*********Kuklacının EN iyi Büyücüsü Kİm_?*******
Re: *********Kuklacının EN iyi Büyücüsü Kİm_?*******
böLe en iYi SavaşCı büyüCü vs konuLaR bos konuLaRdıR.. bu oyunda en güclü değil en akıllı kisi daima bnm gözümde 1. diR .. bu isLeR TejRübeYe dayaLıdıR...iyi FoRumLaR...
RUGİENTES CaMiLoCieNFueGoS
Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..
Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..
- freze61
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
kesinlikle haklı şu iyimidir bu kötümüdür hikaye arkadaş bunlar bi kere oyunda en iyi diye bi kavram yok herkez herkezi kesebilir bu iteme ve tecrübeye bağlı
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı
En iyisi büyücü oLmaz. TeşkiLimpiyatLarda oLan büyücü turnuvaLarıyLa beLLi oLmaz.
Anca TurnuvayLa beLLi oLur
Ama Ben iyiyimDir. Vs konusunda söLemiyorum. Büyücü kuLLanmada iyiyimdir
herkesi kesebiLeceqimi söLemiyorum.
Anca TurnuvayLa beLLi oLur
Ama Ben iyiyimDir. Vs konusunda söLemiyorum. Büyücü kuLLanmada iyiyimdir
- sokan28
- FareAdam Düşmanı
Sunucudaki bütün büyücüleri kesmiş bulunuyorum.Türkxartser den bekodogisine goblinkingine kadar vs yapmak isteyenler pm atabilr. /f delikanlıyız
İnsanları sev,ama güvenme!!!
delikanlıyız
ronaldinhokan
delikanlıyız
ronaldinhokan
Benim Anlamadıgım Okan Demen
)) Okana gore onu kesen yok .. ora buraya yazıor Savascımı kesen yok diye geziordu Şİmdi gelen gecen gecmiş Dewastatordan Mckerem e .... Hade onları Gecelim Seviye 39 : Şahxkasırga Turnuvası
Patoduran 3- Sarılarınsülo 1 .... hep iyi yandan bakmamak lazım demi Sülo
))
Patoduran 3- Sarılarınsülo 1 .... hep iyi yandan bakmamak lazım demi Sülo
[*]MATADORXSPRİNTER...[*]ŞİFAXBABA...[/color]
A DRİNKİNG SONg !!!! ... TUBORG

A DRİNKİNG SONg !!!! ... TUBORG

Büyücü kuLLanmaK eL maRifeTi ve Beceri iSter Her aDam kuLLanamaz.Ve iŞin içinde Şans Da varDır Tabiki.Ne KaDar kRitik VururSan Ve RakibiNi Saf Dışı BıraKmaya çaLışırSan Sen Büyücü kuLLanaBiliyorsun DemekTir.yaNi kISacaSı
''ZeKa ve BeCeri iSter...
''ZeKa ve BeCeri iSter...
%LaStMoHiCaaN % YakamozxJustice % Lastmohikan %
%^_^iSmaiL ^_^ %
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
YaKaMoZ aiLeSi
%^_^iSmaiL ^_^ %
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
YaKaMoZ aiLeSi
- sokan28
- FareAdam Düşmanı
1.si savaşçımda 1 ay öncesine kadar yine kesen yoktu.Ve savaşçımı bırakmamın sebebide zaten 5 kişye peşpeşe kesilmemdir.Evet artık savaşçıda yenilmez değilim.Büyücüde ise beni yenebilen varsa buraya fotosunu koyabilir.Kimseyi inandırmak zorundada değilim he inanmayan varsa büyücü charıyla geçer karşıma 
delikanlıyız
ronaldinhokan
delikanlıyız
ronaldinhokan
- sokan28
- FareAdam Düşmanı
Ayrıca 2-3 ay önce düzenlediğim Büyücü turnuvasındada 1. oldum.He vs leri şansım vardıdamı yendim hepsini?
delikanlıyız
ronaldinhokan
delikanlıyız
ronaldinhokan
- eceLinizqeLdi
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Yine aynı konu, yine aynı cevap :
Oyunu bırakmama rağmen seviyorum büyücülük..Her playerin yapabilicegi iş değil, çogu oyuncu 39 zamanının zorluklarını görmemiş, alman savascıların tek attıkları kritiklerden kurtulmayı bilmemiş, şimdi zihin kutup 15 .. büyücü olduk oley derler.
Ayrıca vs ile de en saglam olunmuyor. zaten bu biliniyor .) Vs ile adam olunsaydı, bilge set değil, azat set dizerdim, 15 büyü bozma ile kesen olabilir miydi merak içinde beklerdim o kişiyi. Benim daimi cevabım ;
Bilge ldum, çünki buz kritik çarpanı 1-2 saniye depar da bile durduruyor. İstesem elektrk olup, büyücüleri kesemezmiydim çok rahat, keserdim..ve şimdi, tekrar gelelim vs lere, ben çok iyi hatırlarım ki, sadece su bende iken sahil+uçak ile gelen büyücüyü 67 canla kestim. Er meydanında sürekli bana büyücü bilmiyosun diyenlere laf attıgımda, cevapları şu oldu;
Büyü bozma 15 yapmışsın adam sanıyorsun kendini. Sizlerde yapın ve kullanabiliyorsanız kullanın. tekrar tekrar söylüyorum.. Büyücü, her oyuncunun mesleği değildir. Eski büyücüler çok iyi bilir, bekodogi,Kankax lerden 2-3 kişi vardı, birkanın büyücüsü vardı, tabi ki savaş, ve asla unutulmayacaklar.. oyun bile olsa aklımda olucaklar.. daredev, Madconfig .. Daha sayamadıgım tonlarca ASIL büyücü
.. 3 vs 1 de bile, 1 ini öldürüp sonra ölen bir büyücüyüm. Sallıyor diyiceksiniz, ben 15 büyü bozmayı kullanmayı ögrenene kadar ne denemeler yaptım, kendımı geliştirmek için geceleri neler düşündüm, nerede ne yapıcagını bilmeyen biri, kendıne büyücü diyemez..
Kısacası ;
Vs ile büyücülük olmuyor ! .)
Oyunu bırakmama rağmen seviyorum büyücülük..Her playerin yapabilicegi iş değil, çogu oyuncu 39 zamanının zorluklarını görmemiş, alman savascıların tek attıkları kritiklerden kurtulmayı bilmemiş, şimdi zihin kutup 15 .. büyücü olduk oley derler.
Bilge ldum, çünki buz kritik çarpanı 1-2 saniye depar da bile durduruyor. İstesem elektrk olup, büyücüleri kesemezmiydim çok rahat, keserdim..ve şimdi, tekrar gelelim vs lere, ben çok iyi hatırlarım ki, sadece su bende iken sahil+uçak ile gelen büyücüyü 67 canla kestim. Er meydanında sürekli bana büyücü bilmiyosun diyenlere laf attıgımda, cevapları şu oldu;
Büyü bozma 15 yapmışsın adam sanıyorsun kendini. Sizlerde yapın ve kullanabiliyorsanız kullanın. tekrar tekrar söylüyorum.. Büyücü, her oyuncunun mesleği değildir. Eski büyücüler çok iyi bilir, bekodogi,Kankax lerden 2-3 kişi vardı, birkanın büyücüsü vardı, tabi ki savaş, ve asla unutulmayacaklar.. oyun bile olsa aklımda olucaklar.. daredev, Madconfig .. Daha sayamadıgım tonlarca ASIL büyücü
Vs ile büyücülük olmuyor ! .)
Sancak !

- henryxx2012
- FareAdam Düşmanı
len ezik onu 3 =0 yendim xDmamatfb yazdı:Bence En ii büyücü Slytherin![]()
![]()
![]()
Manyakxecel
Thexazrail
Thexecel
Lanetly
~~~~~~~~Gecenintakipçisi~~~~~~~~Tweetyxxxx~~~~~~~~Ãşkxmeleği~~~~~~~~