Bzimkinler foruma bakmamışdır ondna hala loncadadırhandryes yazdı:o hakan hala o loncadamı
Vay Demek Crayz atmamış locnadan![]()
o kadr küfürden sorna
neyse Artık :mrgreen:
Akıllı olmasını söledyisede yetter sanırım TskxsubaY la tartışılmayacağını Bilsin..
Ünyelix loncası
Re: Ünyelix loncası
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
24/10/2009 tarihi itibariyle Ünyelix loncasındna ayrılmış bulunamktayım (Yunusu benim gibi üyeyti zor bulurusn sen:D)
Biz 12. ayda değilmiydik..?
pardon yanlış yazmışım hiç farketmedim iyiki söyledin:))FabuLox yazdı:Biz 12. ayda değilmiydik..?![]()
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
lonca kapandımı :mrgreen:
yok kalıntıları var 1-2 kişiSifabasanx yazdı:lonca kapandımı :mrgreen:
OoOoOo---Kalpsizkurt--oOoOoO
30 KUPONA ALINMADI BU VATAN!!!
********** BU VATAN BÖLÜNMEZ BU BÖYLE BİLİNE,
********** BU VATAN UĞRUNA HAZIRIZ ÖLMEYE....
30 KUPONA ALINMADI BU VATAN!!!

********** BU VATAN BÖLÜNMEZ BU BÖYLE BİLİNE,
********** BU VATAN UĞRUNA HAZIRIZ ÖLMEYE....
funda çıkdı dağıldı lonca harbiden bulunmaşmız sen gibi üye funda temeli sen oluşturuyomuşsun

-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
MORDuMan yazdı:funda çıkdı dağıldı lonca harbiden bulunmaşmız sen gibi üye funda temeli sen oluşturuyomuşsun
Bu sözüne ktaılmıom
Ünyelixfnda yı 40 levelin üstünde göremedim ama Ünyelixgench i 40 levln üstnde gördüm bi kaç kişiyidi daha gördüğümü hatırlıorum Ünylixfnda çıktığı için dağılması mümkün deil diğer üyeler saksafon deil
evet :mrgreen:ikvking yazdı:gitmez bu loncaaaaaaaaaaaaa
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı