tabi bide kuru fasulye etkisi diye efsun olacak eskidikçe gazman gibi konserveden kuru fasulye yeriz artıkPrince yazdı:ilerde doğal gazda çıkarırısınız artık savaşçılar arkadan pırt (biraz bağırarak söyleyin..) etraftaki yaatıklar mefta :mrgreen:
Büyücüler İçin Yeni Yetenek : Radyasyon !
Re: Büyücüler İçin Yeni Yetenek : Radyasyon !
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
İşte ikv oyuncusunun farkı öyle düşünürkün gm lerin ağzını açık bırakır :lol:Prince yazdı:tabi bide kuru fasulye etkisi diye efsun olacak eskidikçe gazman gibi konserveden kuru fasulye yeriz artıkPrince yazdı:ilerde doğal gazda çıkarırısınız artık savaşçılar arkadan pırt (biraz bağırarak söyleyin..) etraftaki yaatıklar mefta :mrgreen:
ya dün yazdığım cevaba az önce koptum ya
valla kendim yaptım espriyi kendim koptum :mrgreen:
- North
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Meran
Kuzey yazdı:büyücüye 3lü meteorit 3lü elektrik gelicek
Evet.Bende biliyorum.
Söze Gerek Yok Bizi Bilen Bilir
Sunucu: Meran
Sınıf: Şifacı
Seviye:39
___________________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________________
yanlış !North yazdı:Kuzey yazdı:büyücüye 3lü meteorit 3lü elektrik gelicek
Evet.Bende biliyorum.
skillerin simgelerinin olduğu bi dosya var ordan görmüşsünüzdür biliyorum bende daha büyük ateş çemberi felan varda gelme ihtimalleri düşük onlar orda kalır bence oyuna gelmez gibime geliyo
- North
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Meran
bence öyle.Prince yazdı:yanlış !North yazdı:Kuzey yazdı:büyücüye 3lü meteorit 3lü elektrik gelicek
Evet.Bende biliyorum.
skillerin simgelerinin olduğu bi dosya var ordan görmüşsünüzdür biliyorum bende daha büyük ateş çemberi felan varda gelme ihtimalleri düşük onlar orda kalır bence oyuna gelmez gibime geliyo
Söze Gerek Yok Bizi Bilen Bilir
- Cover
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
ben zaten gelicek demiyorum arkadaşım gelse nasıl olur diyorum nerenle okuyosun anlamadımNorth yazdı:bence öyle.Prince yazdı:yanlış !North yazdı:Kuzey yazdı:büyücüye 3lü meteorit 3lü elektrik gelicek
Evet.Bende biliyorum.
Tayfaxcover
Tayfaxoverdose

Tayfaxoverdose

complex yazdı:Zwartan'ın Domates Bahçesi'ne Radyasyon atın biz de GDO'lu domates yiyelim. :lol:

IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Aşırı radyasyondan sonra yeni açacağımız çarlar hidra gibi 2 kafalı 5 bacaklı olmasın 
olsun olsunturkoxHAMSTER yazdı:Aşırı radyasyondan sonra yeni açacağımız çarlar hidra gibi 2 kafalı 5 bacaklı olmasın
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''