Şimdi bunada bir bahane bul bakalım.
hala çalmadım diyosunnnn :evil:bende savaşçıyı sadece sana vereceğim büyücüyü aktardım dedim.
Bİr önceki konuda bu yakamoz senin tikky le kayaoğlunu kendi karakteri olarak yazdı bunu biLesin buda bir kanıtforum1907 yazdı:Ulan Serefsiz insan Benden çaldıgın ıtemlerı tekrar neden sana verıyım be . Kufur ettirme bana Şimdi kendın bıle dıoysun
hala çalmadım diyosunnnn :evil:bende savaşçıyı sadece sana vereceğim büyücüyü aktardım dedim.
Çarı ben çalmadım çalan çalmış çar çalıntı dedim.Bunu demekle ne ispatlayabiliyorsun gel ispatla.Şerefsizler hem çalıyorsunuz hem bana çaldın diyorsunuz.Yoyu yazdı:Peki Yakamozxcanavar buna ne diceksın peki bakalım ?Çarı calıyosun sonra calıntıymıs dıosun Çar![]()
forum1907 yazdı: 1.50 Boyunla neler yaptın bakalımFuarda yapabildin mi hayır
Kanıt varmı ? varsa Koy bakalım .. Boyudan buyuk laflara kalkışma ufaklık seni
![]()
Tam Tersine fuarda gelıyosun yanıma Yoyuya okadar şey dedinde neden bisey yapamadın gücün mü yetmediYoyunun bacagına gelıor boyun Senı ufaklık
![]()
Şimdi nap bılıyomusn Git Bi kafese bol bol basketbol oyna belkı boyun uzar öyle gelirsin yanımaOzamanda seni adam die karşıma alır bi güzel benzetirim sımdı daha kucuksun ..
![]()
Aerrow yazdı:forum1907 yazdı: 1.50 Boyunla neler yaptın bakalımFuarda yapabildin mi hayır
Kanıt varmı ? varsa Koy bakalım .. Boyudan buyuk laflara kalkışma ufaklık seni
![]()
Tam Tersine fuarda gelıyosun yanıma Yoyuya okadar şey dedinde neden bisey yapamadın gücün mü yetmediYoyunun bacagına gelıor boyun Senı ufaklık
![]()
Şimdi nap bılıyomusn Git Bi kafese bol bol basketbol oyna belkı boyun uzar öyle gelirsin yanımaOzamanda seni adam die karşıma alır bi güzel benzetirim sımdı daha kucuksun ..
![]()
Kavaktada boy var ama sadece rüzgar yapıyoYoyu veledi onuda yapamadı.Ben ona gel dışarı dedim g*tü yemediği için gelemedi.Ulan dangalak sen değilmiydin tamam eray boşver ben özür dilerim diye bir daha olmaz diye.Sizi aslında JND nın eminönünde buluştuğu gün oyacaktım ama yatın kalkın JND ya dua edin.Bu 2 oluyo eğer bir yerde karşılaşırsak dışarı çağırdığımda gelmezseniz o kadar İKV severin önünde kapışcam sizinle.Bunada varım ben.Dediğim gibi zürafa kadar boyunuz var ama bir ceylan kadar yürekli değilsiniz.Madem boyumu küçümsüyorsun seni aha burdan herkes önünde tehdit ediyorum.Çık karşıma bu boyda bir insanın seni nasıl hırpalayacağını gör.Yok dayım mafya dayım şu dayım bu ayaklarını bırak aslan varsa yüreğin gel kapışalım.
Gerçi senide normal görmek lazım blue çağındaki veletler genelde böyle oluyo hırçın ama kedicik
Msn de oyunda asıp kesmekle olmuyo bu işler.Fuarda yoyu ya ettiğim küfürleri sen dahil yanındaki arkadaşlarında duydu.Hangi biriniz müdahele edebildiniz ?Neden çünkü hiçbirnizde yürek yok.Sadece SANAL' da adamız diye geçiniyonuz.
Birde senin 90 m ye BETA çarı açarım dediğin şeylerde duruyo aslanŞansını zorlama efendi ol...