Laptop Mağdurları Buraya
Re: Laptop Mağdurları Buraya
ARKADAŞLAR BENİMDE LAPTOPBUM VAR KALDIRMIYO AMA PC DE WAR ONDAN OYNIYORUM KALDIRMIYOR DEDİĞİM YUKLUYORUM ADAMLAR YAMUK GÖRÜNÜO EKRAN FALAN KAIYO AMA ARKADAŞIMIN LAPTOBU CALISIYO NETİCEDE BENCE PCDE OYNAYIN YAW 
ครкєгא-ครкєгאşเŦค-ĸօოսէձռ×ձรĸεг×
є๓เภöภü

є๓เภöภü

- abdullatif82
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
arkadaşım sorun ana kartta değil
laptoplardaki ekran kartının paylaşımsız olması gerek ati veya nvidia oyun bu ikisi üzerinden çalışıyor . laptop alırken diğer oyunlarıda oynamak isteyenlerin zaten ekran kartlarını mutlaka paylaşımsız alması gerek paylaşımlı ekran kartları oyun için tercih edlimez
laptoplardaki ekran kartının paylaşımsız olması gerek ati veya nvidia oyun bu ikisi üzerinden çalışıyor . laptop alırken diğer oyunlarıda oynamak isteyenlerin zaten ekran kartlarını mutlaka paylaşımsız alması gerek paylaşımlı ekran kartları oyun için tercih edlimez
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
Laptop olsa dahi Laptoplara mouse bağlanabiliyor.Mouse ile oynamanız rahat olacaktır.
bendede 2 laptok aldım 2 side açıyor son aldığımız sony Waio laptop da 10 tane ikv aynanda bile açıyorBarmen yazdı:Leptop Kullanıyorum , 2 Yıldır İkv Oynuyorum Ve Bikere Bile Hata Almadım . Alırken , Herşeyini İnceleyip Alacaksın , Tipine Bakılıp Leptop Alınmaz , İşlemcisine , Herşeyine Bakıcaksın.Rockstar yazdı:Yani öyle bir hata yaptık ama neticede birçok laptop kullanan ikv oyuncusu var ve madurlar.
Evet pc ozellıklerınden fazla anlamam. Laptopum Hp Compaq 6720s modeli. Bunda senin söylediğin harici ekran kartı varmı hocam? yoksa bunda hiç ikv oynayamaz mıyım?doorss yazdı: Tek sorun alırken harici bir ekran kartı olup olmadıgına bakmamandır..
Pc ozellıklerınden pek anlamıyorsan anlayanlara danışman lazımdı.
Bazı fırmanın laptopların da da ronbord olarak oynaya bılırsın..
Bence bıraz arastırma yapsaydın........