GRUP BÖLGESİYLE İLGİLİ ÖNEMLİ BİR SORU ???

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: GRUP BÖLGESİYLE İLGİLİ ÖNEMLİ BİR SORU ???

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

complex yazdı:
Sagopakajmeran yazdı:
KaraXHayalet yazdı:Ya grup bölgelerini bu kadar abartmayin güçlü diye adam oraya 10 lwl fark yaziyorsa bi bildiği vardır
kardeş büyük ihtimalle kadim hidra gibi bi canavar bizi beklio boss olarak orda ...
Evet Kadim hidrayı Anka'da 2 grup kesmesini bekliyorlarmış, eğer kesilmeseymiş o Kadim Hidra gibi güçlü olan yaratığı koymayacaklarmış. 1 grup kesecez artık. :D

sen neden taktın ki o konuya :ugeek:
Kullanıcı avatarı
1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 1453 »

Sen ekibini bi kurda gir hele gerisi kolay :)
Resim
|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|

İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen complex »

turkoxHAMSTER yazdı:
complex yazdı:
Sagopakajmeran yazdı:
KaraXHayalet yazdı:Ya grup bölgelerini bu kadar abartmayin güçlü diye adam oraya 10 lwl fark yaziyorsa bi bildiği vardır
kardeş büyük ihtimalle kadim hidra gibi bi canavar bizi beklio boss olarak orda ...
Evet Kadim hidrayı Anka'da 2 grup kesmesini bekliyorlarmış, eğer kesilmeseymiş o Kadim Hidra gibi güçlü olan yaratığı koymayacaklarmış. 1 grup kesecez artık. :D

Ya, arkadaşım tebrikler. Bir şey demiyorum ben Anka'ya, hâlâ niye anlamadınız. :) Bir yoruma sinir olup yazdım üstünüze alınmayın. :D Yukarıdaki yorumu da mantıklı düşünsünler diye yazdım. Tek grupla Kadim Hidra gibi yaratıkları nasıl kesecez?
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

complex yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:
complex yazdı:
Sagopakajmeran yazdı:

Ya, arkadaşım tebrikler. Bir şey demiyorum ben Anka'ya, hâlâ niye anlamadınız. :) Bir yoruma sinir olup yazdım üstünüze alınmayın. :D Yukarıdaki yorumu da mantıklı düşünsünler diye yazdım. Tek grupla Kadim Hidra gibi yaratıkları nasıl kesecez?

haklısın yorum a bence şaşırdım ama yapacak bişey yok ben neler anlattım anlamak istemiyorlar.ama sana taktık anka olarak diyim :D:D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön