemlerı tekrar neden sana verıyım be . Kufur ettirme bana Şimdi kendın bıle dıoysun

bende savaşçıyı sadece sana vereceğim büyücüyü aktardım dedim.
hala çalmadım diyosunnnn :evil:
Resim
Crime of Team
Takım Suçu

Adalet ve Suç Bir arada
Her Hakkım Saklıdır®™
| l | lllll| lll||lll || llll + 18
²¹°¹ ³³²¹³ °¹²¹³³ ¹³³
Kullanıcı avatarı
Macroban
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Macroban »

forum1907 yazdı:Ulan Serefsiz insan Benden çaldıgın ıtemlerı tekrar neden sana verıyım be . Kufur ettirme bana Şimdi kendın bıle dıoysun

bende savaşçıyı sadece sana vereceğim büyücüyü aktardım dedim.
hala çalmadım diyosunnnn :evil:
Bİr önceki konuda bu yakamoz senin tikky le kayaoğlunu kendi karakteri olarak yazdı bunu biLesin buda bir kanıt
Babam iki tür insan bulunduğunu söylerdi. İşi yapanlar ve yapılan işten kendine kredi çıkartanlar. O, benden birinci grupta yer almam için çalışmamı istedi. Zira bu grupta
diğerinden daha az rekabet vardı .. Gandhi
Kullanıcı avatarı
CaNaVaRGeNCLiK
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Çarlar benim çaldım demiyorum aldım diyorum.Ayrıca öyle satında almadım bilip bilmeden konuşayın.Çarlar benim neden yazmayayım İmzama sence?
Sedat Gevezeoğlu

Resim
Kullanıcı avatarı
Yoyu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Yoyu »

Peki Yakamozxcanavar buna ne diceksın peki bakalım ?Çarı calıyosun sonra calıntıymıs dıosun Çar :)

Resim
Yoyu

Resim

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.
Kullanıcı avatarı
Aerrow
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Aerrow »

Bu oyunda kimin ne halt olduğunu herkes gayet iyi biliyor.
Şunuda söylemeden geçemeyecem Yemret'in hırsız olduğunu bilmeyen yok zaten buna kanıtada gerek yok :D
Zamanında kanka ayağına yatıp epemi çalan yemrettir.Sıkıyosa inkar etsin.

Bu Yoyu ve Yemret Teşkilatın number one dümbüklerindendir.Fuarda ve Buluşmalarda kedi gibi mızmız takılan bu tipler Oyunda ve Msnde aslan gibidirler.Bununda kanıtı var.

Ve buradan Gölge Haramileri loncasının liderine ya da başkanına sesleniyorum.Bu adamlar loncanızın adını kirletir.Dilediğiniz kanıtıda dayarım önünüze.Bu adamlar sizin loncanıza layık değil.
LODOS'a Taze KAN, Teşkilata HEYECAN...

kopi
GaRaVeL
Aerrow
AeRRoW
Redcaps

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz...
Kullanıcı avatarı
forum1907
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen forum1907 »

1.50 Boyunla neler yaptın bakalım :) Fuarda yapabildin mi hayır :) Kanıt varmı ? varsa Koy bakalım .. Boyudan buyuk laflara kalkışma ufaklık seni ;)

Tam Tersine fuarda gelıyosun yanıma Yoyuya okadar şey dedinde neden bisey yapamadın gücün mü yetmedi :) Yoyunun bacagına gelıor boyun Senı ufaklık ;)

Şimdi nap bılıyomusn Git Bi kafese bol bol basketbol oyna belkı boyun uzar öyle gelirsin yanıma ;) Ozamanda seni adam die karşıma alır bi güzel benzetirim sımdı daha kucuksun .. ;)
Resim
Crime of Team
Takım Suçu

Adalet ve Suç Bir arada
Her Hakkım Saklıdır®™
| l | lllll| lll||lll || llll + 18
²¹°¹ ³³²¹³ °¹²¹³³ ¹³³
Kullanıcı avatarı
CaNaVaRGeNCLiK
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Yoyu yazdı:Peki Yakamozxcanavar buna ne diceksın peki bakalım ?Çarı calıyosun sonra calıntıymıs dıosun Çar :)

Resim
Çarı ben çalmadım çalan çalmış çar çalıntı dedim.Bunu demekle ne ispatlayabiliyorsun gel ispatla.Şerefsizler hem çalıyorsunuz hem bana çaldın diyorsunuz.
Sedat Gevezeoğlu

Resim
Kullanıcı avatarı
Aerrow
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Aerrow »

forum1907 yazdı: 1.50 Boyunla neler yaptın bakalım :) Fuarda yapabildin mi hayır :) Kanıt varmı ? varsa Koy bakalım .. Boyudan buyuk laflara kalkışma ufaklık seni ;)

Tam Tersine fuarda gelıyosun yanıma Yoyuya okadar şey dedinde neden bisey yapamadın gücün mü yetmedi :) Yoyunun bacagına gelıor boyun Senı ufaklık ;)

Şimdi nap bılıyomusn Git Bi kafese bol bol basketbol oyna belkı boyun uzar öyle gelirsin yanıma ;) Ozamanda seni adam die karşıma alır bi güzel benzetirim sımdı daha kucuksun .. ;)

Kavaktada boy var ama sadece rüzgar yapıyo :D Yoyu veledi onuda yapamadı.Ben ona gel dışarı dedim g*tü yemediği için gelemedi.Ulan dangalak sen değilmiydin tamam eray boşver ben özür dilerim diye bir daha olmaz diye.Sizi aslında JND nın eminönünde buluştuğu gün oyacaktım ama yatın kalkın JND ya dua edin.Bu 2 oluyo eğer bir yerde karşılaşırsak dışarı çağırdığımda gelmezseniz o kadar İKV severin önünde kapışcam sizinle.Bunada varım ben.Dediğim gibi zürafa kadar boyunuz var ama bir ceylan kadar yürekli değilsiniz.Madem boyumu küçümsüyorsun seni aha burdan herkes önünde tehdit ediyorum.Çık karşıma bu boyda bir insanın seni nasıl hırpalayacağını gör.Yok dayım mafya dayım şu dayım bu ayaklarını bırak aslan varsa yüreğin gel kapışalım.

Gerçi senide normal görmek lazım blue çağındaki veletler genelde böyle oluyo hırçın ama kedicik :D
Msn de oyunda asıp kesmekle olmuyo bu işler.Fuarda yoyu ya ettiğim küfürleri sen dahil yanındaki arkadaşlarında duydu.Hangi biriniz müdahele edebildiniz ?Neden çünkü hiçbirnizde yürek yok.Sadece SANAL' da adamız diye geçiniyonuz.

Birde senin 90 m ye BETA çarı açarım dediğin şeylerde duruyo aslan :D Şansını zorlama efendi ol...
LODOS'a Taze KAN, Teşkilata HEYECAN...

kopi
GaRaVeL
Aerrow
AeRRoW
Redcaps

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz...
Kullanıcı avatarı
bLacksin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen bLacksin »

Aerrow yazdı:
forum1907 yazdı: 1.50 Boyunla neler yaptın bakalım :) Fuarda yapabildin mi hayır :) Kanıt varmı ? varsa Koy bakalım .. Boyudan buyuk laflara kalkışma ufaklık seni ;)

Kavaktada boy var ama sadece rüzgar yapıyo :D Yoyu veledi onuda yapamadı.Ben ona gel dışarı dedim g*tü yemediği için gelemedi.Ulan dangalak sen değilmiydin tamam eray boşver ben özür dilerim diye bir daha olmaz diye.Sizi aslında JND nın eminönünde buluştuğu gün oyacaktım ama yatın kalkın JND ya dua edin.Bu 2 oluyo eğer bir yerde karşılaşırsak dışarı çağırdığımda gelmezseniz o kadar İKV severin önünde kapışcam sizinle.Bunada varım ben.Dediğim gibi zürafa kadar boyunuz var ama bir ceylan kadar yürekli değilsiniz.Madem boyumu küçümsüyorsun seni aha burdan herkes önünde tehdit ediyorum.Çık karşıma bu boyda bir insanın seni nasıl hırpalayacağını gör.Yok dayım mafya dayım şu dayım bu ayaklarını bırak aslan varsa yüreğin gel kapışalım.

Gerçi senide normal görmek lazım blue çağındaki veletler genelde böyle oluyo hırçın ama kedicik :D
Msn de oyunda asıp kesmekle olmuyo bu işler.Fuarda yoyu ya ettiğim küfürleri sen dahil yanındaki arkadaşlarında duydu.Hangi biriniz müdahele edebildiniz ?Neden çünkü hiçbirnizde yürek yok.Sadece SANAL' da adamız diye geçiniyonuz.

Birde senin 90 m ye BETA çarı açarım dediğin şeylerde duruyo aslan :D Şansını zorlama efendi ol...

Rüzgar yapma len :D
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön