Atax lonca mı çapulcu sürüsü mü?

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ataxumut
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Atax lonca mı çapulcu sürüsü mü?

Mesaj gönderen Ataxumut »

Vahit yazdı:Biz efeciklerle savaş halindeyken seni çok uyardık dimi ?
Uzakdur sonra kimse kurtaramaz seni elimizden diye ? Haksızmıyım ?
Bizim gözümüzde efecikler neyse sende osun
Bakıyorum kuyruk sıkışınca foruma dönmüşsün :)
Daha çok dönecek yerler arayacaksın bu konuda şüphen asla olmasın ;)
Hz Hızır ın Ayasofya camii de ağlayan taş a parmağını sokup Ayasofya camii ni nasıl kıbleye döndürdüyse Atalonca da sana parmağını sokup kıbleni bulduracaktır bu konuda şüphen olmasın

Yanında 2 kaşar alıp millete dalan köfte seni kesmekden ben bıktım :arrow: inan bıktım
Hergün kaşarlı köfte yenilmez dimi ?

Not olarakda seni her gördüğümüz yerde keseceğiz bunda şüphen olmasın ;)
Birde başkalarının vurupda canımızı düşürdükden sonra yada bizi kesdikden sonra yanımıza gelip oturup sen kesmişlsin gibi gösterme
Yakışmıyor sana ;)

Vesselam
Harfi Harfine katılıyorum :D
----CyBeRxAvcı--CyBeRxswaqeR--AtaxumuT----

Resim

Medeni olmayan milletler, medeni olanların ayakları altında kalmaya mahkumdur.
M.Kemal ATATÜRK
yalcin
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen yalcin »

Devran yazdı:La şu konuyu açan iti muhatap alıp yazmayın yaaa çakal iksir çeke çeke kafayı buluyodu :D kaldıki ezik daha 2 ay olmadı gördüğünde saygı hürmet gösteriodun şimdi dibin nie kalktı yoksa hasar arden itemmi düşürdün :D
Devran seni kullandığın kelimeler dolayısıyla kınıyorum.Ayrıca Ata lar kalabalık olan lodos gurubunu seçerek 3-0 galip durumda oyuna devam etmektedir.dürüst olalım zor olan Arz olmaktır.Ben Arz olan herkesi takdir ediyorum.Karanlıköfkeyi eskiden tanırım LODOS olalım güçlü ve kalabalık olan taraf dediğimde Ben güçlünün değil ezinlenin yanındayım demişti,dün gibi hatırlıyorum.
Kullanıcı avatarı
gaox
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen gaox »

TraNncE yazdı:
SerkanSerkan yazdı:Senin gibi herhangi bir lodosu tek gördüğümde tazı gibi saldırıp, kalabalık dolaşanları görünce abi işim var ayağına yatan... bizim gibi siz tazıları dizginleyen gruplarada böyle iftiralar atan veletlere affımız yok ;) Ne güzel de söylemiş yanımda birileri olunca saldırıyoruz diye, fark o zaten... Biz tek olsak bile kaçmayıp kesiyoruz sizi...

Köfte ekmek arası yapıp yerim seni Biz bu foruma kestiklerimizin fotolarını koysaydık Albüm olurdu... :twisted: Durmak yok kesmeye devam.. :twisted:

bende yeni fark ettim karanlıkköfte değil Öfke imiş yanlış oldu tabi sizin ona ne dediğinize bağlı:)
Gaoxinqi Lonesorcerer
Resim
Crvenazvezda Rhxstrong
Kullanıcı avatarı
TraNncE
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen TraNncE »

gaox yazdı:
TraNncE yazdı:
SerkanSerkan yazdı:Senin gibi herhangi bir lodosu tek gördüğümde tazı gibi saldırıp, kalabalık dolaşanları görünce abi işim var ayağına yatan... bizim gibi siz tazıları dizginleyen gruplarada böyle iftiralar atan veletlere affımız yok ;) Ne güzel de söylemiş yanımda birileri olunca saldırıyoruz diye, fark o zaten... Biz tek olsak bile kaçmayıp kesiyoruz sizi...

Köfte ekmek arası yapıp yerim seni Biz bu foruma kestiklerimizin fotolarını koysaydık Albüm olurdu... :twisted: Durmak yok kesmeye devam.. :twisted:

bende yeni fark ettim karanlıkköfte değil Öfke imiş yanlış oldu tabi sizin ona ne dediğinize bağlı:)
Ben şahsen bilerek öle diyorum Köfte daha çok yakısıyo ona :twisted:
CyBeRxKiLLeR-CyBeRxTraNcE-CyBeRxqöLge-AtaxBerZaH
Resim
Kullanıcı avatarı
gaox
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen gaox »

sondada belirttiğim gibi öyle diyorduysanız karışamayız:)
Gaoxinqi Lonesorcerer
Resim
Crvenazvezda Rhxstrong
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

yalcin yazdı:
Devran yazdı:La şu konuyu açan iti muhatap alıp yazmayın yaaa çakal iksir çeke çeke kafayı buluyodu :D kaldıki ezik daha 2 ay olmadı gördüğünde saygı hürmet gösteriodun şimdi dibin nie kalktı yoksa hasar arden itemmi düşürdün :D
Devran seni kullandığın kelimeler dolayısıyla kınıyorum.Ayrıca Ata lar kalabalık olan lodos gurubunu seçerek 3-0 galip durumda oyuna devam etmektedir.dürüst olalım zor olan Arz olmaktır.Ben Arz olan herkesi takdir ediyorum.Karanlıköfkeyi eskiden tanırım LODOS olalım güçlü ve kalabalık olan taraf dediğimde Ben güçlünün değil ezinlenin yanındayım demişti,dün gibi hatırlıyorum.

Arkadas biz basindan beri Lodosuz lodos guclu diye lodos a gecmedik yani ;)
Ayrica bizim kimseden cekinmemiz soz konusu degildir yani bunun icin klan secmeyiz bilmem anlatabildimmi ;)
Gucluden yana olsak klanimiza yag yakardik ama ben Ata carimla arz olup Lodos kesen biriyim umarim yeterlidir.
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
abdullatif82
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen abdullatif82 »

kupluce yazdı:
yalcin yazdı:

Arkadas biz basindan beri Lodosuz lodos guclu diye lodos a gecmedik yani ;)
Ayrica bizim kimseden cekinmemiz soz konusu degildir yani bunun icin klan secmeyiz bilmem anlatabildimmi ;)
Gucluden yana olsak klanimiza yag yakardik ama ben Ata carimla arz olup Lodos kesen biriyim umarim yeterlidir.
sancak açıldığından beri benim hiç arz çarım olmadı mesela bu zamana kadar şuan sadece kp kasmak için kullandığım çar var yani lodosun güçlü olmasıyla alakası yok . ama şunada eminim lonca olarak arz olsaydık durum tam terside olabilirdi.
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy

zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

tacif yazdı:evet çapuLCU DENEBILIR HEHE :D TOPLANMIS 3 5 COCUK ADAM KESIOLAR ÜSTÜNE BİŞEY YAPMIŞ GİBİ ÖVÜNÜYORLAR NE DİYELIM ADAMLAR SABAH AKSAM PC BASI YAPACAK BİSE YOK KARI KIZ DESEK ONLARDA YOK REALDE YUZUNE BILE BAKMAZLAR BURDA AHKAM KESIO ALLAH SONUNUZU HAYIR ETSIN MK 8-)

Tanimadigin sahislar hakkinda yorum yapabilen bir sahsiyet ne denilebilrki laf anlatmaya degmez.Kendini tatmin ediceksen havla havla dur ;)
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
xbaskanx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen xbaskanx »

burda yazan hiç bir yorumu okumadım başlık bana yetti Ata lar tam bir sürü evet o doğru ;)
ve bu aralar değerli arkadaşlarıma ablalarıma ve abilerimi kesiyorlarmış tek de görseler kalabalıklda :o
en son beni 5 ata kendi sancağımda kesti ertesi gün o sinirle o 5 atayı artı 19 lodosu toplayıp teke tekde 23 lodosu 3.0 (4 tanesi Ata :D
son kalan bir ata yı ise 3.2 :D yendim. baya bi sitres attım sanırım Ata'lara bir darbe daha atmanın vakti geldi biraz durmaları açısından ;)

Tuğraxburaközer
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

xbaskanx yazdı:burda yazan hiç bir yorumu okumadım başlık bana yetti Ata lar tam bir sürü evet o doğru ;)
ve bu aralar değerli arkadaşlarıma ablalarıma ve abilerimi kesiyorlarmış tek de görseler kalabalıklda :o
en son beni 5 ata kendi sancağımda kesti ertesi gün o sinirle o 5 atayı artı 19 lodosu toplayıp teke tekde 23 lodosu 3.0 (4 tanesi Ata :D
son kalan bir ata yı ise 3.2 :D yendim. baya bi sitres attım sanırım Ata'lara bir darbe daha atmanın vakti geldi biraz durmaları açısından ;)

Tuğraxburaközer

Ws de iyi oldugunu biliyoruz bunun icin tebrik de ediyoruz ;)
Ama is savasa geldimi her turlu keseriz sorun kalabalik olmak degil kendine guveneni Er Meydanina bekleriz cok konusmaya gerek yok ;)
Son bir sey , gel bizi durdur :D
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön