MİGRATTA ISSIZ BİR ADA DİYOR VET BU DA ÖYLE TER EDİLMİŞ YARATIKLAR TAZILAR YANİ VEDE TAŞ DİYOR LODOS SANCAĞININ AL TRAFINDAKİ TAŞ OLABİLİR ALTINA BAK DEDİĞİNİZDE HERHANGİBİR ŞEY OLMUYOR BELKİ İLERİDE MİGRAT BURDA GİRİLERİBİLİR
eee peki arzlar nerden girio :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız
MİGRATTA ISSIZ BİR ADA DİYOR VET BU DA ÖYLE TER EDİLMİŞ YARATIKLAR TAZILAR YANİ VEDE TAŞ DİYOR LODOS SANCAĞININ AL TRAFINDAKİ TAŞ OLABİLİR ALTINA BAK DEDİĞİNİZDE HERHANGİBİR ŞEY OLMUYOR BELKİ İLERİDE MİGRAT BURDA GİRİLERİBİLİR
miyav yazdı:delini teki bir laf atmış yok reklamdaki tanıtımdaki asker romalı sonra diğer deli kesin phili o manyakmısnız ya af edesiniz ama nerden biliyorsunuz prusya ordusuda öyle giyiniyordu fas ordusuda araştırında konuşun phili roma askeriymiş töbe töbe
oyunu araştırırsan çoğu şey Yunan Mitolojisine dayalı.biraz araştırma yap daha Selami Kelaynak görevindeki taşı bile miğrat giri diyorsun ne diyim ki.
Ya sen manyakmısın küçüçük taş koskoca girişi nasil kapatsin aklıl biraz
miyav yazdı:delini teki bir laf atmış yok reklamdaki tanıtımdaki asker romalı sonra diğer deli kesin phili o manyakmısnız ya af edesiniz ama nerden biliyorsunuz prusya ordusuda öyle giyiniyordu fas ordusuda araştırında konuşun phili roma askeriymiş töbe töbe
oyunu araştırırsan çoğu şey Yunan Mitolojisine dayalı.biraz araştırma yap daha Selami Kelaynak görevindeki taşı bile miğrat giri diyorsun ne diyim ki.
o taş sadece selami kelaynak istanbulun neresinde görevinde yarıyor ilerde başka bişey olurmu bilnmez
ama sğınak yada miğrattan birinin Hayırsız Ada(sivri ada) da TAş yığını büyük ihtimalle Ufkabakan ın altında ben böyle düşünüyorum çünkü başka bir taş yığını yok zaten ufkabakanın kapısıda war 6 kişi girer rahat girer
yazımı düzgün oku bana demedin heralde.
Ya kardeşim miyava diyorum yani koskoca kapı küçüçük taşın altina nasil sığacak ki demi