Elveda Köşk :(

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Elveda Köşk :(

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

brondy1 yazdı:hakanım bız ne ıcın burdayız oyunu bırakma yok sana 1 ay ızın yazın gelıyosun valla oturduğun sehire gelırım gelmzsen 1 ay sonra :D bız bir aileyız kasarız char dert etme ıtem kolay senın gıbı durust ınsan lar lazım bana 1 ay sonra beklıyorum a.e.o ben Tskxhxgenelkrmay ve mehmettt

SAZOBALİ sana hıc yakıştıramadım adamın char gıtmış sen dalga gecıyorsun SEN akhisarlımısın
Sağol Mehmet bu lafları üstüme alındım. :D
Latif veya Ecel sözün hala geçerli değil mi? :lol: :P :P
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

hakan9648 yazdı:Mehmetim yanımda olduğunuzu bir kez daha göstertiniz item felan para bunlar boş sizin dostluğunuz yeter bana.En kısa zamanda da aranızdayım merak etmeyin diğer carlarda duryo....A.e.o
Kardeşim sen merak etme bu dünyada onlar cezalarını alamasalar da öbür dünyada Allah (c.c) onlara cezalarını verecek.
Bir oyunda, sadece bir oyunda bile sadece üç beş item çalıp insanların hakkını yiyenlerin Reel'de nasıl olduklarını tahmin edebiliyorum...
Reel hayattaki kimliklerini o kişiler az da olsa belli ediyorlar... (Çocuklar hariç daha hiçbir şeyden haberleri olmadığı için.)
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
hakan9648
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen hakan9648 »

EmirBerkKorkmaz yazdı:
hakan9648 yazdı:Mehmetim yanımda olduğunuzu bir kez daha göstertiniz item felan para bunlar boş sizin dostluğunuz yeter bana.En kısa zamanda da aranızdayım merak etmeyin diğer carlarda duryo....A.e.o
Kardeşim sen merak etme bu dünyada onlar cezalarını alamasalar da öbür dünyada Allah (c.c) onlara cezalarını verecek.
Bir oyunda, sadece bir oyunda bile sadece üç beş item çalıp insanların hakkını yiyenlerin Reel'de nasıl olduklarını tahmin edebiliyorum...
Reel hayattaki kimliklerini o kişiler az da olsa belli ediyorlar... (Çocuklar hariç daha hiçbir şeyden haberleri olmadığı için.)
Evet tabikide Allah(c.c) onların cezalarını verecek ama onlar merk etmesinki mutlaka onları yakalıcam vede önce ben kesicem biletlerini....
TsKxHxJeLiBoN
Nigtwishx
Astech
Kullanıcı avatarı
VicTorY
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen VicTorY »

Kardeş 2-3 dengesizin yaptıkları yüzünden bırakma oyunu bi ara lonca maceramız olmuştu seninle pek samimiyetimiz olmasada tanırız birbirimizi hertürlü ihtiyacında yardım ederiz gerek Mehmet gerek ben istemen yeterli bırakma oyunu :)
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
Kullanıcı avatarı
bLaDexm
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bLaDexm »

Diyecek Fazla Bir söz Yok. Güle Güle Yolun Açık Olsun...
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Kullanıcı avatarı
EsinTi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen EsinTi »

Gecmıs Olsun Hakan , Üzüldüm Charlarının Silinmesine :( .. Real Hayatında Başarılar Dilerim .. Görüşürüz Bye Bye :/
Kullanıcı avatarı
SAZOBALII
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen SAZOBALII »

brondy1 yazdı:SAZOBALİ sana hıc yakıştıramadım adamın char gıtmış sen dalga gecıyorsun SEN akhisarlımısın
Ben ve ortağım bir miktar kayıba uğradığımızda bölgelerden iyi olmuş beter ol dediği günü hatırlıyorum.
Bana yakıştıramadığın nedir anlamadım?
Bu kişi benimle bu şekilde dalga geçmiş iken ben bu olaya rağmen... ona geçmiş olsun dedim diyemi yakıştıramadın.Boşver ben kendime yakıştırmışım ki yazmışım.Devamı tartışmaya dönüşebileceğinden yakıştırmıyorum son yorumumdur konuya.

Evet Akhisarlıyım.

Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Kullanıcı avatarı
hakan9648
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen hakan9648 »

SAZOBALII yazdı:
brondy1 yazdı:SAZOBALİ sana hıc yakıştıramadım adamın char gıtmış sen dalga gecıyorsun SEN akhisarlımısın
Ben ve ortağım bir miktar kayıba uğradığımızda bölgelerden iyi olmuş beter ol dediği günü hatırlıyorum.
Bana yakıştıramadığın nedir anlamadım?
Bu kişi benimle bu şekilde dalga geçmiş iken ben bu olaya rağmen... ona geçmiş olsun dedim diyemi yakıştıramadın.Boşver ben kendime yakıştırmışım ki yazmışım.Devamı tartışmaya dönüşebileceğinden yakıştırmıyorum son yorumumdur konuya.

Evet Akhisarlıyım.
Sana ben ne zaman böyle bişey dedim ?
TsKxHxJeLiBoN
Nigtwishx
Astech
Kullanıcı avatarı
Ciklet
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Ciklet »

Geçmiş olusun.. Sanal veya Real hırsızlık hiç bir farkı yok
Tanrının Türk'e En büyük hediyesi Mustafa Kemal ATATÜRK..!

Ciklet -- Faterkral -- Cikletxşifa -- Jooker
Kullanıcı avatarı
amonra153
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen amonra153 »

Biz Ne yiğiTLer gördük eLveda diĞen , ne yiĞiTLer gördüK Veda biLe edemeyen :!:

“Genel Sohbet” sayfasına dön