PULUS PAKET SERVİSİ. Genel Soru ve Cevapları

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
bluewolf45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: PULUS PAKET SERVİSİ. Genel Soru ve Cevapları

Mesaj gönderen bluewolf45 »

MiRaLaY yazdı:
bluewolf45 yazdı:Kardeş öncelikle teşekkürler fakat bunu keşke dün akşam yapsaydın, karakterlerimi Mynetten TTNET'e aktarmıştım aktarmamış olsam Yapıkredi bankasından havale ile alırdım... Ama aktarım 3 kez olduğu için ve son hakkımıda kullandığım için artık havale ile alamam.. :( Keşke dün akşam söyleseydin... Şimdi kara kara düşünüyorum TTNET ile kredi kartsız nasıl plus alıcam diye... :(
Arkadaşım Zaten Sizden gelen Aşırı Sorular Üzerine Böyle Bi Çalışma Hazırladım. TTNET Kullanıcısı İseniz Kredi Kartına Gerek Duymadanda Plus Servis Alabilirsiniz. Gerekli Adımları Anlatmışım, Oradan Bilgi Edinerek Havale YAda Kredi Kartı Olmadan İşlem Yapabilirsin.

Bu İşlemi Yapmak İStemiyorsan. Aşağıda Verdiğim ADrese Girerek Kendi İsmini Kullanarak Bir HEsap Oluşturabilirsin ve Oradan E-pin Kartı İçin Sipariş Verip Havale İçin Para YAtırdıktan Sonra Adresine Gelen E-pin Numarasını Yine Yukarda Anlattığım Şekilde Yükleyerek Plus Servisini Aktif Edebilirsin.

Kod: Tümünü seç

http://www.uyelikal.com/
Takıldığınız Yer Olursa YArdımcı Olabilirim. İyi Forumlar.

Kardeş ben bu PTT havale ile plus almayı bugün araştırdım ve bugün PTT'den gittim bir tane "PTT Havale Emri" kağıdı aldım, hatta bu kağıt'ta şuanda elimde, şimdi ben kagıdı doldurup yarın PTT'ye 12 TL+1TL havale parası verip yatırıcam...

Bana havaleden sonra plusu nasıl aktif edeceğimi açıklayabilir misin?

"Daha önce PTT'den plus almadım o yüzden soruyorum yanlış birşey yapmamak için.."

Teşekkürler..
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]

๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]

๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]

...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
Kullanıcı avatarı
MiRaLaY
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen MiRaLaY »

bluewolf45 yazdı: Kardeş ben bu PTT havale ile plus almayı bugün araştırdım ve bugün PTT'den gittim bir tane "PTT Havale Emri" kağıdı aldım, hatta bu kağıt'ta şuanda elimde, şimdi ben kagıdı doldurup yarın PTT'ye 12 TL+1TL havale parası verip yatırıcam...

Bana havaleden sonra plusu nasıl aktif edeceğimi açıklayabilir misin?

"Daha önce PTT'den plus almadım o yüzden soruyorum yanlış birşey yapmamak için.."

Teşekkürler..
Arkadaşım Öncelikle Şu Sorulara Cevap Verirsen Hemen Yardımcı Olacağım. PTT Havale İşlemi İçin Nereye Para Gönderiyorsun.

http://www.uyelikal.com/
Yoksa

http://www.mynet.com/
Hangisi İçin Havale Gönderiyorsun ?
Resim
Kullanıcı avatarı
bluewolf45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Üyelikal.com'da abdullah yazıcı adına..

Kullanıcı avatarı
MiRaLaY
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen MiRaLaY »

bluewolf45 yazdı:Üyelikal.com'da abdullah yazıcı adına..
İsim Vermene Gerek Yok Anladım. Havale Gönderirken Orada Yazılan İsimide Havale Emri Kağıdına YAzmak Zorundasın. Para Havalesi Karşı Tarafa Ulaşınca E-pin İçin Vermiş Olduğun Kargo Adresine E-pin Kartın gelecek ve Yine Birinci Sayfada Anlattığım Şekilde TTNET Hesabından Gerekli Yerlere Girerek Bilgileri Girdikten Hemen Sonra Plusun Akabinde Aktif Olacaktır.

İyi Forumlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
bluewolf45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

MiRaLaY yazdı:
bluewolf45 yazdı:Üyelikal.com'da abdullah yazıcı adına..
İsim Vermene Gerek Yok Anladım. Havale Gönderirken Orada Yazılan İsimide Havale Emri Kağıdına YAzmak Zorundasın. Para Havalesi Karşı Tarafa Ulaşınca E-pin İçin Vermiş Olduğun Kargo Adresine E-pin Kartın gelecek ve Yine Birinci Sayfada Anlattığım Şekilde TTNET Hesabından Gerekli Yerlere Girerek Bilgileri Girdikten Hemen Sonra Plusun Akabinde Aktif Olacaktır.

İyi Forumlar.

Kardeş yanlış bazı arkadaşlarda diyor ki;

Üyelikal.com'daki üyeliğine giriceksin kazıkartlar'ı sipariş verip oradan "Havale Bildir" tıklıyıcaksın, ondan sonra havale seceneginde PTT'yi seçip not olarak havaleyi yaptıgın tarih ve saati yap diyiceksin.. Sonra talebnizi alınmıştır diye bi yazı gelicek ve 10-15dk. sonra üyelikal.com adresindeki üyeliğine E-PİN ile ŞİFRE gelicek diyor...

Bu hangisi olucak kafam karıştı.. :?

Kullanıcı avatarı
MiRaLaY
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen MiRaLaY »

bluewolf45 yazdı:

Üyelikal.com'daki üyeliğine giriceksin kazıkartlar'ı sipariş verip oradan "Havale Bildir" tıklıyıcaksın, ondan sonra havale seceneginde PTT'yi seçip not olarak havaleyi yaptıgın tarih ve saati yap diyiceksin.. Sonra talebnizi alınmıştır diye bi yazı gelicek ve 10-15dk. sonra üyelikal.com adresindeki üyeliğine E-PİN ile ŞİFRE gelicek diyor...

Arkadaşım Kafan Karışmasın Doğru Söylenmiş. Zaten Sipariş Verirken Kırmızı Yazıyla Onu Görüyorsun.

PTT 5460584 Nolu Havale Numarasına 12TL Havale Ettikten Sonra Üyelik Aldaki Hesabına Giriş Yaprak Siparişlerim Butonuna Tıkladıktan Sonra Havale Bildir Butonuna Basıp Oradan PTT Şıkkını Seçip Alt Tarafa Not Olarak Adını Soyadını Havale Yaptığın Yeri ve Zamanını Yazaksın Sonra Gönder Diceksin Hepsi Bu KAdar.

İyi Forumlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
bluewolf45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

MiRaLaY yazdı:
bluewolf45 yazdı:

Arkadaşım Kafan Karışmasın Doğru Söylenmiş. Zaten Sipariş Verirken Kırmızı Yazıyla Onu Görüyorsun.

PTT 5460584 Nolu Havale Numarasına 12TL Havale Ettikten Sonra Üyelik Aldaki Hesabına Giriş Yaprak Siparişlerim Butonuna Tıkladıktan Sonra Havale Bildir Butonuna Basıp Oradan PTT Şıkkını Seçip Alt Tarafa Not Olarak Adını Soyadını Havale Yaptığın Yeri ve Zamanını Yazaksın Sonra Gönder Diceksin Hepsi Bu KAdar.

İyi Forumlar.

Eyvallah kardeş,

Şimdi rahatladım yav nasıl yapıcam diye düşünüyordum yarın yatırayım parayıda alayım şu plusu...

Kardeş yanlız ben havaleyi saat 14.00 ve 16.00 arası gibi yapıcam.. Havale bildir'i saat 18.00 gibi yapabilirim.. (Malum iş var. :D) Havalede sorun olmaz deme...

Kullanıcı avatarı
MiRaLaY
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen MiRaLaY »

Yok Sorun Olmaz. :D Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana :ugeek:

İyi Forumlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
bluewolf45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

MiRaLaY yazdı:Yok Sorun Olmaz. :D Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana :ugeek:

İyi Forumlar.

Eyvallah kardeş, sağolasın bundan sonra ilk alınacak MOMT'a direk seni önericem... :D

Herşey için teşekkürler... :)

Kullanıcı avatarı
MiRaLaY
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen MiRaLaY »

Bizim Mevki Makamda Gözümüz Yok Kardeşim. Türk Oyunu Bu Oynayan Kişilerde Belli Destek Çıkmak Bizim Boynumuzun Borcu.

İyi Forumlar.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön